Universitat Europea

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet

EUniv er en privat institution for videregående uddannelser i Fyrstendømmet Andorra, der er bemyndiget af sin regering i overensstemmelse med Andorransk universitetslov til at undervise i officielle bachelor-, kandidat- og doktorgradsstudier.

EUniv er et privat universitet, der er forpligtet til at fremme Andorras økonomiske og sociale udvikling, dens internationalisering og især dets sprog og kultur.

Fyrstendømmet Andorra har været en del af det europæiske område for videregående uddannelser (EHEA) siden Berlin-konferencen (2003), og følgelig er alle statstitlerne i dets universitetssystem fuldt tilpasset kravene til struktureringsniveauer, intern garanti for kvalitet, gennemsigtighed og anerkendelse af europæiske titler.

andorra, mountains, summer

engagement

Studerende på onlinestudier er kendetegnet ved at have en profil af en person i den erhvervsaktive alder og med familie- og socialansvar, en virkelighed, som ikke kan ignoreres af noget uddannelsesforslag uden at falde i åbenbar ærlighed.

Disse mennesker får i deres faglige miljø normalt specialiseret efteruddannelse, normalt knyttet til deres arbejdsområde. Men de får denne træning normalt i rækkefølge og kun meget usædvanligt samtidig. På den anden side, når de går på universitetets videregående uddannelse, er de forpligtet til at deltage i fire eller fem forskellige fag samtidig, både personligt og virtuel undervisning.

Dette krav, så klart ufølsomt med hensyn til deres profil, forklarer det høje frafald, som hele denne gruppe præsenterer, når den agter at gå videre i videregående uddannelser.

eUniv forstår vi, at denne ligegyldighed er uretfærdig, og af denne grund studerer studerende emnerne i deres studier efter hinanden i rækkefølge uden forpligtelse til samtidig at deltage i to eller flere fag. Dette er universitetets forpligtelse over for sine studerende, men også til sammenhængen i uddannelsesprocessen og dens logiske rækkefølge af viden og færdigheder.

fleksibilitet

Den traditionelle akademiske organisation i kurser og semestre er perfekt til en bestemt type studerende, men for andre er det en uovervindelig adgangsbarriere.

Undervisningsorganisationen for eUniv- studier er kendetegnet ved dens fleksibilitet, som straks bekræftes med adgangssystemet: studerende kan gå ind i deres studier i et af de fem indkaldelser af studieåret og altid gøre det efter den logiske rækkefølge undervisning i de emner, der er forudset i studieplanen.

Studerende kan starte deres studier til det første emne i programmet, når deres tilgængelighed er klar. Når de først er startet, kan de afbrydes og genstartes, alt efter hvad der er passende for de studerende, idet de ved, at de kan deltage igen i den følgende skolemåned for at studere det tilsvarende emne uden forudgående kritik, hverken akademisk eller økonomisk.

Alle almindelige fag har den samme faglige belastning på 12 ECTS-point. Denne belastning indebærer en dedikation på otte uger, og i løbet af denne periode fokuserer de studerende udelukkende på at udføre de uddannelsesaktiviteter, der er omhandlet i det fag, de studerer: læsning af de teoretiske tekster og udførelse af de praktiske øvelser, med tilhørende selvevalueringer for hver tematiske enhed, uddybning af fagets faglige arbejde, som kan være individuelt eller i gruppe, og deltagelse i de efterfølgende opkald fra emnets diskussionsforum.

innovation

Uddannelsesaktiviteter på universitetsområdet bliver "virkelig virtuelle" ved eUniv . Alle træningsaktiviteter, der finder sted i traditionelle klasseværelser, har deres tilsvarende overførsel til de virtuelle klasseværelser i eUniv.

Hvert emne i et program er opdelt i enheder, og disse er til gengæld struktureret omkring teoretisk og praktisk indhold og aktiviteter. Det teoretiske indhold tilbyder også en dybtgående referencetekst. De praktiske aktiviteter udvikles gennem en lang række praktiske sager, hver med sin egenevaluering. Aktiviteterne bestilles fra papirer og fora for hvert emne. Forummet er en samarbejdsaktivitet, der udføres blandt alle studerende og lærere.

Studerende har også andre meget nyttige ressourcer til rådighed i deres læringsproces, såsom: Det virtuelle bibliotek, selvvurderingsprøve og forklarende videoer lavet af fagspecialister. Disse audiovisuelle fremhæver de grundlæggende søjler i hver enhed ud over andre emner af interesse og udvikler fremgangsmåden til løsning af hver af de praktiske sager i hvert enkelt emne.

137271_pexels-photo-1438081.jpeg

Undersøgelser

EUniv tilbyder Andorran-staten (officielle) universitetsgrader på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveauer, alle fuldt ud anerkendt i det europæiske område for videregående uddannelser.

Universitetscentre

EUniv er organiseret akademisk i tre centre: F. Layret University College for Bachelors and Masters, JH Newman Doctoral School og School of Classical Sprog.

forskning

Forskning på universitetet koordineres af Feedback Institute of Applied Research og er udviklet ud fra forskerlinier, der er knyttet til doktorgradsprogrammet og ledes af de forskellige specialiserede stole.

Placeringer

Andorra la Vella

Address
Avinguda Meritxell, 30
AD500 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: