VATEL Andorra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i International Hotel Management, er i gang i Fyrstendømmet Andorra.
Andorra er et lille europæisk land beliggende i det sydvestlige Europa i Pyrenæerne mellem Spanien og Frankrig, kun 190 km fra Barcelona.
Det er den anden sikreste land i verden, der har flere solrige dage til at nyde sneen sæsonen.
Med en økonomi baseret primært på turisme økonomi og indtil for nylig skatteparadis, er fokuseret på turisme og sne bjerg, handel og større sports- og kulturarrangementer Udgøres uafhængig stat, juridiske, demokratiske og sociale hvis styreform er parlamentariske samarbejde fyrstedømme.
Dens område er organiseret i syv sogne med en samlet befolkning på 78,014 indbyggere. Dens hovedstad er Andorra la Vella.

Dens politiske system er et parlamentarisk demokrati. Det officielle sprog er catalansk, der bor med den spanske og i mindre grad fransk og portugisisk.

Den lærerteam Vatel Det består af aktive fagfolk på hotellet og turistindustrien, den eneste måde, vi kan sikre, at vores studerende udvikler deres viden og færdigheder i henhold til sektorens behov i dag.

Vatel tilbyder dig personlig opmærksomhed i hele undersøgelsesperioden og små arbejdsgrupper. Træning Vatel Andorra Den udføres i meget eksklusive klasseværelser, maksimum 30 elever pr klasse.

Til hvem det måtte vedrøre:

  • Gymnasieelever
  • II studerende College (Vocational)
  • Studerende fra Institut for turisme og gæstfrihed.
  • universitetsstuderende
  • fremtidige fagfolk i Tourism Management og Hotel

Hvad du op:

Denne uddannelse forbereder dig fagligt og personligt til at blive en leder og direktør for International Hotel og Turisme sektorselskaber.
De programmer, der tilbydes, kan dække uddannelsesbehov i den internationale hotelbranche og turisme, som er tilpasset til de nye krav og krav i sektoren.

Pensum Bachelor i International Hotel Management i Spanien, Barcelona, ​​Andorra Den Bachelor i International Hospitality Management undervist på International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, giver dig en kvalificeret og prestigefyldt uddannelse til at blive en stor faglig forvaltningsområde i hotelbranchen og international turisme.

Den bachelor undervist i Andorra vil vare i tre år, og vil blive afholdt fjorten måneders praksis rundt om i verden (helst i lande for at forbedre fremmedsprog: engelsk, tysk, kinesisk, spansk, osv).

Det andet år har vi et udvekslingsprogram (Marco Polo), hvor den studerende kan udføre deres studier og praksis i nogen af ​​de andre 40 skoler Vatel verden spredt over Asien, Amerika, Europa og Afrika.
Med denne udvekslingsår, kan eleverne opdage et nyt land, tilpasse sig en ny kultur og styre en ekstra fremmedsprog.
Vatel Det giver en metode, der kombinerer akademisk uddannelse med praktikophold i det første år, der sikrer, at vores studerende efter endt uddannelse er helt tilpasset til de nye krav og krav i en sektor i stadig vækst og stadig mere konkurrencepræget.

De tre centrale dele af vores pædagogiske model: specialisering, tilpasningsevne og udvikling af viden og færdigheder i et globalt miljø.

Placeringer

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Paris

Address
Paris, Ile-de-France, Frankrig

Madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien