Pontificia Universidad Católica Argentina

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

banner

Mission Vor University

Kirken fremmer med fornyet kraft det presserende mission evangeliserende kultur og kulturer. Den pavelige katolske universitet Argentina, udgøres af Bispestolen af ​​Argentina som virksomhedernes offentlige kanonisk, det genkender sig privilegeret instrument i denne evangeliserende indsats, ifølge de klare lære Vatikankoncil, Code of Canon Law, den apostolske forfatning "Ex Corde Ecclesiae", og dekretet af den episkopale konference Argentina regulerer dens anvendelse, dokumentet "Tilstedeværelse af Kirken ved University og University Kultur", blandt andet magisterial dokumenter.

Missionen for universitetet er en kontinuerlig søgen efter sandhed gennem forskning, bevaring og formidling af menneskelig viden til gavn for samfundet (Ex Corde Ecclesiae, 30), inden for rammerne af akademisk ekspertise, lederskab inden for viden og engagement i samfundet.

Samtidig, på universitetet, som katolik, undersøgelser og lære at udføre og undervise i lyset af troen, der er, anerkendelse af den åbenbarede sandhed, så aktiviteten ledes og inspireret af denne sandhed, der findes i den hellige Skrift og Tradition, med vejledning af Kirkens læreembede ved guddommelig institution, er hans mesterværk og forvaring (ECE 27). Derfor er den katolske tro gennemsyrer:

  • forskning og undervisning,
  • uddannelse af medlemmer af universitetets samfund og
  • mission af service og engagement i samfundet og kirken.

Universitetet tilrettelægger uddannelse og omfattende uddannelse for at forberede unge og alle dem med universitetet kald, i det specifikke arbejde med kultur, videnskabelig forskning, ministeriet for højere undervisning og udøvelse af de liberale erhverv, sygepleje at fremme både deres tekniske og videnskabelige ekspertise, professionel, kunstnerisk eller, som universitetet kultur og højere, hvilket gør den i stand til at udøve deres kald med kompetence og en lige katolsk fornemmelse af ens arbejdsopgaver og dermed spille en rolle i samfundet dirigencial.

For sin egen identitet, skal den katolske universitet give et passende svar på de alvorlige nutidige problemer, især i Argentina og regionale virkelighed i den komplekse inden for moderne intellektuel kultur, opdage åbenbaret af Gud en interpellation Word, mandat og et levebrød.

Universitetet søger at opnå "en tilstedeværelse, så at sige, offentlig, kontinuerlig og universelle kristne tanke i ethvert forsøg på at fremme en høj kultur og også til at danne store mænd til viden, parat til at udføre funktioner af ansvar i samfundet og at være vidne deres tro i verden "(Vatikankoncil, Gravissimum Educationis, n. 10).

Som en afhængig institution i Argentina bispekonference, Katolske Universitet Argentina, da han til sidst blev anmodet de stiftsrådet biskopper, i det omfang, dets muligheder og overholde kanon og civilret, kan du oprette fakulteter i hele landet, gemte betingelser rimelighed og akademisk og økonomiske muligheder for hvert projekt.

For alt dette, det har at være så autentisk samfund, dvs. menneskelig plads vitaliseres ved tro, der giver en afbalanceret og integreret udvikling af den person.

I sin mission, er universitetet animeret af en missionær evangelisk ånd af åbenhed og pluralisme. Derfor skal give det felt, hvor dialogen mellem troende og ikke-troende skal fremmes, uden at ofre sandheden, i de fleste velgørenhed.

Kort sagt skal det katolske universitet Argentina yde omfattende uddannelse til at udføre syntesen af ​​ekspertise i det professionelle felt og socialt engagement fra en humanistisk-kristen verdenssyn.

banner

Mål og indsatsområder

Mål:

UCA har til hensigt at reagere på udfordringerne i dagens verden bidrager, hvad der er korrekt i forhold til:

Universitet: Arbejde gennem forskning, undervisning tanke og tjenesten af ​​mennesket.

For at gøre dette, det fremmer undersøgelse af virkeligheden med de metoder til de forskellige discipliner og integrerer dem i den nødvendige dialog mellem tro og fornuft. En sådan indsat i videnskab integration er ikke blot en epistemologisk spørgsmål, er fundamentalt en indføring i virkeligheden.

Den konstante søgen efter kvalitet og ekspertise fra den akademiske synspunkt sikrer uddannelse af fagfolk i stand, af lærere er villige til at forbedre og løbende opdateret og lossepladser forskning for at skabe løsninger på problemerne i landet.

katolskSom sådan, det søger at holde sin identitet og fastholde et levende tilstedeværelse af Kirken og dens budskab om frelse i college og kultur. Handle i overensstemmelse med kristne værdier oversat til et etisk tilstand forholde betyder en forpligtelse, der er erhvervet for liv og projekter personligt og socialt. Den katolske universitet er et åbent universitet, som søger rig på mangfoldighed og respektfuld dialog, der forsøger at danne ikke blot en effektiv professionelle, der leverer tekniske løsninger til lokalsamfundet problemer, men også til borgere og ærlig leder.

Argentina: Det foreslås at opfylde behovene hos mennesker i dag, med synlige flade indsats i nationen og verden. Universitetet skal være til stede i de mest forskelligartede områder, der byder svar fra undervisning, forskning og refleksion og aldrig miste synet, de kommer rigtigt mening, når de kan anvendes på konkrete udfordringer.

banner

Indsatsområder:

For at opfylde sin mission, det katolske universitet i Argentina, under Institutional Project 2001-2006, har det sat flere aktionslinjer, blandt hvilke er:

  • Missionen for universitetet har til afgørende gennemsyre hele strukturen og afspejles i hver af sine aktiviteter, så udgøres som et center for videregående uddannelse, i henhold til de strengeste opfattelse af en reel universitet, af forskerhold, undervisning og fremragende service består af professorer og forskere kvalificeret til at forberede de unge til at udøve deres kald med kompetence og en lige katolsk pligtfølelse.
  • Dialogen mellem videnskab og tro, er identificeret som en prioritet af Kirken, har taget hele universitetet, først og fremmest i den almindelige praksis med undervisning og forskning, og gennem konkrete tiltag, der fremmer en effektiv integration af viden. Især, kurser, konferencer, seminarer og forskning vil de blive fremmet hovedsageligt gennem Institut for integration af viden og hver af de fakulteter. De Fakulteter Teologi og Filosofi er nødt til at spille en central rolle på dette område.
  • De filosofiske og teologiske fag skal gennemføres og artikuleret i forbindelse med de specifikke fagområder, så de reagerer på enheden af ​​viden og omfattende uddannelse af studerende. De vil være til stede i læseplanerne for forskellige racer, så de er faktisk uddannelse. I anledning af fornyelsen af ​​pensum, vil Institut for Kultur og University Extension danne et udvalg til at undersøge dette spørgsmål og hæve sine konklusioner til Rådet.
  • For at skabe et ægte universitetsverdenen har fremmet møder og åndelige, pastoral, kulturelle, sociale og rekreative aktiviteter for studerende, lærere, akademikere, ledere og administrativt personale. Særlig opmærksomhed fortjener at integrere studerende på hovedkvarteret for Federal Capital og inde fra land. Til dette formål har det at søge en konvergent optræden af ​​Institut for Pastoral Action og faglige enheder, især gennem vogtere af de tidlige år af studier og udformning af fælles integration aktiviteter, såsom kurser indstilling, aktiviteter Cultural center på universitetet etc.
  • Sport og kunstneriske aktiviteter skal fremmes som værdifulde værktøjer til integreret udvikling af den person, og integrationen af ​​universitetsverdenen.

Placeringer

Buenos Aires

Address
Av. Alicia Moreau de Justo 1300
C1107AAZ Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: