University of Belgrano

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

1

Historie og Current

Kort historie

University of Belgrano blev skabt af Doctor Avelino Porto 11. september 1964 efter lov nr 14.557 vedtaget i 1958, som regulerede drift af private universiteter i Argentina.

Denne lov udtalte:

  • At private universiteter blev etableret som enheder, non-profit, og
  • Før de når den endelige godkendelse til at fungere, skal bestå en komplet cyklus af undersøgelser til en karriere studeret i etableringen også krediteret en tilfredsstillende akademisk kvalitet.

I øjeblikket de private universiteter er reguleret ved lov 24.521, udstedt den 20. juli 1995, der fastholder de nævnte forpligtelser, og også udtrykkeligt bestemmer:

  • Akademisk og institutionel autonomi.
  • Tilfælde af selvevaluering og ekstern evaluering, sidstnævnte til den nationale kommission for University Evaluering og Akkreditering (CoNEAU) eller ved private bureauer evaluering og akkreditering anerkendt af Ministeriet for Kultur og Uddannelse gennemført.

Dens første hovedkvarter var i Sucre og Cramer, i hvad der dengang var kendt som "By i Belgrano". Det startede sine aktiviteter med 90 elever, 28 lærere og en medarbejder.

De høringer, som Ministeriet for Kultur og Uddannelse på National Academies i de respektive discipliner undervises på universitetet og de førende eksperter i hver besluttet, at den 26. januar 1970 formanden for Nation givet til University of Belgrano den endelige tilladelse til at drive.

Dens oprindelige struktur blev organiseret i fire fakulteter: Law og Samfundsvidenskab, Humaniora, Økonomi og Arkitektur.

I øjeblikket, University of Belgrano har Fakulteter Arkitektur og Planlægning, Lov og Samfundsvidenskab, økonomi, humaniora, Engineering, Informationsteknologi, Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, Sprog og Foreign Studies, Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Naturvidenskab og Undersøgelser distance; og fire graduate faglige enheder: School of kandidatstudier, Graduate School of Business, Graduate School of Law og Institut for kandidatstudier og videreuddannelse.

grundlæggende principper

Fem principper regulerer universitetets liv i institutionen siden starten:

  1. Autonomi: fuldstændig uafhængighed fra politiske, forretningsmæssige, religiøse eller kulturelle grupper. Studieordninger omend som skal godkendes af Ministeriet for Kultur og uddannelse er resultatet af refleksion, nationalt og international erfaring og interaktion i samfundet;
  2. Pluralisme: akademisk, politisk og religiøs. Universitetet kræver kun hensynet til akademisk standarder sameksistens, respekt for sine principper og intellektuel stringens i behandlingen af ​​alle fag;
  3. Økumeni: universitetsverdenen er hjemsted for alle religiøse overbevisninger og afviser enhver forskelsbehandling i denne henseende;
  4. Republikanisme: University life support system, der er baseret udelukkende på forfatningen og de ​​ideer, der understøtter det ;
  5. Social indbyrdes afhængighed har til formål at generere links, der integrerer den institution, den produktive sektor i særdeleshed og samfundet generelt.

University of Belgrano og internationale studerende

Økonomiske, kulturelle, videnskabelige og endda sport globalisering er et indiskutabelt faktum, at vores tid giver en markant profil. I Argentina har universitetet i Belgrano været en pioner inden tilskyndelse til og fremme den internationale mobilitet for studerende.

Vi har over hundrede og halvfjerds internationale aftaler mobilitet med universiteter i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien og Oceanien. Vi har modtaget mere end 2500 studerende om året. På denne måde, University of Belgrano sikre en konkurrencedygtig uddannelse, hensigtsmæssigt at forløbet af de vigtigste akademiske centre i verden.

Dobbelt grad aftaler eller Academic Samarbejde med anerkendte universiteter i Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og USA kan få eksamensbeviset eller kandidatgrad på UB og i disse institutioner.

Konsolideringen og udvidelse af den latinamerikanske Netværk af University Samarbejde, hvor universitetet i Belgrano har en fremtrædende rolle, siger den voksende fremskrivning, at institutionen har i den latinamerikanske kontekst. Vores program af argentinske og latinamerikanske studier, som tilbyder et rigt udvalg af kurser i engelsk og spansk, er specielt designet til internationale studerende.

For mere information besøg hjemmesiden for internationale studerende fra UB.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: