Vatel Argentina

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En international hoteluddannelsesskole

Vatel-hovedkvarteret ligger på Paraguay-gaden i 1867, meter væk fra den emblematiske Santa Fe-avenue og Rodriguez Peña-pladsen, i centrum af turistens og kulturelle aktiviteter i den argentinske hovedstad og tilbyder en bred vifte af adgang gennem af metro-, bus- og tognetværk.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires er den argentinske republiks økonomiske, kulturelle og politiske hovedstad

Det anerkendes verden over som kulturhovedstaden i Latinamerika med et bredt tilbud til enhver smag. Det er også den by, der modtager det største antal udenlandske studerende, der anslås til 25.000.

Hovedstaden har omkring 3 millioner indbyggere, mens Greater Buenos Aires har 12 millioner indbyggere og et unikt hotel tilbud på kontinentet med tilstedeværelse af de vigtigste internationale kæder og med anerkendte regionalt og verdensomspændende.

I gennemsnit er 30% af vores studerende af udenlandsk oprindelse fra mere end 15 forskellige lande.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Lærerpersonalet er dannet af anerkendte fagfolk fra den argentinske hotelbranche, som ikke kun yder teoretisk viden til studerende, men også erfaringsmæssig viden opnået takket være deres omfattende professionelle karriere.

Det er også vigtigt at understrege, at vi i Vatel fremmer en meget vigtig kognitiv træning til den personlige og faglige udvikling af studerende, og det er derfor, færdigheder som respekt, disciplin, viden om at være og være og personlig præsentation.

Internationalisering er et grundlæggende punkt i dannelsen af Vatel. Marco Polo-programmet, Bedste innovation i et akademisk program, giver Vatel Buenos Aires-studerende mulighed for at studere deres andet år på et andet Vatel-institut i verden. De er også en del af et netværk, der ikke holder op med at vokse, i øjeblikket har Vatel-netværket 9.000 studerende og 35.000 kandidater i kontakt takket være VatelAlumni-portalen

Med en meget konkurrencedygtig og nuværende akademisk plan tilbyder Vatel Argentina en dobbelt argentinsk / fransk grad, der garanterer en hurtig professionel indsættelse:

  • Højere grad i international hoteladministration - MEC Argentina
  • Bachelorgrad i International Hotel Management - Frankrig

Vores mission: Forbered unge mennesker til at udvikle sig i den internationale gæstfrihed

Hvordan kan man træne de nye generationer til at åbne sig for verden og få succes i deres hotelkarriere inden for gæstfrihed, turisme og luksusindustri?

Vatel, et verdensledende undervisningskoncept siden oprettelsen for 35 år siden

I Vatel forbereder vi fremtidige ledere af det internationale hotel og turisme.

Med mere end 35 års erfaring modtager Vatel-campusser i verden 7.000 studerende, der studerer internationale hoteller med den samme filosofi baseret på at anvende på hoteller, hvad de lærer i klasseværelset.

At studere hoteller: succes for de 29.000 kandidater, vi kalder Vatéliens, demonstreres af deres arbejdsudvikling i de mest prestigefyldte hoteller i verden. Årlige statistikker viser, at 80% af dem vil arbejde i den internationale hotelbranche som generaldirektør for hotel- eller hotelkæder, driftsleder, afdelingsleder, kommerciel og salgschef, marketing, menneskelige ressourcer, finanschef, Afdelingsledere, reception, mad og drikke, PR, arrangementarrangement ... De resterende 20% vil blive udviklet i andre aktivitetssektorer, såsom luksusindustrien, der søger denne kandidatprofil.

Alle udgør et dynamisk, solidt og meget nyttigt netværk både for den studerende, der søger en praktikplads og for den nylige kandidat i søgen efter et job i et land eller i en valgt by.

Som First World Group for træning i hotel- og turistadministration tilbyder Vatel i dag alle betingelser for at åbne sig for verden og få succes i din professionelle karriere.

Placeringer

1867, 1121

Address
Paraguay,1867
C1121 1867, 1121, ABA, Argentina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig