King's Own Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kings Own Institute er et videregående niveau institution beliggende i centrum af Sydney, Australien og tilbyde høj kvalitet akkrediteret uddannelser i Regnskab, Business, og TESOL (Engelskundervisning til taler andre sprog).

Opkaldt efter et regiment af den britiske hær, som den administrerende direktør & Dean var forbundet som en udveksling officer, vedtager Kings Own institut en lignende ånd og værdier med traditioner, og et etableret ry for sin anerkendte udvikling af succesrige ledere.

Vores initialer KOI have en anden betydning, som ordet "koi" i nogle asiatiske sprog er en vild karper. Koi er energisk og kan svømme opstrøms mod strømmen. Ifølge legenden, hvis en koi lykkedes at klatre falder på et punkt kaldet Dragon Gate på Den Gule Flod, det ville blive omdannet til en drage. Dette viser udholdenhed i modgang og styrken af ​​formålet. På grund af sin styrke og beslutsomhed til at overvinde forhindringer, koi repræsenterer mod og evnen til at nå høje mål.

Tilsvarende Kongens egen Institut (KOI) har til formål at være en anerkendt leder som en uddannelse udbyder berømt for at pleje vores studerende til en vellykket karriere. Oplevelsen af ​​de videregående uddannelser rejse kan være lige så vigtig som selve uddannelsen.

Placeringer

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: