La Trobe Online

Online Course

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lidenskabelig om at gøre en forskel

Didasko er lidenskabelig med at gøre en forskel for dig. Fuldt revideret og i overensstemmelse med regeringens krav er vi fuldt fokuseret på at levere den bedst mulige online læringsoplevelse.

Du kan endda starte din karriere, mens du fuldender din Bachelor of Applied Business Degree!

Vores Career Support Center tilbyder online job-søger ressourcer og personlig karriere coaching. Det betyder, at du kunne få et nyt krigsbryst med jobansøgning og interviewfærdigheder til at trække på og en nyfineret CV for at supplere din Business-kvalifikation. Dette er en del af vores service for at hjælpe dig med at få din karriere startet.

Understøttelse af dig vil være vores studenterforlovelseshold og akademiske medarbejdere. De er alle forpligtet til at opnå et vellykket beskæftigelsesresultat og arbejde i vores CBD-kontor i Melbourne.

Du kan starte dit kursus en måned i året. Det betyder, at når du er mest motiveret, kan du begynde. Ingen venter på den traditionelle University årlige eller midten af ​​året indtag. At starte før betyder, at du også kan færdiggøre tidligere. Vores læringsmetode giver dig mulighed for at studere online via vores e-Campus og oprette en studieplan, der passer til din livsstil. Dette kan enten være heltid eller deltidsstudie.

Du kan betale for din kvalifikation senere, hvis du kvalificerer dig til HECS-finansiering.

58595_LTU_Brand_Dom_sec_hor_rgb_hld-wht_v1.png

Et partnerskab, der først sætter din beskæftigelsesevne

La Trobe Universitet begyndte i 1967 med 552 studerende indskrevet det pågældende år. Universitetet er vokset til at rumme over 36.000 studerende med over 7.000 internationale studerende fra 110 lande.

La Trobe Universitet har et netværk af campusser med over 26.000 studerende på Melbourne campus og over 7.500 på deres campus i Albury-Wodonga, Bendigo, Mildura, Melbourne City (Collins Street og Franklin Street), Shepparton og Sydney.

2017 markerer 50 års La Trobe Universitet, og vi på Didasko er glade for at fejre med dem. Didasko og La Trobe University - en ny og innovativ læringsløsning.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor - Bachelor » Se Bachelor - OnlineStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor of Applied Information Technology

Online Fuldtid Deltid 3 år October 2018 Australien Australien Online + 1 mere

[+]

Undersøg hos os og få industriens vigtige certificeringer, der er inkluderet i din kvalifikation - få Computer Power-kanten, når du ansøger om et job!

Kursusafgifter

Emner

År 1

[-]

Kontakt