Macleay College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores elever og lærere er en kollektiv af kreativt indstillede personer, som arbejder sammen for at udforske, inspirere og vokse.

En moderne læseplan, der forbereder dig til den virkelige verden

Udformet i tråd med industriens behov og forventninger, er vores kurser nuværende og relevante. Lærere og studerende arbejder sammen for at bygge bro over kløften mellem teori og virkelighedsapplikation. Projektbaseret læring og praktikophold giver vores studerende mulighed for at lære at gøre.

Lær af den bedste industri

Vi har samlet de bedste journalister, reklamer, medier, virksomheder og marketing fagfolk til at guide vores studerende til industriens succes. Med en bred vifte af specialiseringer og erfaringer giver vores lærere vores studerende en praktisk oplevelse.

Vores studerende værdsætter vores lærere. Vi fik en vurdering på 92,5% for undervisningskvalitet i 2017 QILT Survey, godt over det nationale gennemsnit på 81,5%.

Vores praktikophold

Alle vores kurser omfatter en obligatorisk praktikplads. Vi støtter vores studerende for at sikre en praktikplads i deres interesserede felt eller specialisering. Dette udgør et kritisk aspekt ved deres læring. En praktikplads giver vores studerende en værdifuld arbejdserfaring og en mulighed for at demonstrere for en potentiel arbejdsgiver, at de har hvad der kræves.

Spiller til dine individuelle styrker

Vi imødekommer individets unikke interesser. Vores elever leger til deres styrker, og vores kursusstruktur giver mulighed for at skabe en individuel oplevelse. Vi understreger vigtigheden af ​​et vækstindhold, der udvikler både akademiske og interpersonelle færdigheder i et støttende og intimt miljø. Det er det der gør os så forskellige til traditionelle universiteter.

Macleay forskellen

Job klar kandidater

Du lærer ved at gøre på Macleay. At sætte forretningsideer til iværksættere, optage en radioannonce i studiet eller skrive en historie i Newsroom. Vores læseplan er så praktisk og praktisk som du kan få.

De fleste af dine studier vil være centreret omkring projektbaseret læring. Det betyder, at du arbejder på autentiske virkelige projekter med dine jævnaldrende i et kreativt læringsmiljø, hvor alle har en stemme, og hvor alle kan bidrage.

Vores lærere arbejder alle i branchen inden for deres ekspertiseområde. De bringer seneste trends og indsigter til klasseværelset hver dag for at sikre, at du er klar til eksamen efter eksamen. Det betyder også, at du får gavn af deres branchenetværk. Mange af vores lærere har introduceret elever til deres fremtidige arbejdsgivere eller støttede forbindelser for at få kandidater et skridt tættere på deres drømmerolle.

Positiv uddannelse

Vi vedtager principperne og praksis for positiv uddannelse på Macleay. Vi lærer eleverne, hvordan man vedtager en vækstindstilling og udnytter deres styrker.

Studerende udvikler færdigheder, der understøtter forholdsudvikling, forbedrer personlig tillid, vedtager opmærksomhed og taknemmelighed og fremmer en sund livsstil.

Disse kvaliteter vil hjælpe dem med at reagere konstruktivt på udfordringer i deres studier såvel som deres bredere personlige og arbejdsliv. Dette giver folk mulighed for at realisere deres potentiale og blomstre.

3-dages tidsplan

Uanset hvad du studerer, holdes klasser over 3 faste dage hver uge. Dette efterlader eleverne mindst 2 ekstra dage at studere eller arbejde.

En sund arbejds- / læringsbalance er en vigtig del af livet på Macleay, og denne tidsplan er en af ​​måderne vi opnår. Vi forstår, at det kan være svært at jonglere forskellige skemaer og tidspunkter, så vi med hensigt udarbejder tidsplanen for at sikre, at du har masser af tid til livet uden for at studere.

For endnu mere fleksibilitet har eleverne også mulighed for at studere på deltid og tage aftenklasser (underlagt klassestørrelser).

Student support

Karriere Counseling

Men du føler dig, vi er her for at hjælpe. En kvalificeret rådgiver er tilgængelig for studerende i vores Sydney og Melbourne campus hver uge. Studerende og medarbejdere kan bestille gratis og fortroligt møde gratis hos vores rådgiver for dem, der har behov for ekstra personlig og følelsesmæssig støtte.

Akademisk Support

Studerende opfordres til at deltage i gratis workshops om studietips, referencer, essay writing, søgning og forskning og rapportskrivning, som afholdes regelmæssigt på campus.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor I Digitale Medier

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Digital Media giver dig lanceringen til de fremvoksende roller inden for denne hurtigt voksende og spændende industri. [+]

Fremtiden er digital - nye teknologier, medieplatforme, produktion, kommunikation, innovation og problemløsningsprocesser skaber spændende nye karrieremuligheder for kreative, teknologifokuserede og medievidenskabelige kandidater.

Bachelor of Digital Media giver dig lanceringen til de fremvoksende roller inden for denne hurtigt voksende og spændende industri.

Du vil påbegynde en fordybende læringsrejse og udforske en række emner, herunder konceptuelle og problemløsende færdigheder, visuel og lydfortælling, digital markedsføring og kreativ tænkning, der kan anvendes på tværs af en række mediediscipliner, herunder: oprettelse af indhold, billede og video produktion, marketing og sociale medier, web, brugeroplevelse og mobile applikationer.... [-]


Bachelor I Erhvervslivet: Iværksætteri

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business med speciale i Entrepreneurship vil lære dig, hvordan du omdanner kreative ideer til en kommercielt bæredygtig forretning. En masse mennesker har ideer, men der er få, der beslutter at gøre noget ved dem. [+]

Bachelor of Business med speciale i Entrepreneurship vil lære dig, hvordan du omdanner kreative ideer til en kommercielt bæredygtig forretning. En masse mennesker har ideer, men der er få, der beslutter at gøre noget ved dem. Ved at udvikle en iværksætterisk tankegang vil du udvikle det komplette udvalg af færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i enhver forretningsmæssig sammenhæng.

I år 1 vil Bachelor of Business udvikle attributter fra en iværksætter ved at fordybe dig i designtænkning, den lette opstartstilgang og forståelsen af ​​kunde rejsen. Udvikle og tone din forretningside til dommere, ligesom Shark Tank! Forstå de nøgleattributter, der kræves til succes som en teknologisk iværksætter.... [-]


Bachelor I Erhvervslivet: Marketing

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business specialiseret i Marketing giver dig mulighed for at udvikle både omfattende marketing færdigheder samt kerneforretning attributter, der vil give dig en bred vifte af karrieremuligheder. [+]

Bachelor of Business specialiseret i Marketing giver dig mulighed for at udvikle både omfattende marketing færdigheder samt kerneforretning attributter, der vil give dig en bred vifte af karrieremuligheder.

I år 1 vil du forstå fundamentet for markedsføring og forretning. Understøttet af forbrugerforskning, marketingplanlægning og strategi, marketingkommunikation og håndtering af kundeforbindelser, vil du udvikle værdifulde forretningsfærdigheder som forretningslovgivning, regnskabsføring og styring af både mennesker og organisationer - væsentlige færdigheder, som en marketing professionel kræver.

I år 2 vil du udforske digital marketingstrategi samt avancerede forretningsevner som ledelse, strategisk ledelse, projektledelse og business finance. Du vil vide, hvordan du træffer solide forretningsbeslutninger baseret på en grundig forståelse af økonomiske og markedsføringsdata. To valgfag giver dig også fleksibilitet til at følge en bestemt interesse.... [-]


Bachelor I Erhvervslivet: PR

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business med speciale i PR (Public Relations) vil udvikle de grundlæggende færdigheder til at forfølge en langsigtet karriere i denne dynamiske industri. [+]

Bachelor of Business med speciale i PR (Public Relations) vil udvikle de grundlæggende færdigheder til at forfølge en langsigtet karriere i denne dynamiske industri. Lær alle aspekter af PR, fra strategi til kommunikation og begivenheder, samtidig med at du udvikler vigtige forretningskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i enhver forretningsmæssig sammenhæng.

I år 1 vil Bachelor of Business lære dig PR kort udvikling, social media management, krise kommunikation, PR skriftlig og kampagneudvikling. Du vil lære rollen som sponsorering, udnyttelse af reklamekampagner, krise PR, klientrapportering og intern kommunikation. Du forbereder mediemateriale, forstår massemedier og lærer om vigtigheden og virkningen af ​​sociale medier i relationerne. Du vil lære at arbejde succesfuldt i erhvervslivet eller endda oprette en egen virksomhed gennem de færdigheder, der er opnået i iværksætterprojekter.... [-]


Bachelor I Erhvervslivet: Rejser Og Turisme

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business, der specialiserer sig i rejser og turisme, vil lære dig de specifikke færdigheder, der kræves af rejse og turisme industrien, samtidig med at udvikle vigtige erhvervskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i enhver erhvervskontekst. [+]

Bachelor of Business, der specialiserer sig i rejser og turisme, vil lære dig de specifikke færdigheder, der kræves af rejse og turisme industrien, samtidig med at udvikle vigtige erhvervskompetencer, der er nødvendige for at lykkes i enhver erhvervskontekst.

I år 1 vil erhvervsdrivende lære dig om den nuværende og fremtidige retning af turisme, de love, der påvirker branchen, A til Z af koder, der anvendes til flyreservationer, billetsalg, øko- og specialtourisme. Du kommer til at besøge en lokal rejsekonsulent eller en større rejsearrangør og lære om, hvordan et rejsebureau opererer. Du vil få et bredt overblik over, hvordan du arbejder succesfuldt i erhvervslivet eller endda oprette en egen virksomhed gennem de færdigheder, der er opnået i iværksætterprojekter.... [-]


Bachelor I Erhvervslivet: Sportsvirksomhed

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business specialiseret i Sports Business vil give dig de erhvervskompetencer, der er nødvendige for at gøre det i den konkurrencedygtige sport verden. Fordyb dig i sportsbranchen samtidig med at du udvikler din forståelse af markedsføring, økonomi, ledelse og innovation. [+]

Bachelor of Business specialiseret i Sports Business vil give dig de erhvervskompetencer, der er nødvendige for at gøre det i den konkurrencedygtige sport verden. Fordyb dig i sportsbranchen samtidig med at du udvikler din forståelse af markedsføring, økonomi, ledelse og innovation.

I år 1 vil vores Bachelor of Business lære dig om sport ledelse, herunder klub og team administration, radio, marketing, sport marketing og meget mere. Du vil lære om menneskelige ressourcer, spilleledelse, markedsføring og forfremmelse, og hvordan du kører vellykkede arrangementer. Du får et bredt overblik over markedsføring, innovation, business kommunikation, forskning og positiv psykologi.... [-]


Bachelor I Journalistik

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Journalism tilbyder Australiens mest moderne journalistiske grader, og de studerende kan udvikle de digitale journalistiske færdigheder, der nu forventes af mediebranchen på tværs af alle tv, radio, print, social og digital. [+]

Bachelor of Journalism tilbyder Australiens mest moderne journalistiske grader, og de studerende kan udvikle de digitale journalistiske færdigheder, der nu forventes af mediebranchen på tværs af alle tv, radio, print, social og digital.

Du vil lære kritiske færdigheder som mobil journalistik og datalogistik, sammen med nyhedsundersøgelser, funktionsskrivning, radio, video, ny fotografering, international rapportering, etik og medielovgivning. Du vil sætte den i praksis i et rigtigt presserum fra dag ét. Du vil opleve travlheden med at arbejde til en deadline og fuldføre specialist journalistik træning i din valgte valgfag - sport, musik, mode, mad og livsstil skriftlig, undersøgende rapportering og business journalistik.... [-]


Bachelor of Business: Event Management

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Bachelor of Business Management med speciale i Event Management lærer dig alt hvad du behøver at vide om arrangement planlægning og produktion, budgettering, sponsorering, mødested og leverandør ledelse og marketing. [+]

Bachelor of Business Management med speciale i Event Management lærer dig alt hvad du behøver at vide om arrangement planlægning og produktion, budgettering, sponsorering, mødested og leverandør ledelse og marketing.

I år 1 lærer du at koordinere en begivenhed, vurdere risiko og rentabilitet og udvikle et begivenhedskoncept fra start til slut. Du vil få et bredt overblik over, hvordan du arbejder succesfuldt i erhvervslivet eller endda oprette en egen virksomhed gennem de færdigheder, der er opnået i iværksætterprojekter.

I år 2 dækker du kommerciel og interessent management fra arrangement briefing til indsamling af feedback post begivenhed. Du vil udvikle avancerede forretningsevner som ledelse, strategisk ledelse, projektledelse og business finance. Du vil vide, hvordan du træffer solide forretningsbeslutninger baseret på en grundig forståelse af økonomiske og markedsføringsdata. ... [-]


Bachelor Reklame & Media

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2018 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Vores bachelor i reklame og medier er unik - det er den eneste specialiserede grad, der tilbydes i Australien, der giver et omfattende overblik over hele reklamebranchen, ikke kun traditionel kreativ reklame. [+]

Reklamebranchen er inde i en spændende og revolutionerende ændring. Siden fremkomsten af ​​sociale og digitale medier, er spændende nye karrieremuligheder opstå efter talentfulde mennesker på områderne marketing, konto ledelse, kreative, produktion, sociale medier og mediestrategi.

Vores bachelor i reklame og medier er unik - det er den eneste specialiserede grad, der tilbydes i Australien, der giver et omfattende overblik over hele reklamebranchen, ikke kun traditionel kreativ reklame.

Du vil arbejde i teams på virkelige projekter for at få et indgående indblik i områderne ledelse, medier og kreativitet - og hvordan disse områder i stigende grad skærer hinanden.... [-]