Stott's College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Til trods for at Stott's College blev grundlagt i 1883 (Før vores berømte Melbourne sporvogne og før 'The Big Australian', BHP), har den stået tidstesten og har udviklet sig i løbet af de sidste 134 år som en Kvalitet privat uddannelse udbyder, Udfordrer sig til at være relevant for at imødekomme de stadigt skiftende behov for industri og studerende.

Stott s Har leveret VCE program Siden 2001, og i 2006 blev registreret og akkrediteret som en Uddannelsesudbyder at levere Undergraduate Programs in Business, Bachelor of Business Accounting og Bachelor of Business Fælles forvaltning af tjenester.

Stotts sekundære Er klassificeret som en imponerende 203. ud af alle gymnasier i staten Victoria. Vi er stolte af vores elevernes resultater.

God kvalitet pædagoger Er afgørende for akademisk succes, og god undervisning handler så meget om pleje og støtte. Vores akademiske medarbejdere yder excellence i undervisning, og vi er seriøse om vores studietjenester og rådgivning, både akademisk og førstesprog rådgivning.

Stott s Forbliver tro mod sin tradition for job-klar kandidater, og anerkendelse Education har ansat vores kandidater inden for regnskab, elever og ledelse. Vi er stolte af at være en succesfuld forretning, der driver forretningsprogrammer og tiltrækker branchens partnerskaber.

Stott's College Har begge FEE-HELP Status og VET FEE-HELP Status for at hjælpe vores studerende med lån til deres akademiske studie.

Stott s Også kvalificerer til Victorian Skills Funding for Certificate og Diploma kurser For de kurser, der kvalificerer, og for studerende, der er berettigede.

Stott's College Opfylder strenge kvalitetssikringsstandarder i administration, levering, bemanding, faciliteter, markedsføring og økonomistyring. Stott's CollegeS operationer er reguleret af Tertiary Education Quality and Standards AgencyDen Australske færdigheder og kvalitet agenturOg Victorian Registration and Qualifications Authority.

Placeringer

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig