University of Canberra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Canberra har en række stipendier til rådighed for internationale studerende.

Det handler alt om dig

University of Canberra er et pulserende regeringsuniversitet, hvor din fremtid er det der betyder mest. Vi anerkendes internationalt, rangeret i de 100 bedste universiteter i verden og har store planer for din fremtid.

Vi fokuserer ikke kun på teorien om ting, vi kan lide at undervise vores elever i den måde, de ville arbejde på. Det er det, vi kalder arbejdsintegreret læring, og det er en stor grund, at vores elever er meget eftertragtede og blandt de højest betalte og mest beskæftigelsesmæssige i Australien.

Vores kurser

Med over 300 grundskoler, postgraduate og forskning grader spænder over 28 brede studieområder, er der sikkert at være en karrierevej, der passer dig til UC.

Vores studieområder omfatter:

 • Regnskab og ledelse
 • Byggemiljø og design
 • Kommunikation og medier
 • Kreativ og kulturel praksis
 • Uddannelse
 • Regering og politik
 • Sundhed og sport
 • Ret og retfærdighed
 • Engineering, IT og Data
 • Videnskab

Lidt om os

University of Canberra er etableret som et universitet i 1990 og har fået et ry for at producere nogle af landets mest beskæftigelsesmæssige kandidater. Vores studerende er i høj efterspørgsel med arbejdsgivere i hele Australien og rundt om i verden.

Vi har et varieret fællesskab med mere end 17.500 studerende, 2.500 medarbejdere og 78.000 alumni i over 105 lande.

Kun 10 minutter fra Canberra CBD og kun fem minutter fra Belconnen centrum ligger Bruce campus på 120 hektar pittoresk indfødt bushland.

Vores campus livsstil drejer sig om vores kaffebarer, restauranter, barer, saloner og græsplæner. Der er en række professionelle og sociale klubber og samfund og sportshold at deltage i, samt regelmæssige sociale arrangementer. Vi er også hjemsted for ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals og en lang række professionelle og elite atleter.

Universitetet har for nylig indgået kontrakter for at tillade investeringer på campus på over 2 mia. Dollars, herunder et teknologihub og sundhedsområde med vores eget offentlige hospital. Så kom og studere på et helt nyskabende universitet, der skriver sin egen historie.

Kan ikke komme til Canberra? Se på de tilgængelige kurser fra vores partnere i Melbourne, Sydney og Queensland.

Hvorfor UC?

 1. Universitetet er baseret i Canberra, Australiens hovedstad og sæde for Australiens føderale regering og parlament.
 2. University of Canberra er blevet navngivet blandt verdens 'Top 100 unge universiteter' i den prestigefyldte High School of the Higher Education (THE) Young University Rankings.
 3. University of Canberra er rangeret i de prestigefyldte "Top 100 universiteter under 50 år" i 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Vores grader fokuserer på at udvikle færdigheder til den virkelige verden med vægt på 'Work-integrated learning' på tværs af studieplanen.
 5. Fleksible Pathways er tilgængelige for universitetet gennem University of Canberra College.
 6. UC's kandidatantal er 90 procent (over det nationale universitets gennemsnit på 89%).
 7. UC-kandidaternes startlønninger på tværs af alle studieområder er i gennemsnit $ 58.000 pr. År (over det nationale universitets gennemsnit på $ 56.000).
 8. UC har det hele - studieafgifter er moderate, klasser størrelser er små, akademiske standarder er høje og vores grader respekteres over hele verden.

Placeringer

Canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Canberra, Australian Capital Territory, Australien