University of Canberra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det handler om dig

University of Canberra er et pulserende regeringsuniversitet, hvor din fremtid er det, der betyder mest. Vi anerkendes internationalt, rangeret i de 100 største universiteter i verden og har store planer for din fremtid.

Vi fokuserer ikke kun på teorien om ting, vi kan lide at undervise vores elever i den måde, de ville arbejde på. Det er det, vi kalder arbejdsintegreret læring, og det er en stor grund, at vores elever er meget eftertragtede og blandt de højest betalte og mest beskæftigelsesmæssige i Australien.

Vores Kurser

Med over 300 grundskoler, postgraduate og forskning grader, der spænder over 28 brede studieområder, er der sikkert en karrierevej, der passer dig til UC. Vores studieområder omfatter:

 • Regnskab og ledelse
 • Byggemiljø og design
 • Kommunikation og medier
 • Kreativ og kulturel praksis
 • Pædogogik
 • Regering og politik
 • Sundhed og sport
 • Lov og retfærdighed
 • Engineering, IT og Data
 • Science

Lidt om os

Universitetet i Canberra er etableret som et universitet i 1990 og har fået et ry for at producere nogle af landets mest beskæftigelsesmæssige kandidater. Vores elever er i høj efterspørgsel med arbejdsgivere i hele Australien og rundt om i verden.

Vi har et mangfoldigt samfund af mere end 17.500 studerende, 2.500 medarbejdere og 78.000 alumner i over 105 lande.

Kun 10 minutter fra Canberra CBD og kun fem minutter fra Belconnen centrum ligger Bruce campus på 120 hektar pittoresk indfødt bush land.

Vores campus livsstil drejer sig om vores kaffebarer, restauranter, barer, saloner og græsplæner. Der er en række professionelle og sociale klubber og samfund og sportshold at deltage i, samt regelmæssige sociale arrangementer. Vi er også hjemsted for ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals og en vifte af professionelle og elite atleter.

Universitetet har for nylig indgået kontrakter for at tillade investeringer på campus på over 2 mia. Dollars, herunder et teknologihub og sundhedsområde med vores eget offentlige hospital. Så kom og studere på et helt nyskabende universitet, der skriver sin egen historie.

Kan ikke komme til Canberra? Se på de tilgængelige kurser fra vores partnere i Melbourne, Sydney og Queensland.

Hvorfor UC?

 1. Universitetet er baseret i Canberra, Australiens hovedstad og sæde for Australiens føderale regering og parlament.
 2. University of Canberra er blevet navngivet blandt verdens 'Top 100 unge universiteter' i den prestigefyldte High School of the Higher Education (THE) Young University Rankings.
 3. University of Canberra er placeret i de prestigefyldte "Top 100 universiteter under 50 år" i 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Vores grader fokuserer på at udvikle færdigheder til den virkelige verden med vægt på 'Work-integrated learning' på tværs af studieplanen.
 5. Fleksible stier er tilgængelige for universitetet gennem University of Canberra College.
 6. UC's graduerede beskæftigelsesfrekvens er 90 procent (over det nationale universitets gennemsnit på 89%).
 7. UC-kandidaternes startlønninger på tværs af alle studieområder er i gennemsnit $ 58.000 pr. År (over det nationale universitets gennemsnit på $ 56.000).
 8. UC har det hele - studieafgifter er moderate, klassestørrelser er små, akademiske standarder er høje og vores grader respekteres over hele verden.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BAs » Se Bachelor - Bachelor » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor of Arts in Architecture

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

Er du kreativ og eventyrlysten med en særlig interesse i arkitektur? Vores kursus opfordrer dig til at udforske verden af ​​design inden fastsættelsen af ​​Australiens nationale kapital - en internationalt anerkendt design model byen. [+]

Aktiver din flair for design i arkitektur

Er du kreativ og eventyrlysten med en særlig interesse i arkitektur? Vores kursus opfordrer dig til at udforske verden af ​​design inden fastsættelsen af ​​Australiens nationale kapital - en internationalt anerkendt design model byen.

Arbejde selvstændigt og sammen med andre: Evnen til at planlægge deres eget arbejde, være selvstyret, og bruge interpersonelle færdigheder og holdninger til at arbejde sammen 2. Professionalisme og social ansvarlighed: Kapaciteten og intention om at bruge faglig viden og færdigheder etisk og ansvarligt, til gavn for andre og for miljøet [-]

Bachelor

Bachelor Af Sport Og Motion Videnskab

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

Vores Bachelor of Sport og motion Science udforsker kompleksiteten af ​​menneskelig bevægelse og strategier til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale. UC 's Sporting Commons giver dig hidtil uset adgang til lokalsamfundet og professionelle idrætsorganisationer lige her på campus. Du vil netværke og blive en del af Canberra sports samfund i selskab med Australiens førende elite sportshold og forskningscentre. [+]

Bliv en høj målscorer i videnskaben om sport

Vores Bachelor of Sport og motion Science udforsker kompleksiteten af ​​menneskelig bevægelse og strategier til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale. UC 's Sporting Commons giver dig hidtil uset adgang til lokalsamfundet og professionelle idrætsorganisationer lige her på campus. Du vil netværke og blive en del af Canberra sports samfund i selskab med Australiens førende elite sportshold og forskningscentre.

Undersøgelse Bachelor of Sport og motion videnskab på UC og du vil: være fagligt forberedt på en karriere i sportslige præstation dække en række sportsfaciliteter naturvidenskabelige fag fra menneskets anatomi og fysiologi til motorstyring og psykologi udvikle omfattende kompetencer inden for områder som biomekanik og sport analytics få viden i teori og praksis af coaching. Arbejdsintegreret læring ... [-]

Bachelor I Handel

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

- - de uafhængige læring færdigheder, der kræves for at holde up-to-date med fremskridt inden for teoretiske rammer og den praksis efter endt uddannelse, de personlige færdigheder, der kræves for at yde professionel rådgivning i det fag eller discipliner, de vælger at studere. Kandidater vil være i stand til at udøve kritisk tænkning og anvendt analytiske færdigheder i at identificere hvilke oplysninger der er relevante for specifikke beslutninger, der gøres. De vil også være i stand til at identificere, om de har alle relevante oplysninger, når rådgivning af klienter eller ledelse, og har evnen til kortfattet at anmode om eller indhente manglende oplysninger. kommunikations færdigheder i at præsentere en klar, sammenhængende og uafhængig gennemgang af viden og ideer til en bred vifte af interessenter, der bruger teknisk og ikke-teknisk sprog, afhængigt af publikum. - Som studerende fremskridt gennem kurset, vil de udvikle evnen til at udøve deres eget initiativ og professionel vurdering på en etisk forsvarlig måde at analysere problemer, der er mindre klart definerede, mere komplekse, og kræve anvendelse af begreber i en række disciplinære og sub- disciplinære sammenhænge. Kommunikation, anvendt forskning, teamwork, og forhandling færdigheder vil blive udviklet gennem holdbaserede opgaver, hvoraf nogle beskæftiger sig med tvetydigt definerede problemer. - [-]

Bachelor I Software Engineering

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

Hvis software engineering er din karriere fokus, så er der ikke noget bedre sted at studere end universitetet i Canberra. Vores Bachelor of Software Engineering blev udviklet til studerende med interesse i design og konstruktion af softwaresystemer. Du vil også få mulighed for at gennemføre en professionel mindreårig har specialiseret sig i en række områder som edb-sikkerhed, netværk computing, spiludvikling, digitale retsvidenskab, og intelligente systemer. [+]

Dette kursus er akkrediteret af den faglige organisation, den australske Computer Society, på det faglige niveau.

Design og programmere din egen unikke software-system

Hvis software engineering er din karriere fokus, så er der ikke noget bedre sted at studere end universitetet i Canberra. Vores Bachelor of Software Engineering blev udviklet til studerende med interesse i design og konstruktion af softwaresystemer. Du vil også få mulighed for at gennemføre en professionel mindreårig har specialiseret sig i en række områder som edb-sikkerhed, netværk computing, spiludvikling, digitale retsvidenskab, og intelligente systemer.

Undersøgelse en Bachelor of Software Engineering ved UC og du vil: opnå omfattende indsigt i ingeniørmæssige aspekter af datalogi studere de aktuelle programmeringssprog på en intensiv niveau forstå den metode af software systemer teknik ved hjælp analyse- og specifikation metoder såsom UML, XML, struktureret og bløde systemer metoder lære at designe og bygge systemer og software ved hjælp af specialist engineering værktøjer arbejde inden for moderne udviklingsmiljøer, der omfatter Windows, Linux, mobil og cloud computing. Arbejdsintegreret læring ... [-]

Bachelor Of Accounting

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

Du vil også være i stand til at vælge en åben større fra som helst område under universitetet gør det muligt at tilpasse din grad til at opfylde dine særlige interesser.

Undersøgelse en Bachelor of Regnskab på UC og du vil: forberede akkreditering med professionelle regnskabs foreninger, herunder CPA Australien, Chartered Accountants Australien og New Zealand og Institute of Public Accountants studere de grundlæggende elementer i kritisk tænkning og forbedre dine forskning færdigheder adgang specialiserede enheder, der vil udvikle dine business-færdigheder til at sikre, at du har valgfrihed med din karriere vurdere karriereforløb specialisering i professionel bogføring, regnskab offentlige sektor, økonomistyring og regnskab. Work-integreret læring (WIL) - Arbejde selvstændigt og med andre Professionalisme og social ansvarlighed [-]

Bachelor of Building and Construction Management

på universitet Fuldtid 8 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

Kommuniker løsninger og forskningsresultater med klar og sammenhængende gennemgang af viden og ideer til mange forskellige målgrupper.

Igennem dette kursus vil du udfylde op til 40 dage praktik som en del af din uddannelse.

Del B - Skal passere 12 point fra følgende 6384 - Industrial Relations - 3 cp, niveau 2 7371 - Strategisk ledelse - 3 cp, niveau 3 7878 - Organizational Behavior - 3 cp, niveau 2 9529 - Principper for HRM - 3 cp, Level 2 9531 - Small Business Management - 3 cp, niveau 2

Anerkende og anvende brugen af ​​passende bygge- og anlægsvirksomheder teknologier og processer til at løse simple og komplekse industrien spørgsmål; UC Kandidater er Professionel: ansætte up-to-date og relevant viden og færdigheder. Kommuniker som en professionel til alle interessenter i bygge- og anlægsbranchen, med evnen til at arbejde selvstændigt eller som del af et projektteam, for en vellykket afslutning af industri-projekter. UC kandidater er professionelle: arbejde sammen som en del af et team, forhandle og løse konflikter; display initiativ og drive, og bruge deres organisatoriske evner til at planlægge og styre deres arbejdsbyrde; sætter en ære i deres faglige og personlige integritet. UC kandidater er globale borgere: vedtage en informeret og afbalanceret tilgang på tværs af faglige og internationale grænser; opføre sig etisk og bæredygtigt i deres professionelle og personlige liv. UC kandidater er livslang lærende: være selvbevidst; tilpasse sig kompleksitet, flertydighed og forandring ved at være fleksibel og ivrige efter at engagere sig med nye ideer. Demonstrere etisk,... [-]

Bachelor of Communication in Advertising

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

9437 - Foundations of Research og Creative Forespørgsel - 3 cp, niveau 1 9799 - Foundations of Professional Planlægning - 3 cp, Level 1 Mulighed 2 - 6 point som følger 9132 - Foundations of Research - 3 cp, Level 1 9437 - Foundations of Research og Creative Forespørgsel - 3 cp, niveau 1 9799 - Foundations of Professional Planlægning - 3 cp, Level 1 Del B - Skal passere 3 point fra nedenstående 5565 - Introduktion til Journalistik - 3 cp, niveau 1 8120 - Redigering Lyd og Billede - 3 cp, niveau 1 8121 - Introduktion til Medieproduktion - 3 cp, niveau 1 8147 - skrive korte Narratives - 3 cp, niveau 1 8169 - Globalisering og Resistance - 3 cp, niveau 1 8304 - Introduktion til Creative Writing - 3 cp, niveau 1 8671 - Kulturer og mangfoldighed - 3 cp, niveau 1 9022 - Digital Media Literacy - 3 cp, niveau 1 9023 - Introduktion til kommunikation - 3 cp, niveau 1 9024 - Introduktion til Politisk Kommunikation - 3 cp, niveau 1 9027 - Medier, Teknologi og Samfund - 3 cp, niveau 1 9483 - Design Historie - 3 cp, niveau 1 9494 - engelsk grammatik - 3 cp, niveau 1 9498 - Undersøgelse af sprog - 3 cp, niveau 1 Bemærk: Hvis en af ​​enhederne i denne liste er allerede en påkrævet enhed inden for typiske forløb struktur, kan det ikke regnes som en Kunstfond Unit. Denne liste omfatter enheder fra både 1. og... [-]

Bachelor of Event and Tourism Management

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

Kursus Mål graduate Kvaliteter Kandidater fra Bachelor of Events og Tourism Management grad vil demonstrere anvendelsen af ​​viden og færdigheder gennem innovation og initiativ, især da disse vedrører problemløsning og beslutningstagning. De vil udvikle og tilpasse løsninger på en bred vifte af emner og sammenhænge ved at tage ansvar for egen læring, både selvstændigt og i et team miljø. Tekniske færdigheder for at lette forskning og analyse af business og turisme data. Analyse og undersøgelse [-]

Bachelor of Graphic Design

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

<li>

<li> 9027 - Medier, Teknologi og Samfund - 3 cp, niveau 1

Adgangskrav

Normale UC adgangskrav til en bachelor-kursus.

English Language Krav

Akademisk IELTS på 6,0 eller tilsvarende, uden band score under 5,5

[-]

Bachelor of Information Technology

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

7156 - Business Intelligence Systems - 3 cp, niveau 3 Under alle semester, kun et udvalg af disse enheder er til rådighed.

graduate Kvaliteter Viden og færdigheder forkant udvikling inden for informationsteknologi (IT) industri og anvendelse af viden og færdigheder til det virkelige liv it-systemer og deres forretningsmæssige miljøer, politikker og ledelse, selvstændigt og / eller arbejde i et team. Arbejde selvstændigt og med andre Solidt fundament af de relevante teorier og de grundlæggende principper i it-områder, herunder erhvervslivet, informationssystemer, systemanalyse og modellering, systemadministration, sikkerhed, netværk, software udvikling, og kunstig intelligens osv .; fra fundamentet til at erhverve op-to-date viden og færdigheder i fremtiden. Personlige egenskaber: kritisk tænkning, reflekterende praksis, trives i et miljø af forandring Viden, færdigheder, forståelse og anvendelse af undersøgelsen, analyse og syntese til it-systemer og deres forretningsmæssige miljøer, politikker og forvaltning med et højt niveau af professionel etik, ansvar, værdier og normer. Analyse og undersøgelse Professionalisme og social ansvarlighed Personlige egenskaber: kritisk tænkning, reflekterende praksis, trives i et miljø af forandring Kommunikation færdigheder i at lytte, læse, tale, forklarer, undervisning, og skrive fra og til publikum fra forskellige baggrunde og papirer i forskellige scops og niveauer. Professionalisme og social ansvarlighed Meddelelse; Problemløsning Arbejde selvstændigt og med andre Ekspertise og færdigheder til kritik, syntetisere og anvende ny udvikling, færdigheder, viden og standarder i IT-felterne til den virkelige verden it-systemer, med hensyn til deres business miljøer, politik og ledelse. Analyse og undersøgelse Personlige egenskaber: kritisk tænkning, reflekterende praksis, trives i et miljø af forandring Ekspertise og færdigheder... [-]

Bachelor Of Sport Management

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

Bag enhver historie om sportslige ekspertise er det ofte ufortalte historie om faglært planlægning og stærk ledelse. Vores Bachelor of Sports Management var den første af sin art i Australien og er siden blevet en førende inden for professionel sport lederuddannelse. [+]

Stien til sportslige excellence behov store forvaltning

Bag enhver historie om sportslige ekspertise er det ofte ufortalte historie om faglært planlægning og stærk ledelse. Vores Bachelor of Sports Management var den første af sin art i Australien og er siden blevet en førende inden for professionel sport lederuddannelse.

Igennem kurset vil du udvikle en stærk praktisk kendskab til ledelsesteori og praksis. Og vil du have en hidtil uset adgang til ledere i sporten gennem vores on-campus Sporting Commons.

Undersøgelse Den Bachelor of Sports Management ved UC og du vil: indstille din vej til videre læring i en række forskellige sportsgrene opbygge solid viden om moderne ledelse teori og praksis udstyre dig selv med specialiseret viden på særlige områder for sport management netværk med aktuelle akademiske og professionelle ledere i sporten udforske komplementære discipliner som sport medier med fleksibiliteten i dine studier planen åbne valgfag. Arbejdsintegreret læring ... [-]

Bachelor Of Sports Medier

på universitet Fuldtid 6 semestre January 2018 Australien Canberra

Med digital teknologi, der gør sport medier mere tilgængelige end nogensinde, er der ingen bedre tid for dig til at fortælle historier om sportslige præstation. Vores Bachelor of Sports Media vil bevæbne dig med en række færdigheder og viden, der vil danne grundlaget for din succes karriere i sport. Dette kursus vil uddanne dig til at blive en arbejdsgruppe professionel på tryk, radio, tv og online journalistik. [+]

Bliv en del af sport historie i støbeskeen

Med digital teknologi, der gør sport medier mere tilgængelige end nogensinde, er der ingen bedre tid for dig til at fortælle historier om sportslige præstation. Vores Bachelor of Sports Media vil bevæbne dig med en række færdigheder og viden, der vil danne grundlaget for din succes karriere i sport. Dette kursus vil uddanne dig til at blive en arbejdsgruppe professionel på tryk, radio, tv og online journalistik.

Undersøgelse en Bachelor of Sports Media på UC og du vil: lære de grundlæggende færdigheder i en professionel sport journalist forstå de moralske og etiske konsekvenser af sportsdækning få en stærkere bevidsthed om de mange leveringsplatforme oplever regelmæssig og kritisk praksis i sport rapportering. få et klart indblik i medier praksis på tværs af en række professionelle og amatørsport udvikle et praktisk kendskab og forståelse af de færdigheder, der opnår ekspertise i sport dækning. Arbejdsintegreret læring ... [-]

Diplomingeniør I Netværk Og Software Enginneering (udmærkelse)

på universitet Fuldtid 8 semestre January 2018 Australien Canberra

[+]

Dette kursus er åbent for studerende, der har erhvervet anses for at være tilfredsstillende af universitetets optagelsesudvalg, herunder Specialist matematik eller matematiske metoder kvalifikationer eller tilsvarende. Pass graders kandidater i lignende disciplinære felter fra andre universiteter, med sammenlignelige resultater, kan også være berettiget til at foretage denne grad.

7175 - Web Design og programmering - 3 cp, niveau 2 8223 - Introduktion til Computer Engineering - 3 cp, niveau 1 8224 - Elektronik Systems - 3 cp, niveau 1 8228 - Innovation og Ledelse 2A - 3 cp, niveau 2 8233 - Kommunikation Teori - 3 cp, niveau 3 8235 - Signaler og systemer - 3 cp, Level 3 8878 - Mobile Technologies - 3 cp, Level 2 9788 - Moderne IT & E Problemer - 3 cp, Niveau 3 9826 - IKT og Engineering Research Methods - 3 cp, Niveau 4 ... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Locked Bag 1,
University of Canberra

Canberra, Australian Capital Territory, 2601 AU