University of South Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fokuseret på livet ud over klasseværelset, tilbyder University of South Australia industriel informerede grader og en praktisk tilgang til undervisning og læring. Dens kandidater er globale borgere, klar til at skabe og reagere på forandringer.

Universitetet ligger i Adelaide, South Australia, og har mere end 200 grader at vælge imellem på tværs af fire akademiske divisioner: business; uddannelse, kunst og samfundsvidenskab; sundhedsvidenskab; og informationsteknologi, teknik og miljø. Muligheder for at lære i virkelige omgivelser indgår som en vigtig del af læseplanen, hvilket giver eleverne tillid og færdigheder til at færdiggøre karriereberedskab.

Universitetet støtter et levende og eventyrligt forskningsmiljø, hvor forskere arbejder sammen med partnere verden over for at gøre en forskel på områder, der er så forskellige som kræftbehandlinger, vedvarende energi, cybersikkerhed og social innovation.

På University of South Australia lærer eleverne fra førende lærere i førsteklasses faciliteter i en af ​​de mest levende byer i verden ^.

^ Verdens 5th mest levende by i 2017 Economist Intelligence Unit's liveability undersøgelse

CRICOS udbyder nummer 00121B

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i erhvervslivet dbbn

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Australien Adelaide

Dette program er designet til at give dig det bredeste udvalg af erhvervskompetencer og valg til at diversificere eller målrette dine karrieremuligheder. [+]

Dette program er designet til at give dig det bredeste udvalg af erhvervskompetencer og valg til at diversificere eller målrette dine karrieremuligheder.

Vores Bachelor of Business er en integreret grad, der giver dig en grounding i de vigtigste forretningsdiscipliner med vores kerne kurser. Kombineret med dit valg af store og mindreårige (såsom marketing, human resource management eller regnskab) eller fra et andet disciplinområde (såsom kommunikation, internationale relationer eller sprog) og mulighed for at integrere et praktikophold, vil du uddanne med viden og Tillid til at lykkes i en bred vifte af forretningsfunktioner og brancher.

University of South Australia er en af ​​landets førende handelsskoler, rangeret i top 1 procent over hele verden.... [-]


Bachelor of Commerce (Accounting) DBCA

på universitet Fuldtid 3 år January 2019 Australien Adelaide

[+]

Du vil drage fordel af vores stærke forbindelser med faglige brancher, hvilket betyder, at dine færdigheder vil være friske, relevante og respekterede.

Sigte

[-]

Bachelor of engineering (æresbevisninger) (elektrisk og mekatronisk) lhif

på universitet Fuldtid 4 år January 2019 Australien Adelaide

Bachelor of Engineering (Honours) (Elektriske og Mekatroniske) program fører til en givende karriere i en stadig voksende og spændende disciplin, der integrerer mekanisk og elektroteknik, og computer science. Mekatronik omfatter robotik, maskinværktøjskontrol, automatiserede styrede køretøjer, medicinsk diagnostik og proteser, og dets anvendelser er kun begrænset af menneskets fantasi og opfindsomhed. [+]

Bachelor of Engineering (Honours) (Elektriske og Mekatroniske) program fører til en givende karriere i en stadig voksende og spændende disciplin, der integrerer mekanisk og elektroteknik, og computer science. Mekatronik omfatter robotik, maskinværktøjskontrol, automatiserede styrede køretøjer, medicinsk diagnostik og proteser, og dets anvendelser er kun begrænset af menneskets fantasi og opfindsomhed.

Med en stærk vægt på praksisbaseret læring, der inkorporerer udfordrende og kreativt projektarbejde, får du de nødvendige færdigheder og viden til at forfølge en karriere som mekatronikingeniør.

På University of South Australia er der foretaget betydelige investeringer i studerende og forskningsfaciliteter i et forsøg på at skabe enestående læringsmiljøer for vores studerende. Som ingeniørstuderende får du adgang til Experience1 Studio og Engineering Mechatronics Lab, som vil hjælpe dig med at få værdifuld ingeniørpraksis gennem dine studier. Divisionen Informationsteknologi, Ingeniør og Miljø er verdensledende inden for ingeniørundervisning og forskning beliggende i Technology Park, en førsteklasses placering beliggende blandt 80 virksomheder, der skaber det perfekte miljø for samarbejde og innovation.... [-]


Bachelor of Information Technology

Online på universitet Fuldtid Deltid 3 år January 2019 Australien Adelaide + 2 mere

[+]

Afdelingen for Information Technology, Engineering og Miljø er en af ​​verdens førende inden for informationsteknologi undervisning og forskning ligger i Technology Park, en verdensklasse placering omgivet af 80 virksomheder, der skaber de perfekte rammer for samarbejde og innovation.

I 2015 var 97 pct. Af vores universitets forskning blevet vurderet i verdensklasse eller derover af Excellence in Research for Australia ratings, som omfattede områderne kunstig intelligens og billedbehandling, forstyrrede computere og informationssystemer.

Vicekanslerens internationale ekspertise stipendium

Internationale studerende kan være berettiget til en nedsættelse på 50 procent af deres studiebidrag (studieafgift) i op til fire års fuldtidsstudium. Op til 20 stipendier er tilgængelige i 2017 for studerende, der har ansøgt om at studere en UniSA bachelor-eller postgraduate (coursework) grad. ... [-]


Videoer

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

Kontakt

University of South Australia, City West Campus

Adresse, linje 1 University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Magill Campus

Adresse, linje 1 Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Adresse, linje 1 Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114