University of South Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of South Australia (UniSA) er en globalt forbundet og engageret universitet, hjælpe løse problemerne med industrien og de liberale erhverv. Med mere end 32.000 studerende, herunder 6.000 internationale studerende, universitetet er South Australia største. Universitetet er rangeret i top tre procent af mere end 10.000 universiteter på verdensplan i 2015 QS World University Rankings.

I 2015/16, QS 'Top 50 under 50 "rangeret os som nummer 25 i verden for universiteterne mindre end 50 år.

De 2015 QS Stjerner Rankings belønnet os med en samlet fem stjerner, samt fem stjerner i følgende otte kategorier: Forskning, beskæftigelsesegnethed, Undervisning, Faciliteter, Internationalisering, Social ansvarlighed, Rummelighed og Specialiserede kriterier. En samlet fem stjerneklassifikation skelner typisk et universitet som værende i verdensklasse i en bred vifte af områder, nyder stor anseelse, har forkant faciliteter og en internationalt anerkendt forskning og undervisning fakultet.

2015 Excellence in Research for Australien (ERA) evaluering vurderet mere end 97 procent af universitetets vurderede forskning som verdens klasse eller derover.

UniSA er rangeret i top 100 (nummer 57) og i top 10 i Australien (nummer 8) i verden for internationale universiteter i Times Higher Education World University Rankings 2015-2016 'top 200 mest internationale universiteter'.

Universitetet tilbyder mere end 400 uddannelser på tværs af en bred vifte af emner, herunder erhvervslivet, jura, uddannelse, kunst og samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, informationsteknologi, teknik og miljø. Programmer er designet i samråd med erhvervslivet og de liberale erhverv og omfatter feltarbejde, praktikophold, industri-guidede simuleringer og forretningsprojekter. Denne virkelige verden erfaring giver de studerende med de kvaliteter, at arbejdsgiverne kigge efter.

Studerende drage fordel af de moderne faciliteter og bliver undervist af akademikere, der er eksperter på deres felt, med 73 procent af vores akademiske ansatte, der beklæder en ph.d.. UniSA blev andenplads i Australien for studerende supporttjenester i 2015 International Student Barometer.

Vi er den eneste Business School i Adelaide, som er EQUIS akkrediteret og en af ​​kun ni i Australien.

I 2015 QS Emne Rankings blev vi rangeret i top 100 institutioner i verden i QS fagområder Uddannelse og Arkitektur / Built Environments.

CRICOS udbyder nummer 00121B.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor - Bachelor » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor I Erhvervslivet Dbbn

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Australien Adelaide

Dette program er designet til at give dig det bredeste udvalg af erhvervskompetencer og valg til at diversificere eller målrette dine karrieremuligheder. [+]

Dette program er designet til at give dig det bredeste udvalg af erhvervskompetencer og valg til at diversificere eller målrette dine karrieremuligheder.

Vores Bachelor of Business er en integreret grad, der giver dig en grounding i de vigtigste forretningsdiscipliner med vores kerne kurser. Kombineret med dit valg af store og mindreårige (såsom marketing, human resource management eller regnskab) eller fra et andet disciplinområde (såsom kommunikation, internationale relationer eller sprog) og mulighed for at integrere et praktikophold, vil du uddanne med viden og Tillid til at lykkes i en bred vifte af forretningsfunktioner og brancher.

University of South Australia er en af ​​landets førende handelsskoler, rangeret i top 1 procent over hele verden.... [-]


Bachelor I Luftfart (ledelse) Lban

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Australien Adelaide

University of South Australia's Engineering School koordinerer Bachelor of Aviation og var den første i Australasien at tilbyde en tertiær kvalifikation for luftfartsfagfolk. Bachelor of Aviation (Management) giver dig viden og færdigheder til en vellykket karriere inden for luftfartsforvaltning, flyselskabsadministration og lufthavn eller flyveoperationer. [+]

University of South Australia's Engineering School koordinerer Bachelor of Aviation og var den første i Australasien at tilbyde en tertiær kvalifikation for luftfartsfagfolk.

Bachelor of Aviation (Management) giver dig viden og færdigheder til en vellykket karriere inden for luftfartsforvaltning, flyselskabsadministration og lufthavn eller flyveoperationer.

Denne specialisering fokuserer på en række nøglefagområder, såsom luftfartspraksis, luftfartsforvaltning, luftfartssikkerhed, menneskelige faktorer, luftfartslovgivning, flyselskabsfinansiering, luftfartsforvaltningsstyring og lufthavnsstyring.

Du vil have adgang til fly- og flysimulatorer, aktuelle industrisoftware og moderne foredragsteatre og briefinglokaler. For at få succes inden for luftfartsindustrien har kandidater brug for en solid forståelse af fundamentet for aerodynamik, flykraftværker og systemer, meteorologi, navigation og flyplanlægning.... [-]


Bachelor I Uddannelse (primær Og Mellem) Mbet

på universitet Fuldtid 4 år January 2018 Australien Adelaide

Bachelor of Education (Primary and Middle) kvalificerer dig til at anvende en bred og sammenhængende videnkreds inden for en række sammenhænge og med den faglige evne til at reagere på de skiftende og udfordrende krav om at være undervisere af elever i skoleårene fra modtagelse Til år 10 (med placeringer og læseplaner, der specifikt tager sigte på at forberede lærere til år 3 til år 10). [+]

Bachelor of Education (Primary and Middle) kvalificerer dig til at anvende en bred og sammenhængende videnkreds inden for en række sammenhænge og med den faglige evne til at reagere på de skiftende og udfordrende krav om at være undervisere af elever i skoleårene fra modtagelse Til år 10 (med placeringer og læseplaner, der specifikt tager sigte på at forberede lærere til år 3 til år 10).

UniSA er rangeret i World Top 150 for Education i 2017 QS Subject Rankings.

Hvad vil jeg studere?

Programmet er struktureret omkring fire komponenter; Pensumstudier, erhvervserfaring, læringsområder og uddannelsesstudier. Studerende deltager i 80 dages erhvervserfaring placeringer i en række skoleindstillinger fra mellem primær til år 10, som omfatter en placering i en gymnasium. Placeringerne foretages løbende på fuld tid på bestemte tidspunkter i løbet af året som organiseret af universitetet i partnerskab med skolesektoren.... [-]


Bachelor of Commerce (Accounting) DBCA

på universitet Fuldtid 3 år January 2018 Australien Adelaide

[+]

Du vil drage fordel af vores stærke forbindelser med faglige brancher, hvilket betyder, at dine færdigheder vil være friske, relevante og respekterede.

Sigte

[-]

Bachelor Of Engineering (æresbevisninger) (elektrisk Og Mekatronisk) Lhif

på universitet Fuldtid 4 år January 2018 Australien Adelaide

Bachelor of Engineering (Honours) (Elektriske og Mekatroniske) program fører til en givende karriere i en stadig voksende og spændende disciplin, der integrerer mekanisk og elektroteknik, og computer science. Mekatronik omfatter robotik, maskinværktøjskontrol, automatiserede styrede køretøjer, medicinsk diagnostik og proteser, og dets anvendelser er kun begrænset af menneskets fantasi og opfindsomhed. [+]

Bachelor of Engineering (Honours) (Elektriske og Mekatroniske) program fører til en givende karriere i en stadig voksende og spændende disciplin, der integrerer mekanisk og elektroteknik, og computer science. Mekatronik omfatter robotik, maskinværktøjskontrol, automatiserede styrede køretøjer, medicinsk diagnostik og proteser, og dets anvendelser er kun begrænset af menneskets fantasi og opfindsomhed.

Med en stærk vægt på praksisbaseret læring, der inkorporerer udfordrende og kreativt projektarbejde, får du de nødvendige færdigheder og viden til at forfølge en karriere som mekatronikingeniør.

På University of South Australia er der foretaget betydelige investeringer i studerende og forskningsfaciliteter i et forsøg på at skabe enestående læringsmiljøer for vores studerende. Som ingeniørstuderende får du adgang til Experience1 Studio og Engineering Mechatronics Lab, som vil hjælpe dig med at få værdifuld ingeniørpraksis gennem dine studier. Divisionen Informationsteknologi, Ingeniør og Miljø er verdensledende inden for ingeniørundervisning og forskning beliggende i Technology Park, en førsteklasses placering beliggende blandt 80 virksomheder, der skaber det perfekte miljø for samarbejde og innovation.... [-]


Bachelor of Information Technology

På universitet eller online Fuldtid Deltid 3 år January 2018 Australien Adelaide + 1 mere

[+]

Afdelingen for Information Technology, Engineering og Miljø er en af ​​verdens førende inden for informationsteknologi undervisning og forskning ligger i Technology Park, en verdensklasse placering omgivet af 80 virksomheder, der skaber de perfekte rammer for samarbejde og innovation.

I 2015 var 97 pct. Af vores universitets forskning blevet vurderet i verdensklasse eller derover af Excellence in Research for Australia ratings, som omfattede områderne kunstig intelligens og billedbehandling, forstyrrede computere og informationssystemer.

Vicekanslerens internationale ekspertise stipendium

Internationale studerende kan være berettiget til en nedsættelse på 50 procent af deres studiebidrag (studieafgift) i op til fire års fuldtidsstudium. Op til 20 stipendier er tilgængelige i 2017 for studerende, der har ansøgt om at studere en UniSA bachelor-eller postgraduate (coursework) grad. ... [-]


Videoer

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

Kontakt

University of South Australia, City West Campus

Adresse, linje 1 University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Magill Campus

Adresse, linje 1 Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Adresse, linje 1 Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside http://www.unisa.edu.au/international
Telefon +61 8 8302 0114