Melbourne Polytechnic

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Melbourne Polytechnic har leveret erhvervsuddannelse siden 1912 og tilbyder i dag en bred vifte af innovative, hands-on TAFE (VET) og Higher Education (Degree) programmer til at udstyre dig med viden og færdigheder til at udmærke sig på en udviklende og udfordrende markedsplads.

Melbourne Polytechnic kurser er designet og udviklet med deltagelse fra industrien for at give de studerende de bedste beskæftigelsesresultater.

Melbourne Polytechnic har fem hovedstæder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield og Heidelberg. Hver campus giver en individuel, unik og berigende elevoplevelse.

Der er også seks træningscentre , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Norde AMEP (Adult Migrant English Program) Center i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 60.000 tilmeldinger årligt, er Melbourne Polytechnic akkrediteret til at levere cirka 550 nationalt akkrediterede kurser , mange der er tilgængelige på enten fuldtid eller deltid. Det giver også over 400 institut akkrediterede kurser.

Melbourne Polytechnic tilbyder i øjeblikket tre års (og fire år), specialkandidat- og kandidatgrad inden for vores unikke praktiske læringsmiljø og optimal eksponering i industrien i:

 • Regnskab
 • Landbrug
 • Forretning
 • Uddannelse (Early Years)
 • Tidlige års studier
 • Equine Studies
 • Hospitality Management
 • Illustration
 • Informationsteknologi
 • musik
 • Musikindustrien
 • vinavl
 • Skrivning

Vi udvikler hele tiden nye artikulation Pathways og grader for at dyrke de muligheder for vores studerende. I 2016 introducerede vi Masters of Professional og Practice Accounting med CPA akkreditering, hvilket viser sig at være meget populært allerede som vores første postgraduate kursus tilbydes. Vi vil sende detaljer om nye kurser på vores hjemmeside, så snart de er færdige.

Melbourne Polytechnic grad kurser tilbyder kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring til studerende, der allerede har gennemført et nationalt anerkendt Diploma, Advanced Diploma eller andre kvalifikationer.

Direkte adgang Associate grader (2 år) indlejret i alle Melbourne Polytechnic uddannelser tilbyde fantastisk Pathway (kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring) muligheder for videreuddannelse.

Melbourne Polytechnic har opnået international anerkendelse med mere end 10.000 offshore-tilmeldinger årligt og 24 pædagogiske partnerskaber i hele Asien og anerkendes af den viktorianske regering for excellence i international uddannelse og vinder den bedste udbyder i sin kategori i 2014 og løber i 2015.

Melbourne Polytechnic tætte bånd med industrien sikrer, at eleverne får mulighed for at blive tildelt stipendier til stipendier doneret af industrisponsorer og udvide deres egne netværk til fremtidig succes.

Alt i alt som at vælge et kursus, er hver elevs omstændigheder anderledes, når det er tid til studieafgifter, og vi kan lede dig gennem gebyrstrukturen. Hver kursusside vil skitsere specifikke gebyrer, eller besøge siden Internationalt studiegebyr for mere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Bachelor » Se Advanced Diplomas » Se Certificates » Se Diplomas » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i det byggede miljø

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic . [+]

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic .

kursus beskrivelse

Bachelor of the Built Environment blev akkrediteret i slutningen af ​​2013, med Tertiary Education Quality Standards Agency (TEQSA).

Kursusdesign omfatter input fra en række interessenter, herunder arkitektoniske og byggefirmaer, der sikrer teoretisk og praktisk dækning.

Bachelor of the Built Environment er tilpasset anbefalingerne fra Australian Institute of Architects Standards for undergraduate programmer i arkitektur. Fra denne grad vil du:... [-]


Bachelor i Hospitality Management

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Australien tilbyder verdensklasse træningsmuligheder i gæstfrihedsstyring og Melbourne Polytechnic Bachelor of Hospitality Management sætter standarden. Udvikle dine ledelsesevner og erhverve den praktiske industri færdigheder og viden, du har brug for til at styre virksomheder og faciliteter rundt om i verden med denne grad. [+]

Sæt på en global karriere? Australien tilbyder førsteklasses uddannelsesmuligheder i gæstfrihedsstyring, og Melbourne Polytechnic Bachelor of Hospitality Management sætter standarden. Udvikle dine ledelsesevner og erhverve den praktiske industri færdigheder og viden, du har brug for til at styre virksomheder og faciliteter rundt om i verden med denne grad.

Etablere dig med et kombineret ledelses- og gæstfrihedssæt

Den globale hospitalsbranche har brug for ledere med stærke praktiske færdigheder, praktisk erfaring og fremragende ledelsesevne. Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management integrerer gæstfrihed ledelse og business management for at sikre, at du vil stige hurtigt i gæstfrihed ledelse virksomhedernes verden.... [-]


Bachelor i Informationsteknologi

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic Bachelor of Information Technology er en nyligt godkendt grad designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter erhvervsmæssige fagfolk kvalificeret inden for netværkssikkerhed, forretningsinformationssystemer og softwareudvikling. [+]

Melbourne Polytechnic Bachelor of Information Technology er en nyligt godkendt grad designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter erhvervsmæssige fagfolk kvalificeret inden for netværkssikkerhed, forretningsinformationssystemer og softwareudvikling.

Et kursus med en særpræg forretningsmag

En karriere inden for business-orienteret informationsteknologi giver potentialet for stor økonomisk belønning og vækst, men kræver også en bred vifte af specialiserede færdigheder og viden. Dette program er designet til at give teoretisk viden og højt niveau faglige færdigheder inden for informationsteknologi med et forretningsfokus, der opfylder behovene hos lokale og multinationale organisationer såvel som det bredere erhvervsliv.... [-]


Bachelor i Jordbrug og Teknologi

på universitet Fuldtid Deltid 3 år February 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Kombiner din interesse for landbrug og teknologi og være i spidsen for branchen med bacheloruddannelsen i bacheloruddannelsen i Melbourne Polytechnic , der tilbydes i samarbejde med La Trobe University. [+]

Kombiner din interesse for landbrug og teknologi og være i spidsen for branchen med bacheloruddannelsen i bacheloruddannelsen i Melbourne Polytechnic , der tilbydes i samarbejde med La Trobe University.

Bachelor of Agriculture and Technology er en unik treårig grad med store studier i:

AgribusinessAgronomiAkvakulturVinavl og vinfremstilling

Note - Lokale studerende

Lokale eller indenlandske studerende skal bemærke, at denne grad tilbydes gennem Melbourne Polytechnic i samarbejde med La Trobe University. Kandidater vil have deres grader tildelt af La Trobe University, og graden testamurs vil have La Trobe sæl og logo.

Fokus på landbrugets behov for din fremtid

Denne industri-orienterede grad kombinerer erfaringer og ekspertise fra specialister fra La Trobe University's Department of Food, Agriculture and Bioscience og Melbourne Polytechnic Primary Industries Department.... [-]


Bachelor i musik

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Som musiker skal du kunne tilpasse sig aktuelle tendenser, og du kan lære at gøre dette i en bachelor i musik ved Melbourne Polytechnic . Udvikle dine evner og bevidsthed om det globale spektrum af musik. [+]

Som musiker skal du kunne tilpasse sig aktuelle tendenser, og du kan lære at gøre dette i en bachelor i musik ved Melbourne Polytechnic . Udvikle dine evner og bevidsthed om det globale spektrum af musik.

Forbinde sig til musikens verden

Når du tilmelder dig og starter kurset, vil du undersøge et nutidigt musikprogram, der omfatter små og store ensembler i sådanne genrer som:

Oz RockSoul R'n'B og Gospel ChoirModerne og tidlig jazzJazz VocalHip HopOriginal PopJohn ZornStevie WonderMahavishnu OrkesterImprovisationBeatles

Du vil nyde et interkulturelt musikprogram, der omfatter små og store ensembler i sådanne genrer som:

Tango brasilianskBalkanindiskeVestafrikanskebalinesiskGamelangeorgiskAfro-cubanskMellemøstlig... [-]

Bachelor of Accounting

på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Dette kursus er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter erhvervspersonale med kvalifikationer inden for regnskab og bæredygtig forretning. Det er ideelt for dem, der ønsker at kombinere et almindeligt regnskabskursus med et fokus på bæredygtighed og miljøledelse. [+]

Dette kursus er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter erhvervspersonale med kvalifikationer inden for regnskab og bæredygtig forretning. Det er ideelt for dem, der ønsker at kombinere et almindeligt regnskabskursus med et fokus på bæredygtighed og miljøledelse.

Interesseret i bæredygtighed og miljøpraksis og ønsker også en regnskabskarriere?

Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Accounting er blevet udviklet i samråd med industri, regering, regnskabsmæssige faglige organer og universiteter for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter erhvervsmæssige fagfolk kvalificeret inden for regnskab og bæredygtig forretning.

Kurset indeholder grundlæggende regnskabsmæssige emner, der dækker generelle regnskaber, corporate accounting, ledelsesregnskab, revision og beskatning og økonomisk forvaltning, samtidig med at fokus på miljømæssig bæredygtighed gennem emner som introduktion til bærekraftig studier , miljølovgivning og miljøøkonomi og politik .... [-]


Bachelor of Education (Early Years)

på universitet Fuldtid 4 år February 2019 Australien Melbourne

Kan du se dig selv arbejde med små børn? Hvis du har lyst til at arbejde som lærer i en førskole eller primær indstilling, har Melbourne Polytechnic Bachelor of Education, Early Years, en 100% beskæftigelsessuccesrate. En givende karriere, der lærer den næste generation, vinker. Hvis du ønsker at arbejde med små børn, tilbyder vi en moderne og dynamisk tilgang til professionel forberedelse i de tidlige års sektorer, der har stor vægt på egenkapital, social retfærdighed og kritiske praksisser. [+]

Kan du se dig selv arbejde med små børn? Hvis du har lyst til at arbejde som lærer i en førskole eller primær indstilling, har Melbourne Polytechnic Bachelor of Education, Early Years, en 100% beskæftigelsessuccesrate. En givende karriere, der lærer den næste generation, vinker. Hvis du ønsker at arbejde med små børn, tilbyder vi en moderne og dynamisk tilgang til professionel forberedelse i de tidlige års sektorer, der har stor vægt på egenkapital, social retfærdighed og kritiske praksisser.

Del en verden af ​​viden med små børn

Lær færdighederne og få branchens kvalifikationer til ansættelse som lærer i løbet af de tidlige års spektrum af fødsel til 12 år. Du kan vælge at fuldføre hele kurset og blive en kvalificeret børnehave og primærlærer, eller afslutte efter to år med en Associate Degree of Early Years Studies.... [-]


Bachelor of Engineering Technology (Civil)

på universitet Fuldtid 4 år February 2019 Australien Melbourne

Bachelor of Engineering Technology (Civil) blev udviklet efter streng konsultation med branchens interessenter, benchmarking sammenlignende kurser inden for Australien. Programmet tilbyder et udgangspunkt efter de første to år på Associate Degree niveau. [+]

Bachelor of Engineering Technology (Civil) blev udviklet efter streng konsultation med branchens interessenter, benchmarking sammenlignende kurser inden for Australien. Programmet tilbyder et udgangspunkt efter de første to år på Associate Degree niveau.

Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic

På det tredje og fjerde år tilbyder programmet specialisering i et af hovedstrømmene:

Strukturteknikkommunal teknik / transportbyggeledelseStrukturteknik

Inden for denne strøm vil du være specialiseret i design af beton, stål og træstrukturer. Kandidater fra denne strøm vil have mulighed for at supplere arbejdet med arkitekter i design af store bygninger og skyskrabere.

Strukturelle ingeniører kan arbejde i:... [-]


Videoer

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Kontakt

Melbourne Polytechnic

Adresse, linje 1 Melbourne, Victoria, Australien
Hjemmeside http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefon +61 3 9269 1200