Canadian University of Bangladesh

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Canadian University of Bangladesh (CUB) er et nyt universitet. Ja det er nyetableret (januar 2016), men det er også en helt ny race af universitetet, også. Hvad gør canadiske University unik? Det er ansøgning baseret. Det betyder, at "vi underviser ved at demonstrere; Vi lærer ved at gøre ". Vores tilgang til undervisning i den forbindelse, meget følger den nordamerikanske model.

Det sikrer levering af uddannelse på universitetsniveau til de højeste canadiske standarder ... uden faktisk at gå der. Det betyder, at canadiske University of Bangladesh er i stand til at levere en verdensklasse, anvendelsesorienteret undervisning til en overkommelig pris.

På grund af Bangladeshs bølgende økonomi og stabile indflydelse af sin ledelse; landet, i dag, er en ø af økonomisk velstand og politiske stabilitet i et hav af global usikkerhed. Det er høj vækst og bæredygtig udvikling er et eksempel for verden. Den Canadiske University of Bangladesh stærkt på sinde at opfylde sit ansvar for at producere ledere verdensklasse og dygtige fagfolk, der er nødvendige for at sikre succes og velstand for nationen.

Placeringer

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Dhaka Division, Bangladesh
Telefonnummer
+880 1707-070280