Artevelde University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

110624_foto1.jpg

Drømmer du om en international karriere i erhvervslivet? Er du ivrig efter at udvide din horisont og gå uden for din komfortzone? Hvorfor ikke starte din karriere i Gent, hjertet i Europa ? Verden er din legeplads med en grad i engelsk bacheloruddannelser fra Artevelde University of Applied Sciences . Vi tilbyder to bachelorer i erhvervslivet: International Office Management eller International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , medlem af Ghent Universitetsforeningen (AU GENT), er en af Flanderns største universitetshøjskoler (13.000 studerende. Gent ligger i Flandern og ligger kun 30 minutter fra Bruxelles, Antwerpen, Brugge, kysten, Frankrig og Holland Med sine 70.000 studerende er Gent den største studentestad i Belgien Universitets- og universitetshøjskolerne er spredt over hele byen , som fornemmer atmosfæren. Det er umuligt at forestille sig Gent uden at eleverne cykler. at tilbyde en bred vifte af uddannelsesmuligheder . Gent har det hele: levende, natteliv, førsteklasses uddannelse og mange fritidsaktiviteter.110622_foto2.jpg

Desuden stimulerer Artevelde University of Applied Sciences udadvendt personale og student mobilitet og hilser de internationale studerende og medarbejdere velkommen . Endelig tilbyder Artevelde University of Applied Sciences ud over de almindelige uddannelser to internationale bachelorprogrammer på engelsk med tydelig vægt på tværfaglighed. Vi tilbyder også mulighed for at følge nederlandske sprogkurser for at sikre en vellykket integration som udenlandsk studerende.

Universitetshøjskolen uddanner fagfolk, hvis kreativitet, nyskabende tænkning og sans for iværksætteri krydser grænserne. At studere ved Artevelde University of Applied Sciences , kendt for sine fremragende studentorienterede tjenester, uddannelse og vejledning, lever helt sikkert op til dine forventninger samt de attraktive sociale, kulturelle og turistmæssige aktiviteter, som byen Gent har at tilbyde.110628_foto3.jpg

5 grunde til at studere forretning i Gent, Belgien!

  1. Når du studerer erhvervslivet i Belgien, starter du din karriere i hjertet af Europa . Mange globale organisationer har deres hovedkontor i Belgien, og også EU og NATO er placeret her.
  2. Du vil ikke kun opdage Belgien under dit internationale ophold: store europæiske byer som Paris, London, Berlin, Amsterdam er kun få timer væk.
  3. Gent er en af de største studentesteder i Belgien. Universitets- og universitetshøjskolerne er spredt over den historiske by.
  4. Gent er en unik kulturel og historisk by . Det kombinerer middelalderlig storhed med kulturel attraktion, med sine vigtige musik- og filmfestivaler, samt dens varierede teater- og præstationsscene.
  5. Sproget i Gent er hollandsk, men belgierne er meget flersprogede. Med tre officielle sprog i Belgien finder du det nemt at tale på engelsk, fransk og hollandsk !

Placeringer

Gent

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Gent, Flandern, Belgien
Telefonnummer
+32 9 234 70 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig