Læs den officielle beskrivelse

Foreningen, der har hovedkvarter i Forest (1190), Besme Avenue 97, har til formål at organisere undervisningen. Det kan tage foranstaltninger vedrørende direkte eller indirekte af sit formål eller vil kunne lette realiseringen af ​​det. Det kan især organisere efteruddannelse, anvendt forskning og samfundstjeneste. Det kan arbejde som en del af sin corporate formål, med en person eller institution kunst. 3 i vedtægterne).

Foreningen forfølger en konstant udviklingspolitik pædagogisk: nye kurser organisation og (med) uddannelse (inter) nationalt via CREA, indførelse af nye mestre, co-gradueringer, teknisk tilnærmelse til forskellige kurser arrangeret af social forfremmelse (PAAC) og genoptaget den 1. juli 2011, den sociale fremgang for Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) med oprettelsen af ​​psykomotorik i 2012-2013.

Søg

Anvendt forskning er en af ​​de missioner tildelt HE og vores bestyrelse har viljen til at udvikle denne sektor. Forskning i HAN er faktisk den vigtigste kilde til forbedring og berigelse af eksisterende faglige praksis.

For at gøre dette, retning af UDR (Research Unit), som dépendhiérarchiquement formandskabet direktoratet, er i konstant kontakt med alle afdelinger og tjener i eksekutivkomiteen.

Den UDRagit primært som facilitator til at udvikle anvendt forskning projekter både inden for kategorierne tværs i pluricatégorielsen interne.Elle projekter omgiver også eksterne samarbejdspartnere.

Projekterne er foreslået af UDR kategorier og sektioner, ofte som reaktion på opkald til eksterne tilbud, men også komme fra de kategorier, selv og er struktureret på UDR. Så dette er en god støttestruktur til at tjene samfundet.

Programmer undervist i:
Fransk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Grænseflade mellem ledelse og den interne og eksterne offentlige, public relations officer er ansvarlig for forvaltningen af ​​billedet af sin organisation ved at etabler ... [+]

Kommunikationsevner i hjertet af forretnings- og medier

Grænseflade mellem ledelse og den interne og eksterne offentlige, public relations officer er ansvarlig for forvaltningen af billedet af sin organisation ved at etablere og designe:

En kommunikationsplan og anvendelse af relevante måde kommunikationsværktøjer tilpasset til målgrupper. En medieplan i overensstemmelse med virksomhedens strategi, og styring af relationer medier, sociale medier, web og audiovisuel information. Begivenheder, der er skræddersyet til behovene i organisationen, planlægge opgaver, styre hold, styring af budgettet.

Kendskab til det faglige miljø og opfattelsen af dens socioøkonomiske miljø er afgørende for at udføre sin opgave.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Eller bevægelige billeder invadere flere og flere vores dagligdag. Denne produktion kan kun sikres ved de kompetente teknikere! ... [+]

Den pædagogiske projekt af High School of Brussels -

Bachelor billedfiler teknikker (mål: Teknik of Photography) af High School of Brussels - Ilya Prigogine (tidligere INRACI)

En omfattende uddannelse

Eller bevægelige billeder invadere flere og flere vores dagligdag. Denne produktion kan kun sikres ved de kompetente teknikere!

Træning forudsat i afsnittet billedet HELB ønsker i overensstemmelse med de krav og krav i det professionelle miljø.

Træning Photo gør det muligt at beherske de tekniske fotos, video og multimedia let. Denne første indebærer en viden om principperne for belysning, komposition og grammatik af billedet af æstetiske koder ... for magt mettreensuite betjener et begreb, en tilgang, en stil en kreativitet, der er involveret i reklame billede, dokumentarfilm eller reportage.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Den bachelor i social økologi er organiseret på tre års studier, i løbet af dagen. CESS er nødvendigt (eller hvad der svarer til et eksamensbevis for afslutning af sekund ... [+]

Den bachelor i social økologi er organiseret på tre års studier, i løbet af dagen. CESS er nødvendigt (eller hvad der svarer til et eksamensbevis for afslutning af sekundære eller universitetsstudier).

Atmosfæren i EOS er kendetegnet ved en meget varieret studerende befolkning: mange nationaliteter, en bred vifte af aldre, lige fra 18 år til 40 år, en perfekt blanding, studerende med passioner, kulturer, interesser meget forskellige, unge med en følelse af ansvar, for voksne allerede på arbejdspladsen. Alt sammen for at give uddannelse en livlig atmosfære.

Den bachelor i social økologi er organiseret i 3 år i løbet af dagen (fra 08:00 til 17.30). Den CESS (eller bakke med den indre værdis metode) er afgørende.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk