Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Foreningen, der har hovedkvarter i Forest (1190), Besme Avenue 97, har til formål at organisere undervisningen. Det kan tage foranstaltninger vedrørende direkte eller indirekte af sit formål eller vil kunne lette realiseringen af ​​det. Det kan især organisere efteruddannelse, anvendt forskning og samfundstjeneste. Det kan arbejde som en del af sin corporate formål, med en person eller institution kunst. 3 i vedtægterne).

Foreningen forfølger en konstant udviklingspolitik pædagogisk: nye kurser organisation og (med) uddannelse (inter) nationalt via CREA, indførelse af nye mestre, co-gradueringer, teknisk tilnærmelse til forskellige kurser arrangeret af social forfremmelse (PAAC) og genoptaget den 1. juli 2011, den sociale fremgang for Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) med oprettelsen af ​​psykomotorik i 2012-2013.

Søg

Anvendt forskning er en af ​​de missioner tildelt HE og vores bestyrelse har viljen til at udvikle denne sektor. Forskning i HAN er faktisk den vigtigste kilde til forbedring og berigelse af eksisterende faglige praksis.

For at gøre dette, retning af UDR (Research Unit), som dépendhiérarchiquement formandskabet direktoratet, er i konstant kontakt med alle afdelinger og tjener i eksekutivkomiteen.

Den UDRagit primært som facilitator til at udvikle anvendt forskning projekter både inden for kategorierne tværs i pluricatégorielsen interne.Elle projekter omgiver også eksterne samarbejdspartnere.

Projekterne er foreslået af UDR kategorier og sektioner, ofte som reaktion på opkald til eksterne tilbud, men også komme fra de kategorier, selv og er struktureret på UDR. Så dette er en god støttestruktur til at tjene samfundet.

Placeringer

Bruxelles

Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Bruxelles, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig