Howest College - University College West

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fokus på cybersikkerhed hos Howest

Start din karriere inden for cybersikkerhed. Vores programmer på Applied Computer Science - Cyber Security på Howest University, Brugge, Belgien tilbyder dig den ideelle uddannelse.

Howest tilbyder dig en bred vifte af interessante emner inden for cybersikkerhed. Har du nogensinde ønsket at forstå, hvordan en hacker fungerer, og at modvirke deres angreb gennem omvendt malware-engineering ? Er du interesseret i at blive en etisk hacker og hjælpe private og offentlige organisationer med at finde deres svage steder gennem penetrationstest (system, web og netværk) ? Vil du hjælpe med at bekæmpe cyberkriminalitet og finde de onde ved at foretage en retsmedicinsk analyse ? Eller er dit livs mål at styrke sikkerhed i branchen ved at lære om Industrial Control Systems Security (OT) ? Eller vil du forstå kryptografi, og hvordan det kan bruges til at beskytte eller angribe (ransomware)? Datasikkerhed og GDPR giver dig den essentielle viden på din måde at blive en databeskyttelsesansvarlig (DPO) . Du vil tilegne dig grundig ekspertise inden for informationssikkerhedsstyring og trusselmodellering og intelligens . Alt dette og mere tilbydes i dette program.

Som en pioner inden for at tilbyde uddannelse til banebrydende nye teknologier var Howest en af de første, der reagerede på manglen på industri-klar, praksisorienteret Cyber Security Professionals ved at tilbyde dette bachelorprogram. Innovative emner som Cyber Warfare og sikkerhed i 5G, Blockchain og AI er inkluderet.

Vi tilbyder tre numre til Cyber Security.

I bacheloren lærer du det grundlæggende i hardware- og desktop-operativsystemer, netværk og softwareudvikling, herunder Secure Development og meget mere. Dette indebærer, at vi ikke kræver forudgående viden eller erfaring med IT (sikkerhed), selvom en tilhørighed til at arbejde med computere naturligvis er en fordel.

Forskning

Howest har opbygget et solidt omdømme inden for praksisorienteret videnskabelig forskning, tjenester og efteruddannelse, altid med fokus på det faglige felt både nationalt og internationalt. Dette omsættes til nationale, europæiske og internationale projekter inden for anvendt forskning, altid på anmodning af og for private og offentlige organisationer.

Et ord fra vores rektor

"At dristigt gå hen, hvor ingen er gået før!"

Kaptajn Kirk, Enterprise, Star Trek, en drengedrøm, jeg har forfulgt gennem min karriere.

At se fortidens hindringer og skabe muligheder. At give chancer. Udvikling af talenter. Inspirerende mennesker til at realisere deres fulde potentiale, hæve baren, våge folk til at gøre tingene anderledes.

Forvent fremtiden, det er det, vi forestiller os med vores Howest-samfund. Vi kalder os atypiske, vi kommer med en kant. Vi er åbne for mennesker, der trækker sig uden for linjerne, som tænker ud af boksen, vi opmuntrer til iværksætteri og giver mulighed for iværksætteri.

Server, styrk, pas på: Dette er vores værdier, fyrvægterne, der leder os, der er trængt ind i selve samfundets kapillærer. De er en del af Howest DNA.

Den studerende og hans studieprogram er centrale i vores vision for uddannelse. Samfundet og det brede arbejdsfelt er vores berøringssten. At skabe social merværdi er vores formål.

Lode De Geyter
rektor

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Brugge, den perfekte by for studerende

Vidste du, at det historiske centrum er et prominent UNESCOs verdensarvsliste? Du deler byen med turister fra hele verden, og den blanding fungerer perfekt.

Brugge "den fair by" tilbyder en bred overflod af tidsfordriv. Slap af på en terrasse, træning i de grønne områder, se kanalerne eller nyd en af de mange restauranter eller barer med dine medstuderende. En inspirerende by for studerende!

Hvad står Howest for?

  • Howest, Hogeschool West-Vlaanderen, er et atypisk, kreativt, innovativt og initiativrige universitet for anvendte videnskaber og kunst.
  • I en undersøgelse af den studerendes talenter og lidenskab træner Howest sine studerende til at blive kompetente, meget ansættelige, teamorienterede fagfolk, der er i stand til at forudse udviklingen i vores globale samfund.
  • Howest arbejder i et tæt partnerskab med og for det regionale og internationale arbejdsområde . Følgelig integrerer Howest førende, socialt relevant og kompetenceorienteret uddannelse, valoriseringsorienteret forskning og tjenester i alle sine studieprogrammer.
  • Howest er et åbent og pluralistisk universitet for anvendte videnskaber og kunst med respekt for mangfoldighed . Howest inspirerer sine medarbejdere og studerende til at integrere dens kerneværdier i deres personlige og professionelle liv.

Placeringer

Brugge

Address
Rijselstraat 5
8000 Brugge, Flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig