Læs den officielle beskrivelse

I 1995 Howest, University College Vest Flandern blev en enkelt selvstændig videregående uddannelsesinstitution på grund af en fusion af seks fremtrædende videregående uddannelsesinstitutioner i Flandern. Siden da har udviklingen inden for Howest har fået en ny dynamik, og vi er nu en af ​​de førende udbydere af videregående uddannelser i provinsen. I dag er omkring 5600 fuldtidsstuderende er indskrevet ved Howest forfølge 24 bachelorer og 7 Masters dækker et bredt spektrum af discipliner. Howest består af fire campusser beliggende i Brügge og Kortrijk. Studerende vil her finde en åben, levende, kosmopolitisk og venligt miljø, der tilbyder et væld af uddannelsesmuligheder, med vægt på høj kvalitet og praksis-orienterede kurser. Boliger indkvartering, specialiserede biblioteker, individuelle studie ordninger, studievejledning og studie-relaterede tjenester på institutniveau stress vores studerende en resultatorienteret politik. Vores kompetente undervisere og administrative personale danner en kompakt samfund og er altid imødekommende. Alle klasseværelser og auditorier er godt rustet til at imødekomme nutidens undervisningsfaciliteter. Internet-konti er tilgængelige for alle studerende. Howest har et voksende internationalt ry, som er de muligheder, det giver de studerende til at gøre en del af deres studier i udlandet. Dens forbindelser til erhvervslivet og andre eksterne organer er også at udvide. Howest fortsætter med at tiltrække den bedste tilgængelige videnskabelige medarbejdere samt at ændre og udvikle sin læseplan til at omfatte nye områder inden for viden og for at imødekomme de ændrede behov i dag elev. Howest hilser internationale studerende og er i konstant udvikling sin kurs tilbud på engelsk.At studere i Brügge eller Kortrijk omfatter at have en række meget attraktive steder inden for en sten 's indlæg: den belgiske kyst samt vores Flamsk kunst byer som Antwerpen, Bruxelles, Gent ... Du kan også nå berømte europæiske steder som Paris, London, Amsterdam, Köln i en en eller to timer togrejse. Kort sagt, er Howest en institution, hvor studere er både effektiv og behagelig.

Denne skole tilbyder også:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE er en 180 ECTS fuldtids bacheloruddannelse designet af og udviklet til kreative, ambitiøse, lidenskabelig og usædvanlige individer. ... [+]

Bachelor i International Digital Kunst og underholdning

DAE er en 180 ECTS fuldtids bacheloruddannelse designet af og udviklet til kreative, ambitiøse, lidenskabelig og usædvanlige individer, klar til at gå ud over grænsen for interaktiv 3D.

Den spektakulære vækst i højteknologisk 3D-sektor og den hurtige udvikling af spillet forretning, har skabt en stigende efterspørgsel efter fremragende specialister. Dette er, hvad Digital Arts og underholdning handler om!

Som DAE'er, verden er din legeplads. Lige fra første semester, er studerende nedsænket i en international sammenhæng, som ansøgerne kommer fra hele verden. Vores industri-godkendte, prisvindende og internationalt støttede pensum bliver undervist af eksperter ved hjælp af state-of-the-art udstyr og industri-standard praksis.... [-]

Belgien Kortrijk
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk