Læs den officielle beskrivelse

Om KdG

Karel de Grote-Hogeschool er et katolsk universitet, der har over 11000 indskrevne studerende og beskæftiger ca. 1000 medarbejdere. Dette gør os til det største universitet i Antwerpen og den næststørste i Flandern.

Mission, vision og værdier

Mission Karel de Grote University College (KdG) støtter bæredygtig udvikling: for studerende, personale og samfund. I gensidig interaktion, baseret på en indbydende læring, leve- og arbejdsmiljø. At altid få det bedste ud af alle, og at stræbe efter excellence sammen. Drevet af værdier, inspireret af kristne principper, åben for andre ideologier. Vision Karel de Grote University College (KdG) skaber udfordrende og motiverende skræddersyede læringssammenhænge. For alle, der ønsker at udvikle sig til en professionel med personlighed. Vi uddanner og styrer vores elever, så de opdager og udvikler deres talenter og erhverver de nødvendige kompetencer for at bidrage til samfundet. Selvbevidst, med en følelse af ansvar og værdsat af samfundet. Vi opfordrer vores medarbejdere til at fortsætte med at vokse både på et personligt og fagligt plan. KdG er en alsidig organisation. Vi tænker fremad og har en følelse af dynamikken i en hurtigt skiftende global kontekst. Vi deler viden og investerer i stærke samarbejder med vores partnere: Takket være disse interaktioner og løsninger, som vores universitetsskole udmærker sig og innoverer i (kunst) uddannelse, praksisorienteret forskning og service. Værdier Som værdidrevet organisation vælger vi:

  • student-orienterede handlinger
  • opnå resultater
  • samarbejde med tillid
  • forpligte os til en bedre verden
  • bæredygtig innovation.

Uddannelsesperspektiver

Karel de Grote Universitets College har til formål at give sine studerende og medarbejdere mulighed for at opdage, hvad deres talenter er og at videreudvikle disse talenter. Vi er stærkt overbevist om, at teamwork giver både studerende og medarbejdere mulighed for at erhverve kompetencer - som viden, færdigheder, indsigt og holdninger - der er afgørende i en arbejdskontekst såvel som i vores samfunds bredere sammenhæng. En af de mest vitale kompetencer er uden tvivl evnen til at gøre en indsats for dem, der på grund af visse omstændigheder ikke er i stand til fuldt ud at udvikle deres talenter.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Karel De Grote University College

Bachelor i Business Management - International Business er din adgang til et fascinerende job i den internationale erhvervsliv. ... [+]

Erhvervsledelse (International Business) er et treårigt engelsksprogligt uddannelsesprogram, der forbereder globalt sindede studerende til en karriere inden for international forretning.

Det giver eleverne mulighed for at studere i et internationalt klasseværelse, hvoraf cirka 40 procent af de studerende deltager i programmet fra udlandet. Foredragsholderne er lige så forskellige, og med deres branchekendskab lærer man hvordan man anvender din teoretiske viden gennem praktiske øvelser, sager og teamopgaver.

Du vil opdage principperne om etisk forretningspraksis og bæredygtighed og udvikle dine faglige færdigheder og kulturel bevidsthed klar til den globale arbejdsplads. Dette kursus er også et springbræt til et kandidatuddannelse.... [-]

Belgien Antwerp
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Karel De Grote University College

I de næste tre år vil du udvikle banebrydende kreativitet og tekniske færdigheder til at hjælpe dig med at skinne i den hurtige verden af multimedier. ... [+]

Altid på udkig efter gennembrud i teknologi? Fik et iværksætterinstinkt og ideerne til at starte innovation?

Kom og find ud af, hvordan vi laver teknologi til at arbejde for os, låse dets potentiale op og samfundet må takke dig.

Vores bachelor i multimedie og kommunikationsteknologi er en engelsksproglig grad, der forbereder globalt sindede studerende til en karriere i den digitale verden.

Ansøg, og du kan bruge de næste tre år i den livlige og historiske by Antwerpen i Belgien.

Graden i korte træk

Du vil udvikle de tekniske færdigheder, avanceret kreativitet og strategisk indsigt for at hjælpe dig med at skinne i den hurtige verden af multimedier.

Fra dag 1 forbereder vores projektbaserede tilgang og globale udsigter dig til arbejde som digital nomad.... [-]

Belgien Antwerp
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgien
Hjemmeside
Telefonnummer
+32 350 221 92