Karel De Grote University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om KdG

Karel De Grote University College har mere end 12.000 indskrevne studerende og beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere. Dette gør os til det største universitet i Antwerpen.

Mission, vision og værdier

Mission Karel De Grote University College ( KdG ) støtter bæredygtig udvikling: for studerende, medarbejdere og samfund. I gensidig interaktion, baseret på en indbydende læring, leve- og arbejdsmiljø. At altid få det bedste ud af alle, og at stræbe efter excellence sammen. Vision Karel De Grote University College ( KdG ) skaber udfordrende og motiverende skræddersyede læringssammenhænge. For alle, der ønsker at udvikle sig til en professionel med personlighed. Vi uddanner og styrer vores elever, så de opdager og udvikler deres talenter og erhverver de nødvendige kompetencer til at bidrage til samfundet. Selvbevidst, med en følelse af ansvar og værdsat af samfundet. Vi opfordrer vores medarbejdere til at fortsætte med at vokse både på et personligt og fagligt plan. KdG er en alsidig organisation. Vi tænker fremad og har en følelse af dynamikken i en hurtigt skiftende global kontekst. Vi deler viden og investerer i stærke samarbejder med vores partnere: Takket være disse interaktioner og målrettede løsninger vores højskole udmærker sig og innoverer i (kunst) uddannelse, praksisorienteret forskning og service. Værdier Som værdidrevet organisation vælger vi:

  • student-orienterede handlinger
  • opnå resultater
  • samarbejde med tillid
  • forpligte os til en bedre verden
  • bæredygtig innovation.

Uddannelsesperspektiver

Karel De Grote University College har til formål at give sine studerende og medarbejdere mulighed for at opdage deres talenter og udvikle dem. Vi er stærkt overbevist om, at teamwork giver både studerende og medarbejdere mulighed for at erhverve kompetencer - som viden, færdigheder, indsigt og holdninger - der er afgørende i en arbejdskontekst såvel som i vores samfunds bredere sammenhæng. En af de mest vitale kompetencer er uden tvivl evnen til at gøre en indsats for dem, der på grund af visse omstændigheder ikke er i stand til fuldt ud at udvikle deres talenter.

Placeringer

Antwerpen

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Flandern, Belgien
Telefonnummer
+32 350 221 92