VIVES University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til VIVES University College . Dette nye college er resultatet af samarbejdet mellem KATHO, med campus i Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout og KHBO, med campus i Brugge og Oostende. I øjeblikket er fusioner inden for videregående uddannelser en fælles trend i Flandern. Med ca. 13.000 studerende er VIVES det største universitet i Flandern.

Design din fremtid

VIVES University College , med sin moderne og kompetencebaserede videregående uddannelse, dens innovative, praktiske forskning og dens ydelser til samfundet, giver et passende svar på nutidens og morgendagens sociale udfordringer. VIVES er et anerkendende, venligt og folkorienteret universitetshøjskole, der koncentrerer sig om professionelt orienterede bachelorgrader og associerede grader. Hermed sikrer universitetet, at dets studerende bidrager til den globaliserede verden både som mennesker og som professionelle.

VIVES er fuldt og aktivt engageret i udvikling af kompetencer. Studerende får alle muligheder for at arbejde på deres fremtid. Design din fremtid som universitetets basislinje understreger dette. VIVES mener, at det er vigtigt for medarbejderne at gøre deres job med entusiasme. Derfor tilbyder universitetet dem store muligheder for at udvikle og sprede deres ekspertise.

VIVES vælger at give center etape til ansvar og ejerskab, og påskønnelse og respekt for hver enkelt person. Bæredygtighed er et andet vigtigt engagement for VIVES. VIVES sigter mod at være en trendsætter i højere faglig uddannelse gennem innovation.

Mission statement


Køre/>

  • Bliv det bedste du kan være. Studerende og undervisere fortsætter med at udvikle deres styrker og uddybe deres personlige og faglige identiteter med entusiasme. De foretager valg, der er i overensstemmelse med deres talenter og mål.
  • Administrere din egen læringsproces. Studerende og forelæsere forvalter deres egen læringsproces. Som professionelle er de engageret i livslang læring, og at udvide og uddybe deres forståelse og ekspertise.


Forbindelse/>

  • At lære fra og med hinanden. Studerende og undervisere lærer sammen som et hold. De bygger deres eget faglige netværk med muligheder for uformel og tværfaglig læring. For at opnå det gør de fuldt ud brug af faciliteterne i den digitale verden.
  • Finde din vej i videregående uddannelse. For at hjælpe eleverne med at træffe de rigtige valg, og for at hjælpe dem med at klatre på læringsstigen, arbejder VIVES sammen med sine uddannelsespartnere. VIVES anerkender også fuldt ud tidligere erhvervede kompetencer.
  • Engagerende i aktiv dialog med arbejdspladsen og samfundet som helhed. Studerende og lærere lærer fra og med eksterne parter. De tager et kritisk syn på samfundet og gør deres ekspertise let tilgængelig uden for universitetets miljø.


Innovation/>

  • Formgivning af inspirerende uddannelse i morgen. Studerende og undervisere arbejder i et udfordrende læringsmiljø, som måske er uafhængig af tid og sted. Innovationer udnytter forskningsresultater og forventninger til nuværende og kommende generationer af studerende, arbejdsmiljø og samfund.
  • Forbereder fremtidens job. Studerende og undervisere stræber efter at erhverve de kompetencer, der er nødvendige for dagens og morgendagens erhverv. Samspillet mellem teori og praksis udfordrer dem til at skubbe deres grænser. Uddannelse, praktisk erfaring og egen praksisbaseret forskning er sammenvævet i den forbindelse.

Placeringer

Kortrijk

Address
Campus Kortrijk, Roeselare, Torhout
Doorniksesteenweg 145

B-8500 Kortrijk, Flandern, Belgien

Brugge

Address
Campus Brugge, Oostende
Xaverianenstraat 10

B-8200 Brugge, Flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig