Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til VIVES University College . Dette nye college er resultatet af samarbejdet mellem KATHO, med campus i Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout og KHBO, med campus i Brugge og Oostende. I øjeblikket er fusioner inden for videregående uddannelser en fælles trend i Flandern. Med ca. 13.000 studerende er VIVES det største universitet i Flandern.

Design din fremtid

VIVES University College , med sin moderne og kompetencebaserede videregående uddannelse, dens innovative, praktiske forskning og dens ydelser til samfundet, giver et passende svar på nutidens og morgendagens sociale udfordringer. VIVES er et anerkendende, venligt og folkorienteret universitetshøjskole, der koncentrerer sig om professionelt orienterede bachelorgrader og associerede grader. Hermed sikrer universitetet, at dets studerende bidrager til den globaliserede verden både som mennesker og som professionelle.

VIVES er fuldt og aktivt engageret i udvikling af kompetencer. Studerende får alle muligheder for at arbejde på deres fremtid. Design din fremtid som universitetets basislinje understreger dette. VIVES mener, at det er vigtigt for medarbejderne at gøre deres job med entusiasme. Derfor tilbyder universitetet dem store muligheder for at udvikle og sprede deres ekspertise.

VIVES vælger at give center etape til ansvar og ejerskab, og påskønnelse og respekt for hver enkelt person. Bæredygtighed er et andet vigtigt engagement for VIVES. VIVES sigter mod at være en trendsætter i højere faglig uddannelse gennem innovation.

Mission statement


Køre/>

  • Bliv det bedste du kan være. Studerende og undervisere fortsætter med at udvikle deres styrker og uddybe deres personlige og faglige identiteter med entusiasme. De foretager valg, der er i overensstemmelse med deres talenter og mål.
  • Administrere din egen læringsproces. Studerende og forelæsere forvalter deres egen læringsproces. Som professionelle er de engageret i livslang læring, og at udvide og uddybe deres forståelse og ekspertise.


Forbindelse/>

  • At lære fra og med hinanden. Studerende og undervisere lærer sammen som et hold. De bygger deres eget faglige netværk med muligheder for uformel og tværfaglig læring. For at opnå det gør de fuldt ud brug af faciliteterne i den digitale verden.
  • Finde din vej i videregående uddannelse. For at hjælpe eleverne med at træffe de rigtige valg, og for at hjælpe dem med at klatre på læringsstigen, arbejder VIVES sammen med sine uddannelsespartnere. VIVES anerkender også fuldt ud tidligere erhvervede kompetencer.
  • Engagerende i aktiv dialog med arbejdspladsen og samfundet som helhed. Studerende og lærere lærer fra og med eksterne parter. De tager et kritisk syn på samfundet og gør deres ekspertise let tilgængelig uden for universitetets miljø.


Innovation/>

  • Formgivning af inspirerende uddannelse i morgen. Studerende og undervisere arbejder i et udfordrende læringsmiljø, som måske er uafhængig af tid og sted. Innovationer udnytter forskningsresultater og forventninger til nuværende og kommende generationer af studerende, arbejdsmiljø og samfund.
  • Forbereder fremtidens job. Studerende og undervisere stræber efter at erhverve de kompetencer, der er nødvendige for dagens og morgendagens erhverv. Samspillet mellem teori og praksis udfordrer dem til at skubbe deres grænser. Uddannelse, praktisk erfaring og egen praksisbaseret forskning er sammenvævet i den forbindelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

VIVES University College

Bachelor of Business Management program er designet til belgiske og internationale studerende, der ønsker at få en dybtgående viden om forskellige ledelsesområder og opnå ... [+]

Bachelor of Business Management program er designet til belgiske og internationale studerende, der ønsker at få en dybtgående viden om forskellige ledelsesområder og opnå en international business grad inden for den interkulturelle sammenhæng i en globaliseret verden. Internationale stipendiater, udenlandske lærere, studieture og udvekslingsmuligheder vil øge den tværkulturelle bevidsthed og kommunikation.

Bachelor of Business Management, specialisering Business Management

Kortrijk er det kæmpe hjerte af flamsk iværksætteri og design, der fremmer innovation og kreativitet. Byen har forskellige store multinationale virksomheder som Barco, Bekaert mv, men også en bred vifte af industri- eller serviceorienterede SMV'er. Dette giver regionen den næst laveste arbejdsløshed inden for Europa. Det gamle historiske centrum byder på inspirerende kulisser, og den pulserende universitetsby er strategisk placeret i nogen del af den belgisk-franske storby Kortrijk, Lille og Tournai.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIVES University College

DETTE PROGRAM ER TILGÆNGELIGT FRA ÅRET 2020-2021 - Som Bachelor i Hotel Management er du en professionel, der er helt hjemme i den fascinerende verden af gæstfrihed. Hot ... [+]

Om

Som Bachelor i Hotel Management er du en professionel, der er helt hjemme i den fascinerende verden af gæstfrihed. Hotel Management Programmet tilbyder et højt niveau af faglig viden og færdigheder, tre eller fire fremmedsprog, et stærkt økonomisk fundament, gode ikt-færdigheder, evnen til at arbejde i et hold, præsentationsfærdigheder og international erfaring.

Disse kompetencer er også meget værdsat i mange andre brancher og vil give dig mulighed for at fortsætte dine studier og opnå en kandidatgrad eller en yderligere bachelorgrad. Hotel management studerende er dynamiske og interesseret i hyppige sociale kontakter, udfordringer og kreativt teamwork. En forudgående kvalifikation fra en catering skole er ikke påkrævet. Der er mere at lære end at studere alene. Hvis du vil, kan du tilmelde dig SorHoMa, studieklubben for Hotel Management. Studieklubben arrangerer alle former for aktiviteter for de studerende i programmet og et kolloquium med hovedtalere fra hospitalsbranchen.... [-]

Belgien Bruges
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIVES University College

Den Avancerede Bachelor Of International Business Management er en bachelor efter bacheloruddannelse. Det er et 12-måneders fuldtids program, der finder sted på campus Ko ... [+]

Vi tilbyder en fuldtid 1 års (12 måneder) bachelor international Management til studerende, der allerede har mindst en bachelorgrad. Programmet er helt på engelsk.

Vi indrømmer fortrinsvis studerende, der studerede inden for handelsvidenskab og business management. Men vi glæder os over et begrænset antal studerende, der studerede andre emner, fx teknologi ... Efter undersøgelse og godkendelse af ansøgningen fra vores kommission kan disse studerende blive optaget.

Hvad handler dette program om?

Den internationale business management er en bachelor efter bachelor program. Det er et 12-måneders fuldtids program, der finder sted på campus Kortrijk, Belgien. I løbet af de sidste tre måneder vil du arbejde under en praktikplads.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

VIVES | Mission Statement