Læs den officielle beskrivelse

Privat Tekniske Universitet UNITEPC Cosmos er en højere læreanstalt, der er lovligt etableret og beskyttet af artikel 94 i forfatningen for den Flernationale Stat Bolivia.

Den ånd, der blev oprettet Tekniske Universitet Privat Cosmos, UNITEPC, 24 år, har ikke kun et socialt rum erhvervsuddannelse, men er et sted, der tilbyder en reel mulighed for en omfattende professionalisering i disse dage af post- modernitet, globalisering og informationsteknologi, hvor det ikke er let at finde pædagogiske forslag, der dækker fremme af etiske og moralske værdier, som samfundet kræver. I UNITEPC er "højere uddannelse live" med en iværksætterånd og menneskeheden.

Til dette formål har en mission og klar og objektiv vision, der genererer store forventninger til succes for deres elever, en lærerstab prestigefyldte fagfolk fra forskellige områder af menneskelig viden, der er uddannet til at udføre de erhvervsuddannelsesprocesserne inden for videregående uddannelse, ledelse baseret på videnskabelig viden. Velkommen til denne akademiske miljø.

mission

"At bidrage til en bæredygtig udvikling af landet og verden gennem videnskabelig og teknologisk forskning, innovative former for produktion og dannelsen af ​​socialt ansvarlige fagfolk, proaktive, forskere og ledere med kritisk kapacitet, at bidrage til udvikling af den kulturelle mangfoldighed, social retfærdighed, demokratisk sameksistens og velstand".

udsigt

"At være et universitet i national og international projektion, i stand til at imødekomme behovene i høj strategisk prioritet i erhvervsuddannelse, med et kald af service til den interkulturelle samfund i områder af betydning for omfattende, bæredygtigt, videnskabelige og teknologiske udvikling, til gennemførelse af pædagogiske processer kvalitet og lighed".

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med soc ... [+]

mission

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med social forstand, så låne deres afgørende bidrag i forvaltningen, udviklingen og gennemførelsen af ​​teknologier tip, der leverer løsninger gearet til nuværende og voksende behov i landet.

udsigt

Løbet af Electronic Engineering på DTU Private Cosmos orienterede faglig uddannelse ledere med ekspertise, teknologiske og kulturelle, i stand til at sætte skub i forskning og engageret i udviklingsprocesser varige relevans. Også, løbet er hovedpersonen i omdannelsen af ​​dine omgivelser for at opnå forbedret livskvalitet.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; ... [+]

mission

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; på udkig efter en omfattende og innovativ udvikling i de kommercielle og forretningsmæssige områder.

udsigt

At være den førende karriere uddannelse af iværksættere og innovatører til at løse de nye problemer i de kommercielle og forretningsmæssige områder.

Generelle mål

Tog fagfolk på bachelorniveau, der skal opfylde sociale krav og arbejdsmarkedet, gennem intensive tekniske og videnskabelige metoder orienteret plan, formulere, analysere og gennemføre politikker og strategier på områder inden for økonomisk grene, administrative , finansielle og handel; tillader konfrontere problemer i et stærkt konkurrencepræget marked.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fund ... [+]

mission

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fundament med kunstneriske og kulturelle kriterier i det væsentlige forskning og lyd videnskabelig og teknologisk viden.

udsigt

At være leder af de videregående uddannelser inden for lyd og at kandidater er den bedste i landet dedikeret til interkulturel samfundstjeneste.

Generelle mål

Tog fagfolk, der er i stand til at designe, overvåge og produktioner lever lyd, lydstudie, radio film og tv, der kan udføre akustiske diagnose kapslinger til implementering af løsninger med akustiske materialer, styrke de eksisterende akustiske forhold når det er nødvendigt implementering højttalere.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO