Læs den officielle beskrivelse

Celso Lisboa blev født i byen Rio de Janeiro i det tidlige 20. århundrede. Søn af lærere, begyndte han sit liv dedikere sig selv til politik som byrådsmedlem og stat lovgiver i 1950'erne. På det tidspunkt, han udviklede projekter for økonomisk og social relevans og på eget initiativ, grundlagt og opretholdt Recovery Center Bela Vista og social velfærd Arbejde for mindreårige. Reducer social ulighed gennem uddannelse kvalitet var en drøm, din drøm.

I 1964 opgav han politiske aktiviteter for at fundet kollegiet Atheneu brasilianske, der tager sigte på midten og high school. Fortsætter sin drøm, oprettet i 1971, University Society Celso Lisboa. Konsolidering sin succeshistorie i 1998, institutionen erobre positionen af ​​University Center, der tilbyder, foruden kurser i ledelse, gradueringer på sundhed og miljø.

Den Celso Lisboa er den bedste University Center for Sundhed og Wellness i Rio de Janeiro. Med 45 års eksistens, har instituttet uddannet mere end 20.000 studerende i sine bachelor-kurser. Der er 14 tusind kvadratmeter infrastruktur på en enkelt campus i hjertet af North Zone, foran Superhighways Sampaio Station:

80 klasseværelser opdelt i 5 blokke 18 laboratorier til praktiske klasser 4 computerlokaler 3 auditorier multi-sport gym akademi bibliotek

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Forløbet af direktørerne for Celso Lisboa tilbyder en omfattende uddannelse, så praktikanten præstationer på områderne Human Resources, markedsføring, finansiering eller ... [+]

Forløbet af direktørerne for Celso Lisboa tilbyder en omfattende uddannelse, så praktikanten præstationer på områderne Human Resources, markedsføring, finansiering eller Operations i ydelser eller industri.

Erhvervet er den mest populære i landet, fremhæver betydningen af ​​administratoren i den nationale socio-økonomiske scenario.

Professionelle marked:

Administrator dannet af Celso Lisboa kan virke i forskellige områder virksomheder:

Gæstfrihed - forvaltning af hoteller, hoteller, forlystelsesparker, der tager sig af driften af ​​etableringen af ​​deres tjenester og deres vedligeholdelse. Financial - i koordineringen af ​​finansielle institutioner aktiviteter, der beskæftiger sig med aktiver, driftskapital, budgetter og cash flow analyse. Menneskelige ressourcer - i pleje af relationerne mellem medarbejdere og virksomhed, koordinere udvælgelsen og optagelse, karriereplaner og løn og incitamentsprogrammer, uddannelse og udvikling af mennesker. Hospital - i forvaltningen af ​​hospitaler, klinikker, skadestuer og sundhedsfaciliteter, samt være i stand til at arbejde sammen om at planlægge og sygesikring. Produktion - inden for produktionsplanlægning og kontrol, kvalitetskontrol, distribution og logistik. Tredje sektor - i planlægning og koordinering af aktiviteterne i almennyttige organisationer, administrerende fundraising og dens anvendelse i miljøprojekter, uddannelsesmæssig og erhvervsmæssig eller samfund. Marketing - definitionen af ​​business performance planer, studere kundernes behov, udvikle produkter og tjenester til at opfylde dem. Uddannelse - i uddannelsesinstitutioner, der tager sig af planlægning og forvaltning af ressourcer, der kræves for uddannelsesaktiviteter. ... [-]
Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina