Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College Historie

Det hele startede mere end syv årtier i Campo Grande område med kollegiet Afonso Celso, uddannelsesprojekt forpligtet til de idealer, behov og kultur i Rio West Zone. Den første universitetsundervisning enhed, etableret i 1969, var det økonomiske fakultet, regnskab og administrative Sreder Moacyr Bastos.

I løbet af disse år, lærer vi, at billedet af et universitet er billedet af hver af deres elever - deres uddannelse, deres viden, deres syn på verden, deres evne til at klare forhindringer. Og frem for alt deres bevidsthed om statsborgerskab. Den studerende er vores største aktiv, vores spejl. Så vi aldrig tillade et rent marked vision for uddannelse overlapper med etiske værdier.

Tradition og modernitet, kvalitet af akademisk ekspertise og pionerånd, kompetence og troværdighed, teknologiske fremskridt og den bedste infrastruktur i Vesten Zone Rio de Janeiro / RJ. Alle disse egenskaber definerer University Center Sreder Moacyr Bastos, som danner ikke kun gode fagfolk parat til at stå over for på arbejdsmarkedet, men frem for alt gode borgere.

Vores mission har altid været at bidrage til opbygningen og udbredelse af viden, der gør det muligt for borgerne at omdannelsen af ​​sociale og professionelle medier. Og ønsket om at nå dette mål, fra det øjeblik vi begynder at integrere Pædagogisk gruppe UNIESP blev endnu stærkere inden for hver af os.

Mission

Vores mission har altid været at bidrage til opbygningen og udbredelse af viden, der gør det muligt for borgerne at omdannelsen af ​​sociale og professionelle medier. Og ønsket om at nå dette mål, fra det øjeblik vi begynder at integrere Educational Group UNIESP blev endnu stærkere inden for hver af os.

Infrastruktur

Det hovedkvarter Campus af University Center Sreder Moacyr Bastos er beliggende i centrum af Campo Grande område, vest for kommunen Rio de Janeiro. Under to indgange, Campus er let at finde og giver adgang for folk fra forskellige dele af byen, og også fra andre kommuner.

Hovedindgangen til Campus ligger på Rua Trinity Engineer, # 229 og er bedre adgang til blokkene A, B, C og D i den pædagogiske kompleks. Den anden indgang, som ligger på Rua Costa Amaral, No. 360, er den bedste adgang til dem, har til formål at blokere E (Bygning Evandro Lins e Silva).

Det hovedkvarter Campus består, foruden klasseværelser, på følgende områder :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Biograf værelse Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport gym; . Laboratorier anatomi og kemiske og biologiske videnskaber; . Media Center Minister Francisco Dornelles, der består af multimedie auditorium, radio journalistik lab, avis skriver lab, laboratorium reklamebureau og reklame og tv-journalistik lab; . Core juridisk praksis, dannet af to laboratorier, pilot kontor, retssal, dommer værelse og især forbeholdt retsvæsenet rummet; . UniMSB kunstgalleri;.

. CIEE satte Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander banktjenester; . Bibliotek; . Parkering for elever med særlige behov, lærere og ansatte, med post ved Manai Street, # 116.

Det hovedkvarter Campus af University Center Srede Moacyr Bastos, omfatter yderligere administrative sektorer, koordinatorerne for bachelor, kandidat og udvidelse og præstegården.

Placeringer

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staten Rio de Janeiro, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig