Læs den officielle beskrivelse

College Historie

Det hele startede mere end syv årtier i Campo Grande område med kollegiet Afonso Celso, uddannelsesprojekt forpligtet til de idealer, behov og kultur i Rio West Zone. Den første universitetsundervisning enhed, etableret i 1969, var det økonomiske fakultet, regnskab og administrative Sreder Moacyr Bastos.

I løbet af disse år, lærer vi, at billedet af et universitet er billedet af hver af deres elever - deres uddannelse, deres viden, deres syn på verden, deres evne til at klare forhindringer. Og frem for alt deres bevidsthed om statsborgerskab. Den studerende er vores største aktiv, vores spejl. Så vi aldrig tillade et rent marked vision for uddannelse overlapper med etiske værdier.

Tradition og modernitet, kvalitet af akademisk ekspertise og pionerånd, kompetence og troværdighed, teknologiske fremskridt og den bedste infrastruktur i Vesten Zone Rio de Janeiro / RJ. Alle disse egenskaber definerer University Center Sreder Moacyr Bastos, som danner ikke kun gode fagfolk parat til at stå over for på arbejdsmarkedet, men frem for alt gode borgere.

Vores mission har altid været at bidrage til opbygningen og udbredelse af viden, der gør det muligt for borgerne at omdannelsen af ​​sociale og professionelle medier. Og ønsket om at nå dette mål, fra det øjeblik vi begynder at integrere Pædagogisk gruppe UNIESP blev endnu stærkere inden for hver af os.

Mission

Vores mission har altid været at bidrage til opbygningen og udbredelse af viden, der gør det muligt for borgerne at omdannelsen af ​​sociale og professionelle medier. Og ønsket om at nå dette mål, fra det øjeblik vi begynder at integrere Educational Group UNIESP blev endnu stærkere inden for hver af os.

Infrastruktur

Det hovedkvarter Campus af University Center Sreder Moacyr Bastos er beliggende i centrum af Campo Grande område, vest for kommunen Rio de Janeiro. Under to indgange, Campus er let at finde og giver adgang for folk fra forskellige dele af byen, og også fra andre kommuner.

Hovedindgangen til Campus ligger på Rua Trinity Engineer, # 229 og er bedre adgang til blokkene A, B, C og D i den pædagogiske kompleks. Den anden indgang, som ligger på Rua Costa Amaral, No. 360, er den bedste adgang til dem, har til formål at blokere E (Bygning Evandro Lins e Silva).

Det hovedkvarter Campus består, foruden klasseværelser, på følgende områder :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Biograf værelse Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport gym; . Laboratorier anatomi og kemiske og biologiske videnskaber; . Media Center Minister Francisco Dornelles, der består af multimedie auditorium, radio journalistik lab, avis skriver lab, laboratorium reklamebureau og reklame og tv-journalistik lab; . Core juridisk praksis, dannet af to laboratorier, pilot kontor, retssal, dommer værelse og især forbeholdt retsvæsenet rummet; . UniMSB kunstgalleri;.

. CIEE satte Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander banktjenester; . Bibliotek; . Parkering for elever med særlige behov, lærere og ansatte, med post ved Manai Street, # 116.

Det hovedkvarter Campus af University Center Srede Moacyr Bastos, omfatter yderligere administrative sektorer, koordinatorerne for bachelor, kandidat og udvidelse og præstegården.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Præsentation og Faglig profil Formålet med kurset er at sætte den studerende til at arbejde på flere områder, såsom udenrigshandel, finansielle, logistik, marketing, prod ... [+]

Administration BA

Præsentation og Faglig profil

Formålet med kurset er at sætte den studerende til at arbejde på flere områder, såsom udenrigshandel, finansielle, logistik, marketing, produktion, blandt andre.

Generelt mål

Form høje professionelle niveau i stand til at arbejde på det administrative område, observere etiske principper, som er i stand til at interagere i det sociale miljø, der bidrager til en styrkelse af den institution, hvad enten i erhvervslivet eller offentlige område, og bidrage til at fremme de transformationer, der finder sted i samfundet.

Specifikt mål

De specifikke mål for kurset, de vigtigste færdigheder, som vil blive udviklet i de studerende er: - Anvend indhold, der fremmer innovation og kreativ kapacitet; - Løs situationer med fleksibilitet og tilpasning; - Udvikle logisk, kritisk og analytisk tænkning; - Forstå den administrative helhed; - Brug interpersonel kommunikation og udtryk i den korrekte fortolkning af virkeligheden; - Udvikle mulighed for at bestille aktiviteter og programmer; - Løsning af situationer, der indebærer beslutningsprocesser alternativer og design risiko; - Anvende teorier i forskellige organisatoriske og sociale sammenhænge.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
på universitet
Læs mere på dansk
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Det er den gren af ​​teknik, der designer, styrer og udfører værker som huse, bygninger, broer, viadukter, veje, dæmninger, kanaler, havne mv De civile engineer design, s ... [+]

Bachelor i Byggeri og Anlæg

Præsentation og Faglig profil

Det er den gren af ​​teknik, der designer, styrer og udfører værker som huse, bygninger, broer, viadukter, veje, dæmninger, kanaler, havne mv De civile engineer design, styrer og overvåger alle faser af en opførelse eller renovering. Hans præstation omfatter analyse af jordbundsforhold, studiet af sollys og ventilation af stedet og definitionen af ​​de typer af fundament. Baseret på disse data, det udvikler projektet med angivelse af de netværk af elektriske, hydrauliske og sanitet af bygningen og definere det materiale, der skal bruges. På byggepladsen, førende arbejdsgrupper, tilsyn frister, omkostninger, kvalitet og sikkerhedsstandarder. Op til ham for at sikre stabiliteten og sikkerheden i bygningen.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
på universitet
Læs mere på dansk

Uniesp 100