Læs den officielle beskrivelse

Den tid, du får i college vil være en del af sin historie: en masse venner; erfaringer; nye veje og karriereudvikling for at blive bygget.

Newton er beæret over at deltage i denne fase af sit liv, og altid vil være heppe på deres personlige og faglige succes.

Besøg vores enheder, fremme en udveksling mellem campus, udveksle ideer, studere, have det sjovt, nyde så meget som muligt. Vores fakultet, personale og struktur er her for at sikre, at denne gang er den mest rentable muligt.

Din fremtid: det er hvad Newton andre tænker. Så når du vælger at bygge din historie med os, ved vi, at dit mål er jobtilfredshed. For at nå toppen af ​​deres potentiale, forene tradition og modernitet i den bedste struktur. Vi tilbyder bred vifte af traditionelle bachelor, teknologisk og afstand, og kandidatniveau. Det faglige niveau er af høj kvalitet med 80% af fakultetet består af lærere og læger, moderne laboratorier, centre og praksis centre i forskellige områder af viden og videnskabelig forskning og udvidelse programmer. Ud over den anerkendte kvaliteten af ​​undervisningen og fokus på praksis, Newton konstant at investere i forholdet til markedet, oprettelse vigtige partnerskaber for at give sine studerende med de bedste muligheder og karrieremuligheder.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Med omfattende indhold, dynamisk og fokus på de mest moderne metoder for ledelse, kurset udvikler kritisk tænkning, etisk og socialt ansvarlig. ... [+]

Med omfattende indhold, dynamisk og fokus på de mest moderne metoder for ledelse, kurset udvikler kritisk tænkning, etisk og socialt ansvarlig. Derudover giver det de studerende med erfaringer i virkelige situationer i erhvervslivet, arbejder deres iværksætterånd og færdigheder, der kræves for nyskabende aktioner.

Administratoren uddannet fra Newton er i stand til at styre alle processer i en virksomhed i forskellige sektorer i den offentlige, private eller tredje sektor. Lederen af ​​virksomheden består i beslutningsprocessen og ressourcestyring for at nå målene på forskellige niveauer i en virksomhed. Kan være generelle, i tilfælde af strategisk ledelse, eller specifik, i tilfælde af kommerciel ledelse, HR, finansiel eller markedsføring.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Den Electrical Engineer anvender sin ekspertise og metoder i systemer med elektricitet. ... [+]

Den Electrical Engineer anvender sin ekspertise og metoder i systemer med elektricitet. Operativsystemet område dækker analyse, projekt udførelse og tilsyn med arbejdet med alle aspekter af systemer og udstyr inden for elektroteknik, elektronik, telekommunikation og automatisering.

Forløbet af Electrical Engineering af Newton Paiva måde iværksættere ingeniører med lederevner og problemløsning, klar til at opfylde de nuværende krav. Det udvikler også i fremtidige fagfolk de nødvendige færdigheder til at tilpasse sig de teknologiske fremskridt og til at arbejde i tværfaglige teams, med etiske, overvejer de sociale, økonomiske, politiske og miljømæssige konsekvenser, lede deres bidrag til at forbedre livskvaliteten mennesker. Afhængige af fakultet, der består af mestre og læger med stor erfaring på arbejdsmarkedet, har den studerende mulighed for at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring, oplever virkelige situationer med dag til dag brug.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk