Læs den officielle beskrivelse

Den Unisal er en akademisk fællesskab af lærere, studerende og administrative medarbejdere, der fremmer omhyggeligt, kritisk og målrettet udvikling af den menneskelige person, og kulturarven i samfundet gennem forskning, undervisning, højere og videreuddannelse og forskellige tjenester, der tilbydes til lokalsamfundene.

Christian inspiration, den katolske natur og Salesian identitet Unisal antage en vision af verden og mennesket rødder og i harmoni med evangeliet og en begrundet pædagogik på værdierne den forebyggende System levede af Don Bosco.

Dette indebærer, især: en forpligtelse til enhed og fællesskab med Kirken; en bestemt mulighed for unge mennesker; en akademisk samfund med en klar Salesian identitet; en kristen og Salesian orienteret kulturelt projekt og uddannelsesmæssige og pastoral tilgang.

Integrationen af ​​viden, dialog mellem tro og fornuft, den stadige søgen efter sandheden, etik uddannelse, frihedens ånd i kærlighed, gensidig respekt og fremme af menneskerettighederne karakterisere og oplive Unisal som et center for viden, der giver smage for studier og forskning og fremmer erhvervelsen af ​​sand visdom i livet.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Den Unisal Administration Kurset har som central akse iværksætterkultur og iværksætterkompetencer. ... [+]

Den Unisal Administration Kurset har som central akse iværksætterkultur og iværksætterkompetencer.

Stillet over for en enorm lokal service markedet, kurset Unisal Administration fokuserer på denne aktivitet som feltstudier og forskning, analysere dens dynamik, tendenser og erhvervsmæssige udsigter.

Et af de grundlæggende mål for kurset er at udvikle færdigheder til at håndtere faglige kompetencer, der er knyttet til de behov, den moderne virksomhed, især iværksætterfærdigheder, ledelse og beslutningstagning.

Den professionelle fremtid kan udøve sine funktioner i private organisationer, aktieselskaber, offentlige virksomheder, offentlige institutioner og fonde inden for generel administration, offentlig, finansiering, menneskelige ressourcer, salg, marketing, logistik, produktion, organisation og metoder, udenrigshandel, gæstfrihed, informationsteknologi og indkøb. ... [-]

Brasilien São Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Det store behov i landets professionelle teknikere (f.eks. Ingeniører), som er uddannet og opdateret på nye teknologier. ... [+]

Det store behov i landets professionelle teknikere (s. fx ingeniører), som er uddannet og opdateret på nye teknologier. Det er ubestrideligt, også, at denne situation vil kunne forværre mod efterspørgslen efter kvalificerede fagfolk i den mekaniske område. For at vende denne situation, bliver en stor indsats nødvendig for at muliggøre dannelsen af ​​et stigende antal fagfolk med de kvalifikationer, der kræves af arbejdsmarkedet i Mechanical Engineering, og den brasilianske Universitet en central rolle i produktionen og formidling af viden på de nævnte områder. Denne regionale aktivitet karakter af Unisal giver studerende ikke bevæger sig for meget i forhold til deres hjembyer, reducere omkostningerne, der ville under andre omstændigheder. Desuden denne faktor gør det muligt for Unisal tilbyder kurser, der kommer fra mødet med de særlige kendetegn ved den region, hvor den er placeret, især polariserede regionen ved Unisal - Lorraine, som dækker kommunerne Paraíba Valley-regionen placeret på akslen Rio de Janeiro - Sao Paulo. Virksomheder i generelt behov for din indstilling i denne konkurrencepræget arbejdsmarked med konstant teknologisk innovation og dermed højt kvalificerede fagfolk med solid teknisk og videnskabeligt grundlag, i stand til at finde løsninger til markedet, altid tilføje værdi og viden til samfundet. Den store industripark i Paraíba dalen, der er en stigende efterspørgsel efter ingeniører, der handler i Mechanical område. Med den konstante udvidelse af denne industripark vil kurset for Mekanisk Teknologi forberede høj kvalitet ingeniører, at støtte udviklingen af ​​den brasilianske industri i de kommende år.... [-]

Brasilien São Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk