Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Unisal er en akademisk fællesskab af lærere, studerende og administrative medarbejdere, der fremmer omhyggeligt, kritisk og målrettet udvikling af den menneskelige person, og kulturarven i samfundet gennem forskning, undervisning, højere og videreuddannelse og forskellige tjenester, der tilbydes til lokalsamfundene.

Christian inspiration, den katolske natur og Salesian identitet Unisal antage en vision af verden og mennesket rødder og i harmoni med evangeliet og en begrundet pædagogik på værdierne den forebyggende System levede af Don Bosco.

Dette indebærer, især: en forpligtelse til enhed og fællesskab med Kirken; en bestemt mulighed for unge mennesker; en akademisk samfund med en klar Salesian identitet; en kristen og Salesian orienteret kulturelt projekt og uddannelsesmæssige og pastoral tilgang.

Integrationen af ​​viden, dialog mellem tro og fornuft, den stadige søgen efter sandheden, etik uddannelse, frihedens ånd i kærlighed, gensidig respekt og fremme af menneskerettighederne karakterisere og oplive Unisal som et center for viden, der giver smage for studier og forskning og fremmer erhvervelsen af ​​sand visdom i livet.

Placeringer

Sao Paulo

Address
Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo
Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig