Læs den officielle beskrivelse

The University Center of Rio Grande do Norte (UNI-RN) er at sponsorere League of Rio Grande do Norte Education. Nonprofit, dedikeret udelukkende til undervisningsbrug, blev Education League oprettet den 23. juli, 1911, med den stiftende digteren Henry Castriciano de Souza, pædagog og forfatter af stor fortjeneste. Den første statut League har defineret hovedformål: "... hjælpe pubic beføjelser på alle, når det drejer sig om uddannelse og uddannelse. "

For at kunne tilbyde kvindelig uddannelse, Liga oprettede Domestic School jul, den 1. september 1914. Dannet på modellen for Ecoles ménagère af Schweiz, jul Domestic Skole repræsenterer en milepæl i udbredelsen af ​​den nye kvinders rolle i hjemmet og i samfundet, og med tiden tilpasses ændringer i samfundet og forvandlet til moderne virksomhed af børnehave, grundskole og ungdomsuddannelse. For at give disse uddannelsesniveauer, også den mandlige, den Undervisning League skabte Educational Complex Henry Castriciano, blandet skole, installeret den 15. marts 1987.

The League of Rio Grande do Norte Undervisning vendte, da for levering af videregående uddannelser. Således den 28. april 1997 ved ministeriel bekendtgørelse, underskrevet af præsident Ozório Bezerra Dantas, blev oprettet for at Natal Skole for Udvikling af Rio Grande do Norte (Farn). Som repræsentant for Uddannelse League, den Noilde Ramalho læreren inviterede professor Daladier Person Cunha Lima til at strukturere det pædagogiske projekt af den nyetablerede college. Således med instruktøren Professor Daladier, den Farn blev officielt installeret den 25. februar 1999. Oprindeligt tilbudt fire bachelorkurser.

I øjeblikket UNI-RN tilbyder 15 bachelor-kurser, ti ungkarle: Administration, Arkitektur og Byplanlægning, Regnskab, Law, Sygepleje, fysioterapi, ernæring, psykologi, Information Systems og idræt; grader i datalogi og idræt; samt teknologer i Business Management og Computer Networks.

Også de er i drift, med stor succes og ekspansion karakter, 40 sensu post-eksamen kurser inden for områderne Business Management, regnskab, jura, Engineering, Informationsteknologi, Miljø, Sundhed og Human Services.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Den grad i business administration, gennem sin almene uddannelse, vil være i stand til at handle på følgende områder: Finans, Logistik, Marketing, Human Resource Manageme ... [+]

Profil Egress Den grad i business administration, gennem sin almene uddannelse, vil være i stand til at handle på følgende områder: Finans, Logistik, Marketing, Human Resource Management, Strategi, Produktion og materialer, ikke at forglemme, at deres ekspertise på disse områder vil blive givet til kontinuiteten i undersøgelser gennem streng kandidat eller bred forstand.

Færdigheder og evner Genkende og definere problemer, foretage ændringer i produktionsprocessen, at handle forebyggende; Udvikling udtryk og kommunikation kompatibel med professionel praksis, herunder forhandling og interpersonelle eller tværpolitiske kommunikation; Tænke og handle kritisk på området for produktion, herunder sin position og funktion i den produktive struktur under dens kontrol og styring; Udvikle logisk, kritisk og analytisk tænkning; Har initiativ, kreativitet, beslutsomhed, politisk og administrativ vilje, vilje til at lære, omstillingsparathed og kvalitetsbevidsthed og etiske konsekvenser af deres erhverv; Udvikle evne til at overføre viden om liv og dagligdag til skrivebordet; Være i stand til at påtage sig lederstillinger, arbejde i tværfagligt team; Forstå den overordnede organisatoriske kontekst, integreret, systemisk og strategisk måde, i sine forbindelser med det eksterne miljø; At være i stand til at forholde sig tilfredsstillende med den sociale, politiske, økonomiske og kulturelle som er indsat, overvejer altid tilstedeværende sociale værdier, retfærdighed og professionel etik; At være i stand til løbende at lære, både i deres uddannelse, og i praksis. ... [-]
Brasilien Natal
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk