Læs den officielle beskrivelse

College of Engineering og Management School er kun ni år på markedet, men viser allerede gode resultater, og skiller sig ud blandt de nationale skoler på grund af deres forskelle. Det anses af MEC en af ​​de bedste private gymnasier i Production Engineering i São Paulo, under hensyntagen til CPC, sammensatte indikator for note i ENADE, fakultet, undervisning-learning ressourcer, infrastruktur og faciliteter.

Fakultetet er fint og har udvalgt post-læger, læger, lærere og eksperter med stor erfaring, begået i udgøre komplette produktion ingeniører, der kombinerer teknologisk viden PÅ produktionsprocesser og strategisk VISION of Business.

Mere end det, der er ægte bekymring i at sikre, at eleverne udvikler ikke kun deres faglige viden, men også deres personlige udvikling. De opfordres til at opdage og udforske deres fulde potentiale, hvilket resulterer i professionelle klar til at komme ind på arbejdsmarkedet og til at klare de udfordringer fremtiden vil bringe for samfundet.

Hvorfor ESEG The School of Engineering og Ledelse har en innovativ undervisning metode, hvilket bringer det bedste frem i hvert område for at omdanne den studerende til en komplet professionel.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Production Engineering er et kursus med mange muligheder: det indebærer design, ledelse og forbedring af produktionssystemer af varer og tjenesteydelser ved at anvende eg ... [+]

Varighed: 10 semestre

Perioder: Dag og nat

Hvad laver du?

Production Engineering er et kursus med mange muligheder: det indebærer design, ledelse og forbedring af produktionssystemer af varer og tjenesteydelser ved at anvende egne teknikker og metoder til at forbedre virksomhedens effektivitet.

Derfor kan produktionsingeniør forfølge muligheder inden for kvalitetskontrol, produktionsplanlægning, strategi, informationssystemer, logistik, blandt andre.

Hvad undersøgelse?

En af de vurderet af MEC karakteristika, der sætter ESEG på nr 1 blev indviet didaktiske og pædagogiske ressourcer institutionen.

Her har vi inddelt kurset i to brede områder af viden.... [-]

Brasilien São Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Den civilingeniør er en professionel med omfattende teknisk uddannelse. ... [+]

Varighed: 10 semestre

Perioder: Dag og nat

Hvad laver du?

Den civilingeniør er en professionel med omfattende teknisk uddannelse. Det er i stand til at forestille sig, planlægge, designe, bygge, vedligeholde og fejlfinde bygninger, broer, dæmninger, tunneller, fundamenter, inddæmning og hældning stabilitet, vandforsyning, vandressourcer, hydroelektrisk; kunstvanding og dræning, vandbehandling og spildevand, bortskaffelse af fast affald og kontrol af vandforurening, transportinfrastruktur, havne, lufthavne, vandveje, veje og transport.

Hvad er de nye færdigheder, der kræves for civilingeniører?

I anden halvdel af sidste århundrede, inden for design og konstruktion teknikker var den største krav om en kompetent praksis for Byggeri og Anlæg erhverv. I dag er mange andre dimensioner er inkluderet. Forstå aspekter som projektledelse, kvalitet, miljø, human resource management, globalisering, innovation og iværksætteri ind på listen over de færdigheder, der kræves for en civilingeniør fra den første linje.... [-]

Brasilien São Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk