Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1998, School of the Americas (FAM) er en institution i byen São Paulo, der tilbyder kurser i forskellige områder af viden.

Institutionen kom op med den hensigt at tilbyde en differentieret udvalg af private videregående uddannelser i São Paulo, prioritere kvaliteten af ​​kurser, der er, stille tilstrækkelige og moderne faciliteter, der opfylder efterspørgslen fra interesserede studerende til at vokse både på det personlige plan som den professionelle.

Kurserne udbydes af FAM evalueres af Undervisningsministeriet (MEC) med fremragende koncepter, mange af dem med topkarakter. Differentieret pædagogisk projekt, infrastruktur med international standard (den første i Brasilien) og højt kvalificerede fakultet, der består af lærere og læger. FAM komponenter, der gør en ideel institution til at danne stand og fagfolk, der arbejder på arbejdsmarkedet.

Forslaget uddannelsen er baseret på bekymring for den studerende og deres faglige fremtid. Investeringerne er rettet mod at give tilstrækkelige og moderne faciliteter til at opfylde behovene hos universitetet.

Af disse og mange andre årsager til, at School of the Americas er porten til din karriere succes, trods alt, vores succeshistorie er dit!

HISTORIE En personlig drøm ved vedligeholder: tilbud til byen São Paulo, i omegnen af ​​Consolation, en differentieret uddannelsesmæssige tjenesteydelser gældende på det private netværk af videregående uddannelser.

Dette er den mest innovative af de seneste uddannelsesprojekt gange, og så vi er stolte af at vise det frem.

Forvandlingen begynder med købet af det tidligere hovedkvarter for Theatre Record, med alle de kulturelle fortid indskrevet i den kunstneriske historie i byen São Paulo, især i de årtier af årene 60/70, hvor og hvornår der var forskellige borgerlige og kunstneriske begivenheder, De startede op den hurtige transformation af den socioøkonomiske, kunstneriske og kulturelle São Paulo.

Den kald af et hus for kultur, den vedligeholder omdannes i 1995 af en arkitektonisk interventions- tre år, bygningen-teatret, nu kaldet Bygning Yara Vianna Lamacchia.

Åbnede i januar 1998 med faciliteter, der er designet til de mest moderne internationale standarder for komfort og sikkerhed. En smuk og afslappet plads til at tilføje viden, dele ideer og formere venner.

I august 1998 påbegyndes til aktiviteterne i School of the Americas, med ansættelse af et team af bemærkede eksperter inden for uddannelse, at udvikle projektet Autorisation af følgende kurser:

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade Das Américas (FAM)

Forløbet af direktionen gør det muligt for professionelle at fungere som en leder af finansiel, materiel eller menneskelig, påvirke beslutningsprocessen om tilgængelige r ... [+]

Om kurset Forløbet af direktionen gør det muligt for professionelle at fungere som en leder af finansiel, materiel eller menneskelig, påvirke beslutningsprocessen om tilgængelige ressourcer. Det er også en samfundsvidenskabelig, at undersøgelser og udforsker praksis anvendes til at styre og administrere ressourcerne.

VIGTIGSTE AKTIVITETER Student Administration i School of the Americas, vil kunne: Administrer driften af ​​en virksomhed; Organisere og koordinere de finansielle aktiviteter i en virksomhed; Plan, fremme og styre offentlige og private institutioner; Definer de operationelle strategier i et selskab, studere kundernes behov, udvikle produkter og tjenester til at tjene dem og planlægge salg; Planlægning og styring af en virksomheds budget, hvilket gør omkostningskontrol og intern revision; Bly, kommunikere, lede og motivere folk. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Faculdade Das Américas (FAM)

Den reklame er videnskaben om planlægning, forberedelse, gennemførelse og formidling af reklamekampagner for at anvende brand awareness og øge salget af et produkt eller ... [+]

Om kurset Den reklame er videnskaben om planlægning, forberedelse, gennemførelse og formidling af reklamekampagner for at anvende brand awareness og øge salget af et produkt eller en service.

Ved School of the Americas, vil den studerende for reklame være i stand til at skabe reklamekampagner, der sigter mod at præsentere et produkt / service til offentligheden for at fremme deres salg.

VIGTIGSTE AKTIVITETER

Den studerende af Reklame School of the Americas, vil kunne:

Undersøger markedet og indsamle data, der vil guide en kampagne; Planlægge og udvikle et produkt / service, indstilling prisstrategier, distribution og salg; Vurdere virkningen af ​​kampagner på den offentlige interesse; Udvikle salgsstrategier og udvikle reklamekampagner i forskellige segmenter, såsom supermarkeder, restauranter og butikker; At vælge den rette køretøj til at udbrede en kampagne. ... [-]
Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
7 - 13 semestre
på universitet
Læs mere på dansk