Læs den officielle beskrivelse

Den FMJ - Mackenzie-floden er en institution for videregående uddannelse tværfaglig, privat, hvis formål er at uddanne menneskelige værdier opskalere, i stand til at opfatte og fortolke de nuværende paradigmer, forestiller nye muligheder og foreslå oprettelsen af ​​alternative ruter, i lyset af krav af samtidighed.

Den institutionelle Project FMJ - Mackenzie floden har til formål at udvide og forny ud over konventionelle relevante forslag til nutidens eksisterende videregående uddannelsesinstitutioner. Udvidelsen og krævede innovation, baseret på en standard high school, har, som en retningslinje, en forståelse af virkeligheden, som forudsætter kendskab til samfundet og dermed en viden aktiv, ikke kun viden, men også kritik og boligselskab.

Disse funktioner giver den institutionelle design integrerer forsøgsbasis, der producerer ny viden om sociale forhold, hvilket betyder, der som en metode til at integrere undervisning / forskning og tværfaglighed, og som et princip, samspillet med samfundet.

Mission, vision og værdier

Mission

Uddan mennesket skabt i Guds billede, for den fulde udøvelse af medborgerskab, bidrage til udvikling af selvet og samfundet gennem undervisning, forskning og udvidelse, og kulturelt, sportsligt, socialt og åndelige aktiviteter, miljø Reformerte kristne tro.

Udsigt

For at blive anerkendt af samfundet som skriftestol presbyterianske institution, filantropiske og fællesskab profil, som er dedikeret til det guddommelige og humaniora; kendetegnet ved kontinuerlig udøvelse af ekspertise i undervisning, forskning og udvidelse; stræben efter den integrerede dannelsen af ​​mennesket, i Reformerte kristne tro miljø.

Værdier og Principper

I personlige adfærd: værdighed, karakter, integritet og mackenzista ånd; I interpersonelle relationer: loyalitet, gensidig respekt, forståelse, ærlighed og ydmyghed; I udøvelsen af ​​erhvervsmæssig virksomhed: etik, kompetence, kreativitet, disciplin, engagement og vilje til at arbejde frivilligt; I beslutningsprocessen: søge efter konsensus, retfærdighed, sandhed, lige muligheder for alle; Forholdet mellem kollegiale organer, enheder og afdelinger: samarbejde, holdånd, professionalisme og ordentlig kommunikation; Forholdet til andre institutioner: ansvarlighed, uafhængighed og åbenhed; I samfundet: deltagelse og service til samfundet; Og på alle tidspunkter, handle med kærlighed, hvilket er obligationen af ​​perfektion.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Administrationen er en anvendt samfundsvidenskab udvikler planlægger strategier for forvaltning af menneskelige, materielle og finansielle ressourcer i en organisation. ... [+]

Administrationen er en anvendt samfundsvidenskab udvikler planlægger strategier for forvaltning af menneskelige, materielle og finansielle ressourcer i en organisation. Administratoren skal kunne nå de mål og organisatoriske mål gennem processen med at planlægge, organisere, lede og styre de handlinger, der vil blive udviklet inden for områderne Human Resources, markedsføring, finansiering og produktion.

Nogle rejser differentialer er: Cine debat (film eller foredrag relateret til emner er vigtige for forståelsen af ​​etiske, sociale, juridiske og økonomiske); tværfaglig seminar; lecture cykler; casestudier anvendes til uddannelse; og business spil (tillader elevgruppen, træffe beslutninger i virtuelle virksomheder, forhandle med andre virksomheder i andre klasseværelset grupper eller endog andre klasser, perioder og kurser).... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Accounting Kurset sigter på at uddanne skranker med kapacitet til at agere professionelt hele det nationale område. ... [+]

Accounting Kurset sigter på at uddanne skranker med kapacitet til at agere professionelt hele det nationale område. Studieordningen er velafbalanceret betragtning af antallet af obligatoriske fag, der er fastsat i den mindste læseplan for MEC, såvel som dem, for ordentlig uddannelse af professionelle top-niveau regnskab, tælleren.

Regnskabsafdelingen Kursus for fakultetet Mackenzie floden har eksisteret i 48 år fra det tidligere Fakultet Moraes Júnior, hvis navn og tradition for kvalitet har tilladt at medtage store regnskabsmæssige fagfolk på hjemmemarkedet. Kurset har en lærerstab øverste hak, hvor raffinerede akademisk uddannelse (specialister, skibsførere og læger) kombineret med stor faglig erfaring skelner og attraktivt for dem interesseret i løbe Regnskab beslutte fakultetet Mackenzie-floden.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk