Læs den officielle beskrivelse

Mød FASM

Den Faculdade Santa Marcelina - FASM, som en institution for videregående uddannelse, har sit fundament i de videregående uddannelser Lovgivningen i Brasilien og som en katolik i de officielle dokumenter af Kirken på det universelle plan, især i den apostolske forfatning på universiteter og katolske Colleges i den apostolske forfatning paven Johannes Paul II - Retningslinjer og standarder for katolske universiteter og i dokumenterne fra Det Internationale Institut for Sisters of Saint Marcellina, at udvikle deres kristne undervisningsaktiviteter, socialt og kulturelt. Siden 1929, dato for sin grundlæggelse, har spillet sin mission, prioritering mulighed for unge mennesker, åben til behovene hos nutidens verden. Det blev anerkendt af den føderale dekret 2,708 / 34. I henhold til gældende lovgivning Faculdade Santa Marcelina er anerkendt af udtalelse nr 1043/80 og ved ministerielt dekret nr 519 af August 31, 1981.

Den FASM realiserer sin mission danner kompetente fagfolk for udvikling af videnskabelige, teknologiske, kunstneriske, kulturelle, politiske og sociale aktiviteter.

Udsigt

Den Marcelinas, i fællesskab med lægfolk, tager sigte på at give uddannelse, kultur, sundhed og social omsorg ekspertise i den ånd af familien, baseret på etiske værdier, moralske og kristne, efter tegn på de tider.

Mission

Transform samfundet i lyset af evangeliet, og videnskab som redskab og miljø, der tilbyder mennesket uddannelse i sin helhed.

Principper

Tro på Jesus Kristus ifølge Skrifterne Den menneskelige værdighed Loyalitet og lydighed mod læreembede Kirken og menigheden Livet vidne Familie ånd Fasthed og blødhed Etik, sandhed og gennemsigtighed Hold øje med tegn på de tidspunkter Enhed i mangfoldighed

Værdier

Handling og fordybelse Dedikation og engagement Modtagelse og pleje Broderlige sameksistens Samarbejde og løsrivelse Enkelhed og ydmyghed Fairness og ærlighed Livet konsistens Glæde og begejstring i tjenesten Videnskabelige og kulturelle opdatering Faglig kompetence Bæredygtighed: økonomisk, social og miljømæssig

Enheder

Den Faculdade Santa Marcelina har to enheder: agerhøns og Itaquera.

Agerhøns

I agerhøns, tilbyder kurser Mode, musik, billedkunst, internationale forbindelser, Bachelor of Music og Bachelor i Visual Arts. En kandidat tilbyder mode og design kurser; Design tilbehør; Parfume kultur; Populær sang: skabelse, musikproduktion og performance; Undervisning / læring; Undervisningspraksis; Skulptur og installation; MBA i strategi og globale risici og MBA i Business Strategic Management.

Itaquera

Siden 1999 FASM også aktiv i den østlige zone São Paulo, i Itaquera. I denne enhed, er de medicinske kurser afholdt; Administration; Regnskab; Sygepleje; Ernæring; Sygepleje; Fysioterapi og Medicinsk Radiologi teknolog. I ph.d.-skolen, er de tilbydes Decisorial trollor kurser; Quality Management; Forretningsledelse; Økonomisk Financial Management selskaber; Sygepleje Intensiv; Sygepleje i Neonatology; Obstetric; Pædiatrisk sygepleje; Sygepleje Services Enheder forvaltning; Nød- og uopsættelighed; Radiologi; Computed Tomography og Magnetic Resonance; Stråling og sundhed.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Kurset sigter mod at forberede eleverne til at forstå, analysere og tænke nye globale strukturer, så de er i slutningen af ​​kurset, uddannet til analyse, rådgivning og e ... [+]

Præsentation

Oprettet i 1999, efter vækst af internationale forbindelser kurser i Brasilien, i løbet af de internationale relationer på FASM blev en af ​​pionererne i byen São Paulo, og har i dag mere end et årti med succes og uddannelse fagfolk, der arbejder i forskningsområder, udenrigshandel, logistik, finansiering, strategi, ikke-statslige organisationer og diplomati.

Kurset sigter mod at forberede eleverne til at forstå, analysere og tænke nye globale strukturer, så de er i slutningen af ​​kurset, uddannet til analyse, rådgivning og erhvervslivet på den internationale arena.

Den Internationalist uddannet fra FASM er i stand til at forstå mulighederne for en stadig mere globaliseret verden og foreslå tilskud til specifikke emner, der er involveret, enten i den akademiske verden og forskning, enten på arbejdsmarkedet, regeringer eller strategier kaldes tredje sektor.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk