Læs den officielle beskrivelse

SENAI Institute of Technology (IST) Tekstil og Confection CETIQT SENAI er det største latinamerikanske centrum for vidensproduktion anvendes på tekstil- og beklædningsindustrien produktionskæden.

Den dynamiske konnektivitet dannet af det indbyrdes forhold mellem områderne uddannelse, innovation, Anvendt forskning og teknologi gør det muligt for IST SENAI CETIQT tilbyde tekstil-kæden og gøre den bedste teknologi, laboratorieydelser, uddannelse af menneskelige ressourcer, rådgivning og innovationsprojekter .

Den høje ydeevne og krydsene med disse aktionslinjer tilføre værdi til hinanden, forbedre både produktion og levering af teknologi og innovation tjenester målrettet for at øge konkurrenceevnen for brasilianske industri.

IST SENAI har CETIQT miljøer og komplette laboratorier til undervisning og tjenester. Dens pilotanlæg reproducere industrielle produktionsmiljø, som gør det muligt at udvikle innovationsprojekter i proces og produkt, samt at fremme udviklingen af ​​integrerede uddannelsesprojekter. Altid overvåget af en højt specialiseret fakultet, danner de mest eftertragtede og respekterede fagfolk på markedet.

Ydeevne

Bag enhver succesfuld virksomhed for en række prospektive undersøgelser og forskning, der understøtter ikke kun virksomhederne i produktionskæden, men også for sit eget produkt i uddannelse, Technology Services og innovation.

Uddannelse

Med fleksible pædagogiske strategier og avanceret teknologi infrastruktur, IST SENAI CETIQT tilbyder indledende kurser og løbende tekniske, bachelor, udvidelse og kandidat i klasseværelset metoder og e-læring (afstand), med værnepligt Network, gennem de regionale afdelinger (RDS) af SENAI i hver stat, plus de specielt formulerede og målrettede programmer til industriens behov i hele landet.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Den kemiske ingeniør er en professionel, der kan deltage i alle faser i den kemiske industri, fra design af projektet, til det endelige produkt, men også i forskning og i ... [+]

I løbet og forskellen

Anmeldt af MEC med bestemmelse 4, kurset giver de studerende til at udvikle projekter, drive industrier, udvikle nye produkter og kemiske processer og muliggøre produktion med forbedringen af ​​en kemisk eller biokemisk proces. Den kemiske ingeniør er en professionel, der kan deltage i alle faser i den kemiske industri, fra design af projektet, til det endelige produkt, men også i forskning og i socio-miljøspørgsmål.

Siden starten i 2010 løbet for Kemiteknik CETIQT SENAI har til formål at holde trit med markedets behov. Fra 2013, med nye kølergrill, kurset præsenterer en endnu større fokus på uddannelse Engineer, øge arbejdsbyrden for specifikke fagområder. ... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Anerkendt med en grad af ekspertise, udstedt af Undervisningsministeriet - MEC, kurset danner Textile Engineer, en professionel, der vil være i stand til at arbejde i all ... [+]

I løbet og forskellen

Anerkendt med en grad af ekspertise, udstedt af Undervisningsministeriet - MEC, kurset danner Textile Engineer, en professionel, der vil være i stand til at arbejde i alle faser af produktion og service levering af en industri og beklædning tekstil: fra valg af mest hensigtsmæssige råvarer, gennem produktionsprocesser, kvalitetskontrol og markedsføring af det endelige produkt.

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører med formåen, færdigheder og holdninger, der til løsning af problemer i forbindelse med de produkter, processer og tjenester, såsom: design, udvikle og administrere integrerede systemer af mennesker, materialer, udstyr og information; Brug op erhvervet fra viden ressourcer og kompetencer i de grundlæggende videnskaber sammen med de principper og metoder for teknisk analyse og design til at specificere, forudsige og evaluere resultaterne, der opnås fra disse systemer.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

SENAI CETIQT Institucional