Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet Arnold Janssen blev etableret i 2001 af menigheden til Divine Word. Og han blev født med styrken af ​​en international menighed, der opererer i 67 lande på fem kontinenter. Værdier, kvalitet og kompetence til at arbejde i uddannelse er blevet arvet fra en århundrede gammel institution, der, ikke tilfældigt, er værdig til succes for deres elever på arbejdsmarkedet.

Loven og Administration kurser udbudt af fakultetet Arnold Janssen give en solid humanistisk uddannelse, der forener den visdom og tradition i uddannelse til de krav det moderne marked. Selv med et par års drift, har fakultetet Arnold Janssen blevet en reference i de videregående uddannelser. Beviset på dette er de resultater, som bachelorer i business administration og lov om beviserne fra National Survey of Student Performance (ENADE). Studerende i lov Course også skinnede i de seneste undersøgelser af bekendtgørelse af Advokater i Brasilien (OAB-MG), at få en fremtrædende position blandt de videregående uddannelsesinstitutioner i staten.

Fakultetet for School Arnaldo består af mestre og læger af anerkendt akademisk ekspertise og omfattende professionel erfaring i markedet.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Graden i Management Faculty Arnaldo bringer de grundlæggende værdier i iværksætteri, innovation og ledelse med fokus på mennesket. ... [+]

Graden i Management Faculty Arnaldo bringer de grundlæggende værdier i iværksætteri, innovation og ledelse med fokus på mennesket. Den nye studieordning administration kursus i overensstemmelse med bestemmelserne i MEC retningslinjer, der fokuserer på udviklingen af ​​administrationen og dens anvendelse i organisationer af forskellige områder af ekspertise.

kursets emner til at bringe en metode, der giver den systematisering og uddybning af specifikke grene af administrationen eller beslægtet område, der giver de studerende en intens og præcis dykke på indholdet undersøgt.

metoder og varieret pædagogiske værktøjer vil blive brugt, skiftevis og blanding af teori og praksis, eksponering og interaktion, fradrag og induktion. Vores mål er at gøre dag-til-dag akademiske noget mere dynamisk og effektiv gennem diversificering af undervisnings- og læringsstrategier, uden at miste fokus på kvalificering af topkvalitet. Vi vil bruge til dette foredrag, workshops, virtuelle rum for interaktion, business spil, gruppedynamik, guidede undersøgelser, guidede ture, seminarer og interviews, videnskabelig forskning, konkrete sager løsning, og alt i vores magt for at udvikle den studerendes Arnaldo.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Tog fagfolk med strategisk vision og kritiske systemer, så de kan udvikle og administrere integrerede ledelsessystemer implementeringsprojekter, der omfatter kvalitet, mi ... [+]

MÅL

Tog fagfolk med strategisk vision og kritiske systemer, så de kan udvikle og administrere integrerede ledelsessystemer implementeringsprojekter, der omfatter kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og social ansvarlighed.

TARGET

Fagfolk med højere uddannelse komplet i beslægtede områder helt eller en del af den foreslåede indhold, eller praktikophold i kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø, miljø og social ansvarlighed, eller på anden segment af forvaltningen eller privat business administration eller offentligheden.

Blandt andre fagfolk, vil kurset mødes ingeniører, biologer, ledere, advokater, arkitekter, teknikere med højere uddannelse arbejdssikkerhed, arbejdsmedicinere, revisorer, konsulenter og ledere af miljø-, kvalitet, sundhed og sikkerhed og social ansvarlighed .... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk