Læs den officielle beskrivelse

Universidade de Caxias do Sul - UCS er en brasiliansk videregående uddannelsesinstitution, der karakteriseres som en institution, der tilhører samfundet. Dens aktiviteter dækker direkte den nordøstlige del af staten Rio Grande do Sul, som ligger i den sydligste del af landet. Det er en del af Fundação Universidade de Caxias do Sul, som er et tilknyttet medlem af "Consórcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" - COMUNG (en forening med højere læreanstalter i staten Rio Grande do Sul); medlem af "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (en forening, der deltager i højere læreanstalter i Brasilien i Brasilien); af "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (formand for brasilianske universiteter); og til "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (Forum for Videregående Institution i Rio Grande do Sul). 1 Internationalt er UCS medlem af "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" - AULP (sammenslutning af portugisiske universiteter); "Organização Universitária Interamericana" - OUI; og "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Latinamerikansk Netværk for Universitetssamarbejde), blandt andre. Universidade de Caxias do Sul blev grundlagt i 1967 og er det ældste universitet i regionen. Det blev bygget på en kollektiv indsats af samfundet, og den køres stadig i overensstemmelse med engagement og engagement i forskellige samfundsgrupper, der tror på højere uddannelse som en kilde til social udvikling. De er repræsenteret i bestyrelsen for det støttende institut af offentlige myndigheder - fra byen, staten og føderalt niveau - og af enheder, der repræsenterer civilsamfundsgrupper. 2

Mission og vejledende principper

Missionen og vejledende principper, der styrer Universidade de Caxias do Suls handling på sine forskellige aktivitetsområder, er resultatet af en bredt deltagelsesproces, der involverer hele det akademiske samfund, som beacon institutionens handlingsplaner for de næste ti år og dermed sikrer sin egen og unik identitet.

Fokus

Viden

Vision

At være afgørende for en bæredygtig udvikling med hensyn til viden.

Mission

At producere, systematisere og socialisere viden med kvalitet og relevans for bæredygtig udvikling.

principper

 • Respekt for mennesker - Folk vil altid blive værdsat og respekteret som enkeltpersoner og borgere.
 • Socialt ansvar - Det fælles aktiv vil være kriteriet for styringen af ​​universitetets handlinger.
 • Institutionel støtteberettigelse - UCS vil søge permanent kvalifikation af dets personale, struktur; organisatoriske processer samt programmer og handlinger.
 • Udbredelse af institutionel interesse - De institutionelle interesser bør overordne de enkelte, sikre sameksistens af mangfoldighed.
 • Innovation - En indsats for videnskabelig innovation, teknologisk og kulturelt samarbejde bør lede institutionens handlinger.
 • Lokal og global integration - Universitetet vil søge samtidig deltagelse i de lokale, regionale, nationale og internationale planer.
 • Demokratisk ledelse - Universitetet vil fremme den demokratiske oplevelse ved at søge det akademiske samfunds deltagelse i planlægnings- og ledelsesprocesserne.
 • Forpligtelse til miljøet - Universitetet bør fremme og deltage i aktioner, som bidrager til bæredygtig udvikling med det endelige mål om at bevare livet.
 • Autonomi - Universitetet bevarer den nødvendige uddannelsesmæssige og videnskabelige, administrative, disciplinære og finansielle og kapitalstyringsautonomi for at sikre opfyldelsen af ​​sin mission.
 • Bæredygtighed - Universitetet vil søge økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed gennem en effektiv og effektiv forvaltning.

3

Programmer undervist i:
 • Portugisisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade de Caxias do Sul

Turister og deres bevægelser; forvaltning af turistvirksomheder; gæstfrihed relationer i turisme og fritid; offentlig ledelse, planlægning og socio-økonomiske, kulturelle ... [+]

Præsentation

The University of Caxias do Sul er en reference inden for restauration og turisme i Brasilien, efter at have været en pioner i at tilbyde Superior Hospitality Course (1978). Over mere end tre årtiers erfaring på området, University of Caxias do Sul tilføjet nye kurser og initiativer inden for gæstfrihed og turisme, fremme udviklingen af ​​denne sektor, der har nu, i Minnesota, en af ​​landets videncentre . Den UCS står også ud for at være en af ​​de første institutioner til at producere og gøre tilgængelige via sin forlægger (EDUCS), en samling af videnskabelige værker dedikeret til dette område af viden.

Undersøgelse objekt

Turister og deres bevægelser; forvaltning af turistvirksomheder; gæstfrihed relationer i turisme og fritid; offentlig ledelse, planlægning og socio-økonomiske, kulturelle og miljømæssige konsekvenser af turismen.... [-]

Brasilien Caxias do Sul
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Caxias do Sul

International Trade blev oprettet for studerende at forfølge en tværfaglig uddannelse. Med en interesse i historie, geografi, kultur, sprog, økonomi, administration, jura ... [+]

International Handel

Administrative processer ledelse på internationalt plan og inddragelse af organisationer på verdensmarkedet.

Verdensborgere

International Trade blev oprettet for studerende at forfølge en tværfaglig uddannelse. Med en interesse i historie, geografi, kultur, sprog, økonomi, administration, jura, logistik og økonomi. Studerende proaktive, nysgerrige, interesserede i at vide, hvad der ligger ud over grænserne i deres by og deres land, er villige til at tage risici og åbne for forskellige kulturer og forskellige måder at se verden. Studerende er i stand til at lære og udføre.

Der er et stort indsatsområde for fagfolk i området, der er egnede til de mest forskellige profiler af studerende. Dette indebærer tekniske område, såsom toldklarering og logistik; forhandlingsbordet med hensyn til køb og salg af varer i udlandet; det finansielle distrikt, banker; den offentlige sektor, som told- skat; iværksætteri som en international business manager; som rådgiver for internationale relationer institutioner som universiteter og institutioner til støtte for industri og handel; blandt andre muligheder. ... [-]

Brasilien Caxias do Sul
Marts 2020
Portugisisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Caxias do Sul

Forskning, planlægning, design og ledelsesmæssige spørgsmål relateret til triade menneske / miljø / udvikling. Private virksomheder, offentlige, lokale, statslige og føde ... [+]

Miljøteknologi

Forskning, planlægning, design og ledelsesmæssige spørgsmål relateret til triade menneske / miljø / udvikling.

Boldbane

Private virksomheder, offentlige, lokale, statslige og føderale organer, både i forbindelse med gennemførelsen af ​​projekter, planer og forebyggende foranstaltninger og / eller nedbryder miljøpåvirkningerne fra menneskelige aktiviteter og aktiviteterne i tilsynet. Rådgivning og rådgivning.

Hvad betyder den professionelle

Undersøgelser, udvikler og bruger specifikke teknologier til at mindske de negative virkninger af menneskelig handling på miljøet. Gennemfører undersøgelser af miljøpåvirkningen og bevare kvaliteten af ​​vand, luft og jord. Udarbejde og gennemføre planer, programmer og projektledelse af vandressourcer, sanitet, affaldsbehandling og genvinding af forurenede og forringede områder. Det beskæftiger sig også med den praksis for en bæredygtig udvikling.... [-]

Brasilien Caxias do Sul
Marts 2020
Portugisisk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk

Universidade de Caxias do Sul - 2014