Universidade de Caxias do Sul

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidade de Caxias do Sul - UCS er en brasiliansk videregående uddannelsesinstitution, der karakteriseres som en institution, der tilhører samfundet. Dens aktiviteter dækker direkte den nordøstlige del af staten Rio Grande do Sul, som ligger i den sydligste del af landet. Det er en del af Fundação Universidade de Caxias do Sul, som er et tilknyttet medlem af "Consórcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" - COMUNG (en forening med højere læreanstalter i staten Rio Grande do Sul); medlem af "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (en forening, der deltager i højere læreanstalter i Brasilien i Brasilien); af "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (formand for brasilianske universiteter); og til "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (Forum for Videregående Institution i Rio Grande do Sul). 1 Internationalt er UCS medlem af "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" - AULP (sammenslutning af portugisiske universiteter); "Organização Universitária Interamericana" - OUI; og "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Latinamerikansk Netværk for Universitetssamarbejde), blandt andre. Universidade de Caxias do Sul blev grundlagt i 1967 og er det ældste universitet i regionen. Det blev bygget på en kollektiv indsats af samfundet, og den køres stadig i overensstemmelse med engagement og engagement i forskellige samfundsgrupper, der tror på højere uddannelse som en kilde til social udvikling. De er repræsenteret i bestyrelsen for det støttende institut af offentlige myndigheder - fra byen, staten og føderalt niveau - og af enheder, der repræsenterer civilsamfundsgrupper. 2

Mission og vejledende principper

Missionen og vejledende principper, der styrer Universidade de Caxias do Suls handling på sine forskellige aktivitetsområder, er resultatet af en bredt deltagelsesproces, der involverer hele det akademiske samfund, som beacon institutionens handlingsplaner for de næste ti år og dermed sikrer sin egen og unik identitet.

Fokus

Viden

Vision

At være afgørende for en bæredygtig udvikling med hensyn til viden.

Mission

At producere, systematisere og socialisere viden med kvalitet og relevans for bæredygtig udvikling.

principper

  • Respekt for mennesker - Folk vil altid blive værdsat og respekteret som enkeltpersoner og borgere.
  • Socialt ansvar - Det fælles aktiv vil være kriteriet for styringen af ​​universitetets handlinger.
  • Institutionel støtteberettigelse - UCS vil søge permanent kvalifikation af dets personale, struktur; organisatoriske processer samt programmer og handlinger.
  • Udbredelse af institutionel interesse - De institutionelle interesser bør overordne de enkelte, sikre sameksistens af mangfoldighed.
  • Innovation - En indsats for videnskabelig innovation, teknologisk og kulturelt samarbejde bør lede institutionens handlinger.
  • Lokal og global integration - Universitetet vil søge samtidig deltagelse i de lokale, regionale, nationale og internationale planer.
  • Demokratisk ledelse - Universitetet vil fremme den demokratiske oplevelse ved at søge det akademiske samfunds deltagelse i planlægnings- og ledelsesprocesserne.
  • Forpligtelse til miljøet - Universitetet bør fremme og deltage i aktioner, som bidrager til bæredygtig udvikling med det endelige mål om at bevare livet.
  • Autonomi - Universitetet bevarer den nødvendige uddannelsesmæssige og videnskabelige, administrative, disciplinære og finansielle og kapitalstyringsautonomi for at sikre opfyldelsen af ​​sin mission.
  • Bæredygtighed - Universitetet vil søge økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed gennem en effektiv og effektiv forvaltning.

3

Placeringer

Caxias do Sul

UCS

Address
Universidade de Caxias do Sul
Main Campus: Rua Francisco Getúlio Vargas, 1130 - CEP 95070-560 - Caxias do Sul - RS - Brazil

95070-560 Caxias do Sul, Staten Rio Grande do Sul, Brasilien
Telefonnummer
+55 54 3218-2100

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig