UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The North University Center (UniNorte) blev grundlagt i 1994 med navnet på Manauara Institute of Higher Education (IMES) og kun tre kurser: Administration, Teknologi og Turisme Data Processing. I 1998 udvidede sine aktiviteter til at skabe den Kulturinstitut i Amazonas Higher Education - ICESAM og gennemføre kurser af sociale og medietjenester med speciale i reklame. I denne periode, at UniNorte havde fancy navn Colleges mål.

Det var i 2004 med akkreditering som et universitet, navnet College Goal gav måde at UniNorte, nu mere end 50 bachelor kurser. Fire år senere, institutionen blev medlem af det globale netværk førende inden for videregående uddannelse, Laureate internationale universiteter (LIU), til stede i 29 lande og med over 1 million studerende i 80 institutioner, som tilbyder klasseværelset kurser og online .

I dag UniNorte opdelt i 14 faglige enheder er beliggende i byens centrum og tilbyder mere end 50 kurser af traditionelle og teknologi eksamen; udover at tilbyde udvidelse kurser og opgradere bred forstand og i snæver forstand i partnerskab med førende brasilianske universiteter.

Den faglige struktur UniNorte dag er opdelt i fire forskellige skoler: Kunst og humaniora; Sundhedsvidenskab; Præcis og Grader. Det har vigtige fordele for den studerendes uddannelse, såsom Det Internationale Kontor for udveksling; de UniNorte selskaber, for praktikpladser og job før eksamen studerende og statslige laboratorier.

Selv om det er en ung institution har UniNorte vundet social anerkendelse som et vigtigt pædagogisk institution fagfolk spiller en central rolle på dette område. Absorber i sine professionelle personale kandidater af forskellige kurser afholdes af institutionen.

Det har i sin mission at levere kvalitet videregående uddannelse til erhvervelse af værdier, færdigheder og evner, der tillader ham statsborgerskab med bedre ansættelsesvilkår, med det ledende princip at finde en model for bæredygtig udvikling.

Placeringer

Manaus

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Manaus, State of Amazonas, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig