Universidade de Ribeirão Preto 

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kvalitet Unaerp

• Først universitet i regionen Ribeirão Preto, bygger på 1 Juni 1924 • Anerkendt af MEC som University i december 1985. • Campusbaseret i Ribeirao Preto campus og i Guaruja med grader, bachelor grader og højere uddannelse teknologi i klasseværelset og fjernundervisning metoder og undervisning infrastruktur, forskning og laboratorier, udstyr, bibliotek og teknologi ressourcer. • 500.000 opkald til samfundet i over 30 opsøgende programmer, klinikker, laboratorier, hospitaler selv og på hospitaler, UPA og UBDS byen og regionen.

Mission

Generer og formidle viden til at fremme og bidrage til udviklingen af ​​den enkelte og samfundet, baseret på etiske og kristne principper, med frihed til forskning, undervisning og udvidelse innovation og samtidig opretholde konstant samspil med nationale og internationale sammenhænge.

Historie

Den UNAERP - University of Ribeirão Preto var den første højere læreanstalt i Ribeirao Preto regionen. Grundlagt i 1st. Juni 1924 som Samfund Skole Pharmacia og Ribeirão Preto Dental School, en gruppe af idealistiske sundhedspersonale, intellektuelle og pædagoger, da dens gennemførelse skulle fremme den sociale, uddannelsesmæssige og kulturelle udvikling i så rig kaffe kapital i dag vigtigste sukkerrør Polo País.Daquele visionært oprindelige projekt, bane UNAERP havde kraftig vækst siden slutningen af ​​1950'erne, da professor Electro Bonini (1913-2011), overtog ledelsen.

Organisatorisk struktur

Administrationen af ​​universitetet i Ribeirão Preto består af enheder, der er aktive i integreret, koordinere alle aktiviteter undervisning, forskning og udvidelse. Er det Højere Råd, kansler, Dean, Group Manager, direktører, koordinatorer og Collegiate.

Infrastruktur

Den Unaerp har to campusser: campus hovedkvarter i Ribeirao Preto, installeret på Ribeirânia kvartal og den anden campus i Guaruja, Cove kvarter. De campusser planlægges og udstyret med klinikker, laboratorier, bibliotek, klasseværelser, service og mødelokaler, akademiske og administrative sektorer for at støtte undervisning, forskning og udvidelse, samt serviceområder, levende og fritid, der gør det muligt og kvalificere college liv.

Således dem, der bor her, er mere end akademisk infrastruktur, forskning og udvidelse. Campus Ribeirão og Campus Guaruja er planlagt rum og sørge for at fremme velfærden for tusindvis af mennesker, der for deres transit hele året, fordi foruden fakultet, medarbejdere og studerende, community-medlemmer også deltage campusser i søgning tjenester og faciliteter.

Placeringer

Sao Paulo

Address
Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig