Læs den officielle beskrivelse

Kvalitet Unaerp

• Først universitet i regionen Ribeirão Preto, bygger på 1 Juni 1924 • Anerkendt af MEC som University i december 1985. • Campusbaseret i Ribeirao Preto campus og i Guaruja med grader, bachelor grader og højere uddannelse teknologi i klasseværelset og fjernundervisning metoder og undervisning infrastruktur, forskning og laboratorier, udstyr, bibliotek og teknologi ressourcer. • 500.000 opkald til samfundet i over 30 opsøgende programmer, klinikker, laboratorier, hospitaler selv og på hospitaler, UPA og UBDS byen og regionen.

Mission

Generer og formidle viden til at fremme og bidrage til udviklingen af ​​den enkelte og samfundet, baseret på etiske og kristne principper, med frihed til forskning, undervisning og udvidelse innovation og samtidig opretholde konstant samspil med nationale og internationale sammenhænge.

Historie

Den UNAERP - University of Ribeirão Preto var den første højere læreanstalt i Ribeirao Preto regionen. Grundlagt i 1st. Juni 1924 som Samfund Skole Pharmacia og Ribeirão Preto Dental School, en gruppe af idealistiske sundhedspersonale, intellektuelle og pædagoger, da dens gennemførelse skulle fremme den sociale, uddannelsesmæssige og kulturelle udvikling i så rig kaffe kapital i dag vigtigste sukkerrør Polo País.Daquele visionært oprindelige projekt, bane UNAERP havde kraftig vækst siden slutningen af ​​1950'erne, da professor Electro Bonini (1913-2011), overtog ledelsen.

Organisatorisk struktur

Administrationen af ​​universitetet i Ribeirão Preto består af enheder, der er aktive i integreret, koordinere alle aktiviteter undervisning, forskning og udvidelse. Er det Højere Råd, kansler, Dean, Group Manager, direktører, koordinatorer og Collegiate.

Infrastruktur

Den Unaerp har to campusser: campus hovedkvarter i Ribeirao Preto, installeret på Ribeirânia kvartal og den anden campus i Guaruja, Cove kvarter. De campusser planlægges og udstyret med klinikker, laboratorier, bibliotek, klasseværelser, service og mødelokaler, akademiske og administrative sektorer for at støtte undervisning, forskning og udvidelse, samt serviceområder, levende og fritid, der gør det muligt og kvalificere college liv.

Således dem, der bor her, er mere end akademisk infrastruktur, forskning og udvidelse. Campus Ribeirão og Campus Guaruja er planlagt rum og sørge for at fremme velfærden for tusindvis af mennesker, der for deres transit hele året, fordi foruden fakultet, medarbejdere og studerende, community-medlemmer også deltage campusser i søgning tjenester og faciliteter.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade de Ribeirão Preto 

Den internationale forbindelser forløb Unaerp er struktureret til at uddanne fagfolk i stand til at analysere, på en integreret måde, det politiske, økonomiske, handelsmæ ... [+]

Kursus med topkarakterer, Concept 5, i evalueringen af ​​MEC 1st løbet af Ribeirão Preto og region og 12. løbet af São Paulo, mellem private institutioner, i henhold til RUF i 2015. De studerende på internationale forbindelser Unaerp gøre mindst 100 timers træning og 100 timers supplerende aktiviteter at udvide deres viden og komplet eksamen. Partnerskaber med mere end 500 registrerede institutioner og opfordrer eleverne til at forfølge muligheder i Brasilien og i udlandet. tekniske besøg og akademiske ture overvåges af lærere i Europa og Latinamerika. fritidsaktiviteter såsom tekniske besøg, foredrag, symposier, videnskabelig forskning, kulturelle begivenheder, blandt andre. Den Unaerp bekymrer at give de studerende kvalitet akademiske liv, bevare sine to campusser designet til sociale og kulturelle sameksistens, med komplet infrastruktur, med flere tjenester, der giver komfort og tilgængelighed i områder til fritidsaktiviteter, sport, sameksistens og bred adgang til samlingen bibliotek og online databaser. ... [-]
Brasilien Sao Paulo Ribeirao Preto
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk