Læs den officielle beskrivelse

Født i 1940 i byen Mogi Das Cruzes, Braz Cubas, som startede sine aktiviteter med en lille forberedende kursus, som i øjeblikket har omkring 20.000 studerende, mellem klasseværelset og fjernundervisning modaliteter.

Over 75 år på markedet, har institutionen gennemgået flere transformationer, boliger, herunder fitness kurser, mid-niveau handel, indtil den nåede det juridiske fakultet i 1965.

Videregående uddannelse, stimuleret af uddannelsespolitikken, er vokset i hele landet og Braz Cubas, opfylder de krav og markedets behov, fortsatte med at vokse, både i fysiske rum og sociale, indtil i 1985, Federal Board of Education anerkender den daværende Federation of Colleges Braz Cubas som University.

Det vigtige nyhed kom til at værdsætte Mogi das Cruzes region og belønne en lang karriere af god service til den brasilianske uddannelse, danner kompetente fagfolk og faglært arbejdsmarked.

Mission

Værdsættelse folk, opvågnen talenter gennem en anden læring i dag for at udvikle mennesket til i morgen.

Udsigt

Blive anerkendt som et pædagogisk institution med fokus på læring.

Værdier

Medborgerskab, humanisering, visdom, ydmyghed og gennemsigtighed.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Braz Cubas (UBC)

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer ... [+]

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer i forskellige markedssegmenter. Blandt de undersøgte emner er dem af teknik, processer, ledelse, kvalitet og mange andre områder af viden, der giver dig større fleksibilitet, der sikrer, at professionelle et stort område af ekspertise.

Alle producenter af forbrugsgoder og tjenesteydelser har evnen til at have en professionel i dette område handler i deres enheder. Den fremstiller ingeniør kan arbejde i enhver segment af virksomheder, der har ansvaret for forskellige aktiviteter, hvilket indebærer en stor beskæftigelsesegnethed.... [-]

Brasilien Mogi das Cruzes
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Braz Cubas (UBC)

Gør det muligt studerende til at studere, design, inspektion og tilsyn med opførelsen af ​​boliger og bygninger, veje, broer, tunneller, installation og drift af hydrauli ... [+]

Gør det muligt studerende til at studere, design, kontrol og tilsyn med opførelsen af ​​boliger og bygninger, veje, broer, tunneller, installation og drift af vand- netværk og kloakvand, garantere sikkerheden, soliditet og holdbarhed af projektet. Det kan siges, at der er to Civil Engineer arbejdspladser: hans kontor og arbejdspladsen.

Den civilingeniør er en, der er dedikeret til de konstruktioner, uanset om bygninger, broer, boliger, vand-netværk, tunneler, viadukter, og kan arbejde i byggeriet af kontorer, fabrikker, byggefirmaer, public service, specifikke institutioner, udviklingsbanker og investering

[-]
Brasilien Mogi das Cruzes
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk