Læs den officielle beskrivelse

Den Candido Mendes Universitets sponsor den brasilianske Society of Education, den ældste private institution for videregående uddannelse i landet, der blev grundlagt i 1902 af grev Candido Mendes de Almeida, sammen med Trade Academy of Rio de Janeiro. I 1919 blev det skabt School for Statskundskab og Økonomi i Rio de Janeiro, den første gymnasium i økonomi i Brasilien.

Akademiet bliver, i 50'erne, Trade Tekniske Skole Candido Mendes, dedikeret udelukkende til gymnasiet. I samme årti, Candido Mendes de Almeida Junior skaber Juridiske Fakultet Candido Mendes, der er baseret i Carmo Convent, Praça XV de Novembro, om en standard of excellence inden for juridiske videnskaber og være pioner i retsmedicinsk praksis undervisning. I 60'erne, den nuværende rektor, Candido Mendes, indvier University Research Institute of Rio de Janeiro - IUPERJ dedikeret til ph.d.-studier, master og senere en doktorgrad i statskundskab og sociologi. Kvaliteten af ​​forskningsprogrammet undervisning og udviklet i IUPERJ har national og international anerkendelse.

I 1970'erne, den daværende Faculty Candido Mendes Ipanema udvider og udvikler programmer for tekniske og videnskabelige uddannelse og business administration kurser, som giver anledning til de campusser i Campos dos Goytacazes og Nova Friburgo. Også i Ipanema blev Cultural Center oprettet Candido Mendes, som blev referencepunkt for Carioca kultur og banebrydende for en række initiativer inden for områderne biograf, teater, billedkunst, poesi, video og udvidelse uddannelse.

Fra 1997, det år, hvor den Candido Mendes er akkrediteret af præsidentielt dekret, som et universitet med speciale i humaniora og samfundsvidenskab Anvendt, nye kurser og campusser er oprettet, herunder enheder i Tijuca Center (Pius X) padre Miguel, Jacarepaguá og Meier, foruden Niterói og Araruama, Rio de Janeiro, og Vitória, Espírito Santo. I 2001, Institut for Humanistiske opstår, integrerer undervisning, forskning og udvidelse, med omfattende videnskabelig forskning. Tilføjer to centre for studier og videregående kurser i form af bachelor- og bachelor, og kandidatstuderende i Social Sciences, Historie, Litteratur, fotografering, kunst og kultur, turisme og internationale forbindelser.

Den Candido Mendes Universitet skiller sig ud fra sine jævnaldrende, fordi det er en institution historisk forpligtet til kvalitet i forskningsaktiviteter og kandidatniveau, holder centre og forskningsinstitutter, syv kandidatuddannelser og to ph.d., samt snesevis af kurser sensu post-eksamen. Udgiver seks tidsskrifter.

Institutionen åbnede, der starter i 2011, nye campusser i forskellige regioner i Rio de Janeiro, for eksempel enheder af Santa Cruz og Bangu, i Vesten Zone, og enheden i Penha beliggende i den nordlige del af byen.

Spredt over i alt 15 enheder med 21 bachelor-og mange andre i de sekventielle og teknologisk henseende, aktiviteter Candido Mendes Universitet, støttet af mere end et århundredes tradition og ekspertise, som har etableret sig som en national og international reference i Science Humaniora og Sociale sammen mere end 20.000 studerende og 1.000 undervisere og forskere.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Cândido Mendes

Kurset i Regnskab Sciences UCAM har til formål at uddanne fagfolk, der, udstyret med solid teoretisk og regnskabs- og ledelsesmæssige teknisk uddannelse, er i stand til a ... [+]

Genkendelses / Accreditation

Dekret 31.594 af 14/10/1952

mål

Kurset i Regnskab Sciences UCAM har til formål at uddanne fagfolk, der, udstyret med solid teoretisk og regnskabs- og ledelsesmæssige teknisk uddannelse, er i stand til at handle i den offentlige og private sfærer, især i de industrielle, kommercielle segmenter og revision, rådgivning og ekspertise regnskab.

Timer Studieindsats omfatter H 3320 / A, herunder: 300 timers overvåget træning og 200 timers komplementære aktiviteter program.

Registrering R $ 865,92

Månedlig betaling R $ 39,36 / CRD

koordination Monica Brandão Marques

Bout Nat

[-]
Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Cândido Mendes

Institut for Statskundskab og International Relations fastholder bachelor-grad i internationale forbindelser med fokus på internationale forhandlinger som har til formål ... [+]

Internationale forbindelser

Genkendelses / Accreditation

Beslutning 13 13/12/2001

mål

Institut for Statskundskab og International Relations fastholder bachelor-grad i internationale forbindelser med fokus på internationale forhandlinger som har til formål at uddanne dygtige fagfolk til at operere med lethed i de internationale områdets virksomheder, offentlige agenturer og ikke-statslige organisationer, blandt andre muligheder. Fakultetet består af lærere og læger med indgående kendskab og stor erfaring i analyse og forskning i internationale spørgsmål.

Timer

Studieindsats omfatter 2400 H / A

Registrering R $ 1091,00 ... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk