Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Unicastelo er en videregående uddannelsesinstitution, hvis historie går tilbage til begivenhedsrigt år 1968, da studerende fra hele verden manifesteret ved ændringer i uddannelse og samfund. Det var det år, hvor Prag-foråret, blev barrikaderne i Paris og Slaget ved Maria Antonia født fakultetet for Filosofi, Videnskabernes Selskab. Siden da, Unicastelo holder permanent forbindelse til de kontinuerlige fremskridt i den globale uddannelse, som er udtrykt i dets institutionelle udviklingsplan for perioden 2006-2015.

I mere end 40 år, der afsættes til videregående uddannelse, Unicastelo allerede uddannet mere end 30.000 studerende i de tre campusser og mødte tusinder af mennesker i de forskellige udvidelser det understøtter. Institutionen har til formål at demokratisere adgangen til den akademiske verden samt erhvervsuddannelse i høje kvalitetsstandarder, blandt andre bestemmelser, der tillader os at tilbyde avancerede uddannelse nødvendig for at forberede kompetente og etiske fagfolk for arbejdsmarkedet.

Baseret på de banebrydende kurser 60'erne og 70'erne, Uddannelse, Kunst og samfundsfag, den Unicastelo dag hilser på campus hovedkvarter São Paulo, snesevis af online-kurser til deres undervisning, forskning og udvidelse, artikuleret i produktion og formidling af viden samt stigningen i de regionale og nationale økonomier. Den Fernandópolis Campus tilbyder bacheloruddannelser, der bidrager til den økonomiske og sociale udvikling i regionen. Det samme er tilfældet på campus ved Descalvado blev åbnet i 2000, tilbyder kurser med fokus på kvaliteten af ​​erhvervsuddannelserne og udvikling af lokalsamfundene.

De pædagogiske fundament Unicastelo er cementeret i trend indledt i Basic Education i 1964 med Liceu Camilo Castelo Branco. I dag er Unicastelo udstråler koder af modernitet og moderne tilføjer nok værdi til at understøtte og berige læseplanerne for elever og lærere.

I løbet af sin uddannelsesmæssige saga, universitetet konsolideret i 1971, oprettelsen af ​​fakultetet for Økonomi, Regnskab og Business Administration og idræt. Forløbet af Business Administration blev født et år senere. De første kurser, der er godkendt i 1971, blev anerkendt i løbet af 1974 og Business Administration i 1975. Udvidelsen af ​​kursustilbud steget så meget, at i slutningen af ​​80'erne, institutionen allerede havde 24 graduate kurser. Ikke, i 1989, vandt tilfældigt akkreditering som et universitet gennem Bekendtgørelse 374 af Undervisningsministeriet.

I maj 2005 indførte bestyrelsen en ny Unicastelo udløsning, fra da af processen med tilpasning til universitetet Bridge dekret, offentliggjort i Federal statstidende på 05/10/06. I 2006 afholdt det første møde i sin Superior råd CONSUN (University Rådet) og CONSEPE (Board of Education og forskning), organer kollegiale medlemmer af den øverste ledelse af universitetet, hvis effektive funktion passer egentlige vedtægter universitetet, dets PPI (Institutionel Education Programme) og dens PDI (Institutionel udviklingsplan), kræves, ved lov, for akkreditering af enhver uddannelsesinstitution med Undervisningsministeriet og vitale værktøjer til planlægning og vækst på universitetet.

Endelig registrere Unicastelo var det første universitet i landet til at indgive sådanne lovgivningsmæssige dokumenter, som allerede tilpasset de nye krav fra MEC. Faktisk, i færd med lovgivningsmæssige tilpasning, oprettelse fra starten Kommissionen til vurdering og opdateret status, der i tillæg til uddannelsespolitikken, bringer nyskabende plan for undervisning karriere. Det er vigtigt, at identiteten af ​​Unicastelo styrkes og deles blandt alle medlemmer af deres samfund til den faglige stolthed er ikke begrænset til indløsning af betydningsfulde øjeblikke i historien, men finder opmuntring i permanente mekanismer hukommelse universitetsbygning for fremtiden. Dette er ikke at erstatte den tradition, men at opfinde en begrundet stede i symbiose mellem teori og praksis.

Placeringer

Sao Paulo

Address
Campus São Paulo
Rua Carolina Fonseca, 584
Itaquera • São Paulo/SP

Sao Paulo, State of São Paulo, Brasilien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig