Læs den officielle beskrivelse

I over 40 år, Ibirapuera Universitet tilbyder et solidt fundament af erfaringerne fra fortiden, nutiden virkelighed praksis og opmærksomhed på fremtidige muligheder for at uddanne fagfolk.

Målet er at uddanne ledere: dem, der er i stand til at opfinde forandring og foreslå løsninger.

De års historie viser, at tusindvis af studerende, medarbejdere og lærere er involveret i et innovativt pædagogisk projekt, og fokuserede på uddannelse ledere, baseret på markedets krav og sociale værdier.

Eksempler, der vidner om den pædagogiske ekspertise, der tilbydes af universitetet Ibirapuera bugne. Disse omfatter investeringer og incitament foretaget til området for akademisk forskning, en af ​​grundpillerne i universitetets aktivitet. Institutionen fastholder grupper dannet af certificerede lærere forskere fra National Research Council og Teknologi (CNPq).

Vi kan også fremhæve magistergrad i jura og tandpleje, både anbefalet af Capes.

Det er stadig muligt at tale om socialt ansvar ved at tilbyde gratis behandling til mennesker med lav indkomst i klinikker på universitetet.

Understreger Ibirapuera University bekymring med dannelsen af ​​den studerende, kan vi nævne, at institutionen investerer i innovativ undervisning og giver de studerende samt bachelor-kurser, teknologiske kurser og udvidelse med tværfaglig vision om humanistisk og almen uddannelse.

Uanset om det er også leder af dets fremtid. Universitetet Ibirapuera er klar til at hjælpe dig med at sikre akademisk og arbejdsliv succes.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Det er den gren af ​​teknik, der administrerer de menneskelige ressourcer, finansielle og materielle ressourcer til at øge produktiviteten i en virksomhed. ... [+]

Curriculum Matrix:

Det er den gren af ​​teknik, der administrerer de menneskelige ressourcer, finansielle og materielle ressourcer til at øge produktiviteten i en virksomhed.

Den produktionsingeniør er den professionelle ansvarlig for at designe og udvikle industrielle produktionslinjer, der øger effektiviteten og reducere omkostningerne.

University Ibirapuera, vil den professionelle være fuldt uddannet, da kurset udvikler ressourcestyring kapacitet og ånden Student Entrepreneur.

Du kan arbejde i organisationsudvikling af erhvervslivet, business økonomi, ledelse af økonomiske liv, brug af ressourcer, omkostninger, arbejdskraft, planlægning og kontrol i produktionsprocesser, udvælgelse og output af produktet, landbrugsproduktion og forarbejdning.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Ibirapuera (UNIB)

De civile engineer design, styrer og overvåger alle faser af en opførelse eller renovering. ... [+]

Curriculum Matrix:

De civile engineer design, styrer og overvåger alle faser af en opførelse eller renovering. Det er op til ham at sikre stabiliteten og sikkerheden af ​​bygningen, beregning af styrken af ​​de anvendte materialer.

Den professionelle er ansvarlig for eksempel opførelse af bygninger, tunneler, motorveje, lufthavne, og vandinstallationer, industrielle, transport og trafik.

Markedet er opvarmet. I tider med vækst af fast ejendom og investeringer i infrastruktur, der er gode muligheder.

University Ibirapuera, vil den professionelle være fuldt uddannet, da kurset udvikler den nødvendige tværfaglige baggrund, ud over den ånd Student Entrepreneur. I klassen, lærer eleverne at udføre aktiviteter inden for områderne planlægning, design, konstruktion og teknologisk forskning.... [-]

Brasilien Sao Paulo
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk