Læs den officielle beskrivelse

Den UNIFENAS

Universitetet José do Rosário Vellano - UNIFENAS, udtænkt og grundlagt af professor Edson Antonio Velano, begyndte sin historie 22 maj 1972, da de første kurser blev tilladt. Den internationale College of Alfenas Region i 1988, nu kaldet Universitet Alfenas - UNIFENAS anerkendt ved dekret 605/88 af 13/12/1988 Undervisningsministeriet - MEC, offentliggjort i Federal statstidende den 15/12 / 1988 (side 24456).

I 1993 banken begyndte at udvide med gennemførelsen af ​​andre campusser. I dag er UNIFENAS er til stede i Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinópolis og Varginha. Det tilbyder bachelor, lato postgraduate kurser og forstand (master anerkendt af CAPES / MEC), ophold i forskellige specialer og forlængerledninger kurser i klasseværelset metoder og distance.

Der er fem campusser med specielt konstrueret og udstyret med avanceret teknologi faciliteter, allierede til menneskelige ressourcer, sat UNIFENAS i en fremtrædende position i den brasilianske pædagogiske scenario.

I Alfenas, Universitetshospitalet i Alzira Velano UNIFENAS, åbnede i 1992, er det et centrum for livet, der arbejder i pleje, undervisning og forskning. Certificeret Teaching Hospital af ministerierne for sundhed og uddannelse, udfører i gennemsnit 30 000 procedurer om måneden, der betjener patienter i Alfenas og andre byer i regionen, en anslået befolkning på næsten en million indbyggere.

Det er en regional reference i graviditeten risiko, traumer, neurokirurgi, neonatal intensiv pleje, hæmodialyse, tale. Du har Bank of øjenvæv og udfører opsamling og hornhindetransplantation kirurgi Den Alzira Velano er et hospital kompleks, der består af klinikker, institutter og klinikker.

Center for Undervisningsudvikling og Health Care Community - CEASC - Sundhedsvidenskabelige Fakultet UNIFENAS i Belo Horizonte, står den kliniske behandling af patienter på niveau med Sekundær Health Care - i specialer médicas- som ekspanderer og diversificerer miljøer undervisning og læring af akademisk Blandt dets agenturer til støtte for undervisning, forskning og udvidelse, stand-still Tandklinikker; Fysioterapi klinikker; Klinisk psykologi; Klinisk taleterapi; Pro-Smile Center (til behandling af patienter med kraniofaciale misdannelser og læbe og skader samt øjet implantater, næse og øre); Eye Institute; Centers for retshjælp og retlige; Junior selskaber; Veterinær- og gårde Experimental hospital.

Alt dette, med et fakultet velkvalificeret gennem streng forstand kandidat (mestre og doktorgrad) og differentierede undervisningsmetoder bidrage effektivt til opbygningen af ​​viden fagfolk dimitteret fra UNIFENAS.

At tro, at al viden skal være til gavn for samfundet, har institutionen blevet en vigtig generator af job til staten Minas Gerais.

Således UNIFENAS, hele dets eksistens, der bygger på Fællesskabets interesse af de tiltag og projekter, en korrekt forbindelse mellem undervisning, forskning og udvidelse, følge sin bane, forpligtet sig til sin sociale mission, fremme videnskab, teknologi, sundhed, humanisme, kompetence og engagement.

UNIFENAS. Viden for livet!

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Kurset har til formål at forberede kompetente og kreative fagfolk, i stand til at reagere på markedets behov, førende organisationer af enhver størrelse, for at få succes ... [+]

I løbet

Forløbet af direktørerne for UNIFENAS, campus Alfenas, er tilknyttet FGV kvalitetscertificering program. Titrering af lærere og faglig erfaring, er det pædagogiske projekt af kurset og infrastrukturen af ​​kurset grundigt analyseret af FGV holdet. Dette resultat af forløbet af direktører for UNIFENAS, campus Alfenas, signalerer sin ekspertise og kvalitet! Akkrediterede institutioner har opnået fremragende resultater i de anvendes af MEC (Undervisningsministeriet) test for studerende på videregående uddannelsesinstitutioner med henblik på at måle kvaliteten af ​​den pædagogiske proces. I 2012 har 88% af akkrediterede institutioner opnåede topkarakter, og 12%, der ikke tager maksimale score tog den højeste score i deres stater. For at opnå disse resultater, at den studerende er parat til at forstå de videnskabelige, tekniske, sociale og økonomiske spørgsmål af produktion og dens ledelse, med forbehold af de graduerede niveauer i beslutningsprocessen og udvikle kvalitative og ordentlig forvaltning, afslører assimilation af nye oplysninger og præsentere intellektuel fleksibilitet og tilpasningsevne kontekstualiseres i forbindelse med forskellige situationer, der er til stede eller nye i de forskellige segmenter af administratorens spilleregler. Det er også parat til at anerkende problemerne og foreslå alternative løsninger, udvikle og implementere kreative og innovative projekter, der kan resultere i udvikling af organisationen og samfundet selv, som anbefalet i læseplanen for de lederkurser.... [-]

Brasilien Alfenas
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk