Læs den officielle beskrivelse

Mission

USU mission, at uddanne for frihed, for autonomi inspireret af kristne værdier gennem menneskelig og etisk dannelse, opmærksomme på de realiteter og kompleksiteten af ​​dagens verden, med rod i den nådegave St. Angela, som Serveres motto (vil tjene).

Principper

• dissociation af undervisning, forskning og udvidelse, som fastsat i den føderale forfatning, samt uddannelse af professionelt personale for videregående uddannelse, forskning og udvidelse og domænet af menneskelig viden i form af lov af retningslinjer og baser af National Education.

• serveret - "tjene" er universitetet placeret i tjeneste af mennesket, familien, samfundet og kirken, yde denne service til sin eksistensberettigelse.

• FRIHED konstruktion og autonomi i formidlingen af ​​viden.

• RESPEKT til alle forekomster af organiseret samfund.

Værdier

• Kvalitet i levering af tjenester og engagement i produktion, bevaring og formidling af viden og uddannelse af kompetente og engagerede socialarbejdere.

• ETIK anvendes i alle relationer, et pluralistisk miljø, hvor debatten er et instrument for det demokratiske liv.

• Respekt for den menneskelige mangfoldighed, kulturel og naturpleje og formidling af brasiliansk kultur.

• ENGAGEMENT universitetsverdenen med institutionen.

• Innovation og kreativitet underordnet etik.

• Dialog med participatorisk ledelse, dynamisk og gennemsigtig forpligtet til bedre arbejdsvilkår og livskvalitet.

• Bæredygtighed, effektivitet, effekt og effektivitet i udviklingen af ​​de institutionelle aktiviteter med finansiel stabilitet og ledelsesmæssige kapacitet institutionen.

• ISONOMY den behandling, institutionen Units.

• Planlægning og løbende evaluering af universitetets liv.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Santa Úrsula (USU)

Kurset Biologisk Institut, en pioner inden for naturvidenskab i Rio de Janeiro så dygtige fagfolk med høj videnskabelig produktivitet, der kommer ind i miljøet som en vig ... [+]

Kurset Biologisk Institut, en pioner inden for naturvidenskab i Rio de Janeiro så dygtige fagfolk med høj videnskabelig produktivitet, der kommer ind i miljøet som en vigtig kvalifikation proces på flere områder.

Oplevelsen af ​​biologi på Santa Ursula Universitet (USU), respekteret internationalt, siger universitetet som en af ​​de mest velforberedte institutioner i vores land for faglige kvalifikationer i sundhed og miljø.

Professional uddannet fra USU vil være i stand til at: Udføre opgaver og ansvar i relation til diagnostik i menneskers sundhed og økosystemerne, planter og dyr sundhedsklinikker, hospitaler, laboratorier, centre og forskningsinstitutioner og produktionsselskaber og zoologiske haver; Plan, udvikle, lede og evaluere projekter inden for biologi Sundhedsstyrelsen efter de nye teknikker og metoder, overholder de gældende regler og protokoller samt kvalitetssikring; Søge udvikling af metoder og metoder kontekstualiserede og tilpasset forskellige socioøkonomiske forhold, der tager sigte på effektivitet, kvalitet, omkostningsreduktion og brugen af ​​rene teknologier.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Santa Úrsula (USU)

Den bachelor-grad i Electrical Engineering fra Universidade Santa Ursula sigter mod at uddanne generalist ingeniører med viden i Power Systems. ... [+]

Præsentation

Den bachelor-grad i Electrical Engineering fra Universidade Santa Ursula sigter mod at uddanne generalist ingeniører med viden i Power Systems.

Retsakter (fra design til vedligeholdelse) i industri- og systemer eller måleudstyr og elektrisk styring, samt alle generation trin, transmission, distribution, brug og energibesparelser til de traditionelle kilder samt alternative kilder siger vedrører området for elsystemer.

USU tilbyder samfundet en kvalitet naturligvis opdateret som sigter mod at danne elektroingeniører passer til den nuværende forretning og fremtidige marked og deltagelse i udviklingen af ​​samfundet.

Institutionelle værdier er til stede i udformningen af ​​kurset for Elektroteknologi, som giver omfattende uddannelse omfatter videnskabelige, humanistiske, økonomiske, finansielle og sociale miljø, kombineret med evnen til ansigt og løse problemer, at assimilere og udvikle nye teknologier og løbende søge at ajourføring og forbedring.... [-]

Brasilien Rio de Janeiro
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk