Læs den officielle beskrivelse

UNISANTA: DEN STØRSTE Coast University Paulista

Inkluderet i udvalgt gruppe af Excellence videregående uddannelsesinstitutioner i Undervisningsministeriet (MEC), University Santa Cecilia (Unisanta) bekræfter kvaliteten af ​​deres pædagogiske projekt af bachelor og postgraduate, dets infrastruktur og strålende præstation af deres aktive lærere, studerende, alumner og medarbejdere. Kun 9% af brasilianske universiteter er en del af denne gruppe.

Siden 1961 den beskedne skole vendte gradvist i Complex Pædagogisk Santa Cecilia, den ældste af Santos og en af ​​de vigtigste i landet, med omkring 15.000 studerende, fra børnehave til postgraduat, og omkring 100 tusind kvadratmeter bebygget areal.

I øjeblikket tilbyder universitetet 37 bachelor-kurser, herunder traditionelle og korte (klasseundervisning og afstand) og talrige udvidelse kurser, bred forstand, MBA og mestre, godkendt enstemmigt af CAPES: økologi og Coastal Systems og de professionelle i Mechanical Engineering.

De to herrer opfylde de aktuelle behov i landet. Master of Økologi, på miljøområdet og bæredygtig udvikling, og teknik, sigter mod at uddanne ingeniører til de stadig mere komplekse krav til pre-salt og andre lovende økonomiske sektorer i den brasilianske økonomi.

Men oplevelsen af ​​Unisanta føreren af ​​feltet er tidligere, gennem partnerskaber med velrenommerede institutioner som tværinstitutionelle aftale med polytekniske School of USP og EU-institutionerne.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Til at tilpasse sig markedets behov, der tager sigte på en målrettet uddannelse, kurset har aftaler og udvekslinger med virksomhedernes låntagere teknologier, elselskaber ... [+]

LÆRERE er populære til studier i ENERGY koncessionshavere

Den Elektroteknologi Kursus for Unisanta er indstillet til inddragelse af nye teknologier, der involverer områderne produktion, transmission og distribution af elektricitet, overvejer integrationen af ​​nye kilder til vedvarende energi som vind, sol, biomasse osv I denne sammenhæng er det fokuserer på de konceptuelle og praktiske faglige applikationer oplæring i forbindelse med faciliteter projekter, analyse af elektriske netværk, elektriske maskiner og magt udstyr, beskyttelse og kontrolsystemer.

Til at tilpasse sig markedets behov, der tager sigte på en målrettet uddannelse, kurset har aftaler og udvekslinger med virksomhedernes låntagere teknologier, elselskaber, forskningsinstitutter og andre universiteter i Brasilien og i udlandet. ... [-]

Brasilien Santos Dumont
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Den maskiningeniør er den faglige arbejdsmiljø i planlægningen af ​​og tilsyn med fremstilling materialer, især metaller, dele og samlinger. ... [+]

Den maskiningeniør er den faglige arbejdsmiljø i planlægningen af ​​og tilsyn med fremstilling materialer, især metaller, dele og samlinger. Det anvender også en variation af tryk og temperatur og hydraulisk, pneumatisk og termisk energi.

Det er derfor en professionel med store potentielle aktiviteter, som det viser sig mulighederne for praktikophold for studerende og arbejde for kandidater.

Siden det første semester, studerende deltager i de praktiske aktiviteter såsom design og konstruktion af en quad bike til pedal, slutter med et omstridt konkurrence til slutningen af ​​semestret. Men det er en meget alvorlig sag, da det kræver engagement og undersøgelser af deltagerne, der skal beherske de fysiske begreber. ... [-]

Brasilien Santos Dumont
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk