Læs den officielle beskrivelse

Forpligtelsen til den regionale udvikling foretaget af University Vale do Rio Doce (Univale) afspejles i dets aktiviteter. Dagligt, Univale arbejder for at opfylde Fællesskabets behov, der bekræfter sin identitet Community College. Det er, hvordan hun betragtes som en partner i den lokale produktive sektor for fremme af social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Siden starten i 1967, da det var stadig Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) er til stede i bygningen historie videregående uddannelsesinstitution (HEI). Den Univale afspejler opnåelsen af ​​den ønskede drøm for en lang pionerer, der, med øjne på fremtiden, var i stand til at give et konsolideret universitet i den regionale scenario.

Undervisning, Forskning og Extension er grundlaget for Univale der er altid fokuseret på uddannelse af faglærte arbejdere for arbejdsmarkedet. Tilbyder en akademisk struktur i overensstemmelse med dette mål, den Univale fastholder mere end 27 bacheloruddannelser, der tilbyder udvidelse kurser og opgradere bred forstand.

Den Univale har stadig to kandidatuddannelser. Kandidatuddannelsen i Biologisk Institut, der blev lanceret i 2005, har som sit område af koncentration Immunopatholoqy af smitsomme og parasitære sygdomme. Men Master of Spatial Integrated Management afspejler avantgarde vision om Univale gennem en banebrydende tværfaglighed og enestående i landet, der blev lanceret i 2008.

Altid opmærksomme på regionale behov, er en opmuntrende Univale Universitet sport og kulturel uddannelse, altid fokuseret på regionale aspekter til fremme af vækst. Med projekter og samfund handlingsprogrammer og tjenester, den Univale bidrager til opførelsen af ​​en vej, der fører til omdannelsen af ​​virkeligheden.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Den nye bane mellem direktørerne for Univale innovation i alle aspekter vedrørende dannelsen af ​​denne professionelle af allerstørste betydning for den økonomiske og fin ... [+]

Den nye bane mellem direktørerne for Univale innovation i alle aspekter vedrørende dannelsen af ​​denne professionelle af allerstørste betydning for den økonomiske og finansielle støtte til vores land. Ud over den strategiske uddannelse og eksisterende etik, forbereder studerende til at udvikle en holistisk vision samt innovativ og bæredygtig HR, marketing, produktion, logistik, lighed og kvalitet, den nye kursus kommer med et stort hul til at lægge vægt i Finansministeriet, den vigtigste flaskehals eksisterende i virksomheder og projekter i Brasilien. Således vil den ny professionel administration kunne opdage, før de andre, de største hindringer for en virksomhed eller et projekt, samt handling foreslår model for en ny ledelse, slankere, effektive, innovative og rentable.... [-]

Brasilien Governador Valadares
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Deltid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Forløbet af Electrical Engineering af Univale har moderne kemi laboratorier, fysik, elektronik, materialer og elektriske målinger, elektriske maskiner, industriel instrum ... [+]

elektroteknik

Forløbet af Electrical Engineering af Univale har moderne kemi laboratorier, fysik, elektronik, materialer og elektriske målinger, elektriske maskiner, industriel instrumentering, automation, teknisk tegning og Computer og informationsteknologi.

Siden 1. periode studerende nuværende projekter i Akademisk Handel, afholdes årligt, hvilket videnskabelige artikler. Forskning og End of Course Work er anerkendt af forskellige selskaber, skaber uddannelsesmæssige kits, der forbedrer fremstillingsprocesser. Styret af lærere, elever gennemfører også samfund opsøgende projekter i nødlidende enheder i regionen.

Professionel profil

De kandidater af kurset for Elektroteknologi af Univale har iværksætterånd; ud over at være i stand til at arbejde i offentlige og private virksomheder i alle størrelser, i forskellige sektorer af erhverv, der arbejder i akademisk og forskning udvikling.... [-]

Brasilien Governador Valadares
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk