Læs den officielle beskrivelse

Institutionen bringer i sin historie på næsten 50 år bekymring opførelsen af ​​viden om deres akademiske, og være parat til at strømline læringsprocessen. Dygtige til moderne opfattelse af undervisningen, der værdsætter den sociale interesse, respekterer individuelle forskelle og fremmer kollektiv handling og tværfaglige projekter inden for et univers præget af berigende sameksistens af kulturel mangfoldighed.

Den Univille erkender, at hans perspektiv øger når respekterer og accepterer forskelle. Flertal ligesom livet, forstå, at et miljø med mangfoldighed af ideer, kulturer, overbevisninger og viden giver balance og muligheder univers.

Universitetet mener, at visdom er erhvervet over tid, med at overvinde udfordringer og overførsel af viden, så det tilskynder folk til at leve deres erfaringer og opdage de mange viden, der er på alle måder.

Den Univille, hver dag, opfordrer folk til at mødes og nå deres mål. Forstår, at alt har sin grund til at være, og gennem mangfoldighed af ideer og kulturer, mener han, at folk kan opdage og opbygge deres sande formål.

Universitetet overvejer dannelsen af ​​college for at doktorgrad og er det eneste universitet i det nordlige Santa Catarina. I 50 års historie, har konsolideret sin rolle som reference i undervisning og som meningsdannelse om de vigtigste udfordringer i lokalsamfundet.

Vær Univille du også!

Mission, Vision og principper

Mission

Fremme humanistisk og faglig henvisning uddannelse for samfundet, der arbejder i undervisning, forskning og udvidelse og bidrage til en bæredygtig udvikling.

Udsigt Det er nationalt anerkendt som et Community College, bæredygtig, innovativ, internationaliseret og reference i undervisning, forskning og udvidelse.

Institutionelle værdier og principper

Statsborgerskab: autonomi, engagement, motivation, trivsel og ansvarlig demokratisk deltagelse fremmer personlig og social udvikling.

Integration: samarbejdsvillig og kollaborative indsats med de interne og eksterne samfund bygge det fælles bedste.

Innovation: magten til at skabe og omsætte videnskabelig viden til bæredygtige løsninger til interne og eksterne miljøer bidrager til den samfundsøkonomiske udvikling.

Miljømæssig ansvarlighed: forvaltning af ressourcer og handlinger, der er begået til den miljømæssige balance begunstige forbedret livskvalitet.

Mål

Producere og formidle videnskabelige, teknologiske, kunstneriske og kulturelle rettet mod socialt gode. Innovate ansvarligt, at udvide adgangen til og den studerendes ophold i institutionen. Iværksætte ledelsesmæssige tiltag, der søger at forbedre kvaliteten af ​​arbejdslivet. Integrere nye koncepter og teknologier til pædagogiske processer, forskning og udvidelse. Udvikle og forbedre kritisk, undersøgende og interaktiv ånd med de interne og eksterne samfund.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. ... [+]

Om kurset Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. Bidrager til hans rolle i skabelsen, forvaltning og administration af organisatoriske systemer. Aktiverer akademisk øvelse professionelle funktioner for en bæredygtig udvikling i overvågningen af ​​de konstante ændringer i markedet.

Titrering: Bachelor

Varighed: 4 år

Bout: Morgen eller Aften

Faglig profil:

Aktiverer den akademiske forståelse videnskabelige, tekniske, sociale og økonomiske produktion og forvaltning. Stimulerer personlige / faglige tillid beslutningsgrundlag, hensigtsmæssig udvikling og kvalitetsstyring.

Ansporer den assimilering af nye oplysninger, der danner fleksible, med mulighed for tilpasningsevne i forskellige administrator faglige fagområder fagfolk.... [-]

Brasilien Joinville
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kurset Production Engineering Univille forener viden om erhvervslivet, økonomi og teknik. ... [+]

Om kurset Kurset Production Engineering Univille forener viden om erhvervslivet, økonomi og teknik. Den studerende er forberedt til at planlægge, implementere og administrere produktionssystemer, fremme forbedret produktiviteten i en virksomhed. Produktionen ingeniør beskæftiger sig med design, gennemførlighed og nytte varer drift, bliver grundlæggende brik i brancher og virksomheder.

Titrering: Produktion Engineer

Varighed: 5 år

Bout: Morgen eller Aften

ARBEJDSOMRÅDER

Omfang af erhvervslivet:

Fremstillingsprocessen Industriel ledelse; Kvalitetsstyring; Statistisk kontrol proces.

Nogle indhold, som du vil studere:

Videnska... [-]
Brasilien Joinville
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk