Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Marilia (Unimar) har over et halvt århundrede dedikeret til uddannelse af højt kvalificerede fagfolk til at arbejde på arbejdsmarkedet. I dag står som en af ​​de førende uddannelsesinstitutioner i landet og vil være i det tredje årtusinde den største private pædagogiske universitet i Brasilien.

Med dokumenteret erfaring, disse kommende år som en generator centrum for viden, indberetning til flere generationer og danner ledere på forskellige områder.

Historie

Institutionen kom i Marilia, i 1938, da byen - med kun 9 år - allerede haft udsigterne for kommerciel udvikling, industri og landbrug, herunder overraskende stigning i befolkningens indekser.

Ved denne lejlighed lykkedes professor Glicerio Póvoas oprettelsen af ​​Alta Paulista School of Commerce, derefter kaldet Academy of Marilia Commerce, der installerede løbet af Economics. Senere den 30. december 1956 førte til Sammenslutningen af ​​Marilia Education dag fastholder Unimar. Siden da væksten var naturligt, efter udviklingen i deres land.

Den Unimar som et centrum generator af viden gennem undervisning, forskning og udvidelse, har overvåget udviklingen og deltage i processer af omdannelse af samfundet.

Således kunne resultatet ikke være anderledes: den første skole i 1938, med lidt over 50 kvadratmeter, i dag institutionen har komplet infrastruktur, med en af ​​de mest moderne og udstyret universitetsområdet i landet.

Mission

Universitet Marilia har som MISSION danner det etiske og kompetent professionel, der indgår i det nationale fællesskab, i stand til at give den viden, fremme kulturen, udveksling for at udvikle den kollektive bevidsthed i den fortsatte søgen efter genopretning og menneskelig solidaritet.

Udsigt

Være statsborger henvisning institution for videregående uddannelse og er anerkendt som spreder af kvalitet i undervisning, forskning og udvidelse.

Værdier

Respekt for kunden, kvalitet og pålidelighed, Engagement, Innovation, etik, social ansvarlighed, bæredygtighed, Sikkerhed.

Goal

At være en innovativ, kundeorienteret, mennesker og resultater i kontinuerlig søgen efter undervisningskvaliteten.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidade de Marília (UNIMAR)

Den UNIMAR Management Kursus begyndte i januar 1974 med den mission at fremme den integrerede dannelsen af ​​professionelle, der gør det muligt at styre organisationer fr ... [+]

Kurset

Den UNIMAR Management Kursus begyndte i januar 1974 med den mission at fremme den integrerede dannelsen af ​​professionelle, der gør det muligt at styre organisationer fra et systemisk synspunkt, forberedelse etiske iværksættere, socialt ansvarlige og engagerede til fortsat læring.

Career

Den professionelle uddannelse af Administrationen garanterer en global vision og specifik viden om erhvervslivet, gør det muligt at handle på følgende områder: ledelse, rådgivning eller høring; kommercielle, industrielle, finansielle, agropastoral, tjenester - banker, finansielle osv;. hospitaler, klinikker, laboratorier og farmaceutiske virksomheder; kooperativer; undervisning område; virksomheder og offentlige institutioner: føderale, statslige og kommunale; gæstfrihed og turisme. I den forstand kan vi se, at lederkarriere er dynamisk, så du kan tilføje hele tiden nye felter. Tilstedeværelsen af ​​en Management professionel, uanset om industrielt, i de finansielle institutioner, er stadig i handelen, kan være aktiv, at en organisation har brug for at vinde.... [-]

Brasilien Marília
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk