Læs den officielle beskrivelse

University of Paraíba Valley - Univap anerkendt af MEC i 1992, er et fællesskab non-profit, undervisning, forskning og udvidelse. Historien om Univap begyndte fra 1954 med oprettelsen af ​​Det Naturvidenskabelige Paraíba Valley lov.

Så er opstået andre fakulteter på grund af regionens behov, hovedsagelig i São José dos Campos, som hurtigt var voksende med ankomsten af ​​talrige brancher. I dag, University har mere end 40 kandidatuddannelser i forskellige områder af viden, der administreres af loven Skoler, Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Engineering, arkitektur og byplanlægning, Uddannelse og Kunst og Samfundsvidenskab og kommunikation. Som et universitet tilbyder også Efteruddannelse og Graduate i snæver forstand, seks kandidatuddannelser og tre ph.d.-grader.

Den Univap har på Campus Urbanova, den største infrastruktur på universitetet: Institut for Forskning og Udvikling (IR & D), som giver 44 laboratorier, der er udstyret med høj præcision og banebrydende udstyr; Nature Study Center, der samler Serpentarium, de Butterfly Garden og Nursery lægeplanter og Observatoriet i astronomi og rummet Fysik. I øjeblikket har tre campusser, 2 i São José dos Campos (Urbanova og Castejón) og 1 i Campos Do Jordao (Platanus).

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Den Bachelor of kemiingeniør uddannet fra UNIVAP er en professionel generalist, der tager sig af at tilføje viden til at gøre det muligt for dig at arbejde i alle industr ... [+]

Den Bachelor of kemiingeniør uddannet fra UNIVAP er en professionel generalist, der tager sig af at tilføje viden til at gøre det muligt for dig at arbejde i alle industrisektorer samt styre og forskning de forskellige forandringsprocesser, der er involveret i det nuværende marked arbejde.

kvalifikation: kemiingeniør

Åbningstider: 3840 timer (mindst 5 år)

Profil af kandidater

Kurset søger at give den udgang en faglig profil, der gør dem i stand til at absorbere, udvikle nye teknologier og handle kritisk og kreativt med at identificere og løse problemer, i betragtning af dens politiske aspekter af økonomiske, sociale, miljømæssige og kulturelle, etiske vision krav af samfundet. Den søger også at udvikle en tilstand af kontinuerlig faglig udvikling.... [-]

Brasilien São José dos Campos
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk