VUZF University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VUZF University I KORT


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University er en privat institution for videregående uddannelse, der ligger i hovedstaden i Bulgarien - Sofia by. Det er det første private universitet specialiseret inden for finansiering, forsikring, ledelse og marketing i Republikken Bulgarien. Den blev grundlagt i 2002 ved resolution fra Nationalforsamlingen. I de sidste fem år har det stærkt fokuseret sit uddannelsesprogram på økonomi, innovation, erhvervsliv og iværksætterstudier.

VUZF tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser inden for fagområdet Økonomi. Studieuddannelserne i bachelor- og kandidatuddannelserne tilbydes i regelmæssige, deltids- og fjernundervisning. Ph.D. Programmer tilbydes i regelmæssige, deltidsformer og også i form af individuel forberedelse. Universitetet besidder alle nationale akkrediteringer (institutionel og programgodkendelse) givet af det nationale evaluerings- og akkrediteringsagentur og britisk akkreditering fra det britiske akkrediteringsråd. Dette bekræfter, at universitetet har integreret standarder for høj kvalitet af uddannelsesprocessen, fakultetet, personalet og faciliteterne i overensstemmelse med alle standarder, der gælder for videregående uddannelsesinstitutioner i Storbritannien.
I de sidste 16 år har VUZF formået at etablere sig som et af de bedste bulgarske universiteter inden for erhvervsøkonomi. Den sidste udgave af det bulgarske universitets ranking system i 2018 rangerede VUZF i top 5 inden for fagområdet økonomi ud af 26 universiteter på dette område.

VUZFs mission er at forberede højt kvalificerede specialister inden for økonomi, erhvervsliv og iværksætteri til at udvikle teoretisk og praktisk viden i overensstemmelse med den nuværende praksis. Universitets akademiske politik tager sigte på at indarbejde de bedste uddannelsesformer i Europa. På den ene side er hovedformålet at give studerende af høj kvalitet og karriere succes ved at opretholde et meget godt samarbejde med erhvervslivet. Ca. 90 procent af de universitetsstuderende begynder at arbejde inden for den erhvervede major i den private finansielle sektor samt i forretningsliv.

VUZF University vigtigste styrker er:

Specialisering inden for økonomi, der giver en stærk sammenhæng mellem teoretisk og praktisk viden i de tilbudte programmer

Fremragende akademiske medarbejdere med en betydelig forretnings- og ledelseserfaring

Bred portefølje af programmer tilbydes både på bachelor og kandidatniveau

Fleksibilitet sammen med stærke bånd til erhvervslivet giver mulighed for hurtig implementering af nyhed i uddannelsen med hensyn til åbning af nye programmer og kurser

Boutique universitet, individuel behandling, fokus på elevernes tilfredshed og erfaring med at studere

Meget ofte VUZF University deres egen virksomhed. For at hjælpe dem tilbyder universitetet gratis rådgivning vedrørende træning i forskellige majors samt muligheder for faglig og personlig udvikling. På den anden side tilbyder VUZF University på højt plan uddannelse, der står i forhold til de førende universiteter i Europa. Bevis og en af hovedprioriteterne i VUZF's udviklingspolitik er gennemførelsen af samarbejde med udenlandske universiteter inden for forskellige bachelor-, master- og postgraduate-programmer. VUZF University samarbejder med 20 universiteter i Europa under Erasmus og har et solidt samarbejde med førende europæiske og verdensuniversiteter.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Underviserne har et vigtigt bidrag til den høje kvalitet af de uddannelser, som universitetet tilbyder. Fakultetets medlemmer er blandt de mest fremragende forskere i landet med omfattende træning og praktisk erfaring. Mange af foredragsholderne har også en god stilling i det professionelle samfund som administrerende direktører for virksomheder, ledere i erhvervslivet og statsoverhoveder (for eksempel tidligere ministre, stole på finansielle tilsynsmyndigheder, medlemmer af det nationale parlament). Find mere om VUZF University på hjemmesiden: www.vuzf.bg

Placeringer

Sofia

Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgarien
Hjemmeside
Telefonnummer
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig