Canadian Mennonite University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historien om CMU

Canadiske Mennonite University er resultatet af sammenlægningen af ​​tre gymnasier: Mennonite Brethren Bible College / Concord College (est. 1944); Canadian Mennonite Bible College (est. 1947); og Menno Simons College (est. 1989).

Oprindelsen af ​​CMU gå tilbage til begyndelsen af ​​1990'erne, hvor folk fra erhvervslivet og fra fire mennonitiske colleges i Manitoba-CMBC, Concord College, Steinbach Bible College og Menno Simons College-mødtes for at tale om inter-Mennonite samarbejde inden for videregående uddannelse . Dette førte til formelle drøftelser blandt gymnasier, der begynder i 1995. Steinbach Bible College trak sig ud af processen i 1996.

I august 1998, at regeringen i Manitoba proklamerede charteret for oprettelsen af ​​et universitet-niveau, graden-ydelse føderation af mennonit gymnasier. Den 18. november 1998 de tre gymnasier underskrevet et Memorandum of aftale, som betyder den endelige godkendelse til oprettelse af føderationen. 4. maj 1999 blev aftalen om at købe 500 Shaftesbury indgået. Den Mennonite College Federation begyndte at tilbyde sine nye, fællesskab sponsoreret akademiske programmer i september, 1999. I september, 2000, CMBC og Concord College placeret sammen om et fælles campus på 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College forblev i downtown Winnipeg som CMU campus ved University of Winnipeg.) I oktober 2008, CMU blev medlem af Sammenslutningen af ​​universiteter og gymnasier of Canada (nu kendt som Universiteter Canada).

Hver af de stiftende gymnasier har sin egen historie. Men fra begyndelsen, de enkelte historier har ofte gennemskåret og er nu en del af en fælles historie-en historie om, hvordan Gud har ført dem til at arbejde sammen om et fælles pædagogisk mission kaldet CMU.

Mission Statement

CMU er en innovativ kristen universitet, rodfæstet i den Anabaptist mennonit tradition, flyttes og forvandlet af liv og lære om Jesus Kristus. Gennem undervisning, forskning og service CMU inspirerer og udstyrer kvinder og mænd for livet for service, ledelse og forsoning i kirke og samfund.

CMU idégrundlag, ligesom enhver organisation, er som en tæt pakket spole med potentiale og forpligtelsen til at springe til livet i en levende vifte af programmer og projekter, samtaler og forpligtelser. CMU idégrundlag er forhånd og derude i sin særegenhed. Trofasthed til historien om Guds skabe og omdanne arbejde gennem Jesus Kristus er hjertebanken, mindfulness og motiverende impuls for tjenesten, ledelse og forsoning hvorigennem CMU deltager i kirke og samfund.

Hos CMU, forsoning er akademisk arbejde med alle former for sociale, personlige, teologiske, interpersonelle, kunstneriske, fysiske og miljømæssige dimensioner-at nævne nogle få. Forsoning, ligesom uddannelse, er altid om "bygning forståelser." Og "bygning forståelser" er altid om at engagere sig i både viden og relationer, måder at se, engagerende og deling i en verden, der er forunderlige, der er urolige, og der nogensinde brug for vores bedste pleje og fantasi.

Sætningen, "forankret i Anabaptist mennonit tradition" er måske bedst kontaktet gennem vidnesbyrd CMU studerende. Hvad fangster på én gang i deres sind og deres hjerter er sammenhæng og konsekvens mellem det, professorerne underviser i klassen, og hvordan disse "lærere i livet" gå om hverdagen. Stærke overbevisninger retning forsoning og integritet i livet og troen var på forkant med fremkomsten af ​​anabaptisterne i det sekstende århundrede. Integrationen af ​​handling og bekendelse fortsat være afgørende i dag, som gør praksis fællesskabet dømmekraft i pågribe hvad der er sandt. Disse overbevisninger foreslå en dristig sårbarhed og et dynamisk frihed, og disse form, dybt og kun gennem tillidsforhold. Det er inden for tillidsforhold og fællesskab dømmekraft, at CMU forstår sig at være en kirke-relateret universitet, der giver et forum for løbende dialog om, hvordan vi sammen er kaldet til at tale nåde og vedtage forsoning i kirken, i samfundet og i verden som vi kender det.

Fra strømmen af ​​denne mission, CMU har etableret fire forpligtelser, som kendetegner arbejdet på tværs af alle sine programmer og aktiviteter:

Uddannelse for fred og retfærdighed

En forpligtelse til at uddanne til fred og retfærdighed farver alle vores programmer, og vores institutionelle liv som helhed og er udtrykkeligt repræsenteret i nogle signatur programmer og i arbejdet i flere af vores institutter (f.eks canadisk School of fredsopbygning).

Læring gennem tænkning og gøre

Akademisk analyse er suppleret med erfaringsbaseret læring på en måde, som former både tænkning og levende, især gennem vores practica, Outtatown, co-op, og praktik programmer.

Generøse gæstfrihed ... Radikal Dialog

CMU hilser alle, da det fremmer dialog på tværs religiøse, økonomiske, sociale, politiske, etniske, nationale og kulturelle kløfter, der deler menneskeheden, inden Nordamerika og internationalt.

Modellering Invitational Fællesskab

CMU temperament individualisme af vores tid ved at modellere og pleje Invitational samfund, som er forskelligartede endnu lære sammen, hvor folk støtter hinanden, og som fremmer medfølelse og repræsenterer håb til dem i dem og videre.

Placeringer

Winnipeg

Canadian Mennonite University

Address
North Shaftesbury (Primary Mailing Address)
500 Shaftesbury Blvd.
Winnipeg, MB R3P 2N2

Winnipeg, Manitoba, Canada
Telefonnummer
+1 204-487-3300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig