Læs den officielle beskrivelse

Historien om CMU

Canadiske Mennonite University er resultatet af sammenlægningen af ​​tre gymnasier: Mennonite Brethren Bible College / Concord College (est. 1944); Canadian Mennonite Bible College (est. 1947); og Menno Simons College (est. 1989).

Oprindelsen af ​​CMU gå tilbage til begyndelsen af ​​1990'erne, hvor folk fra erhvervslivet og fra fire mennonitiske colleges i Manitoba-CMBC, Concord College, Steinbach Bible College og Menno Simons College-mødtes for at tale om inter-Mennonite samarbejde inden for videregående uddannelse . Dette førte til formelle drøftelser blandt gymnasier, der begynder i 1995. Steinbach Bible College trak sig ud af processen i 1996.

I august 1998, at regeringen i Manitoba proklamerede charteret for oprettelsen af ​​et universitet-niveau, graden-ydelse føderation af mennonit gymnasier. Den 18. november 1998 de tre gymnasier underskrevet et Memorandum of aftale, som betyder den endelige godkendelse til oprettelse af føderationen. 4. maj 1999 blev aftalen om at købe 500 Shaftesbury indgået. Den Mennonite College Federation begyndte at tilbyde sine nye, fællesskab sponsoreret akademiske programmer i september, 1999. I september, 2000, CMBC og Concord College placeret sammen om et fælles campus på 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College forblev i downtown Winnipeg som CMU campus ved University of Winnipeg.) I oktober 2008, CMU blev medlem af Sammenslutningen af ​​universiteter og gymnasier of Canada (nu kendt som Universiteter Canada).

Hver af de stiftende gymnasier har sin egen historie. Men fra begyndelsen, de enkelte historier har ofte gennemskåret og er nu en del af en fælles historie-en historie om, hvordan Gud har ført dem til at arbejde sammen om et fælles pædagogisk mission kaldet CMU.

Mission Statement

CMU er en innovativ kristen universitet, rodfæstet i den Anabaptist mennonit tradition, flyttes og forvandlet af liv og lære om Jesus Kristus. Gennem undervisning, forskning og service CMU inspirerer og udstyrer kvinder og mænd for livet for service, ledelse og forsoning i kirke og samfund.

CMU idégrundlag, ligesom enhver organisation, er som en tæt pakket spole med potentiale og forpligtelsen til at springe til livet i en levende vifte af programmer og projekter, samtaler og forpligtelser. CMU idégrundlag er forhånd og derude i sin særegenhed. Trofasthed til historien om Guds skabe og omdanne arbejde gennem Jesus Kristus er hjertebanken, mindfulness og motiverende impuls for tjenesten, ledelse og forsoning hvorigennem CMU deltager i kirke og samfund.

Hos CMU, forsoning er akademisk arbejde med alle former for sociale, personlige, teologiske, interpersonelle, kunstneriske, fysiske og miljømæssige dimensioner-at nævne nogle få. Forsoning, ligesom uddannelse, er altid om "bygning forståelser." Og "bygning forståelser" er altid om at engagere sig i både viden og relationer, måder at se, engagerende og deling i en verden, der er forunderlige, der er urolige, og der nogensinde brug for vores bedste pleje og fantasi.

Sætningen, "forankret i Anabaptist mennonit tradition" er måske bedst kontaktet gennem vidnesbyrd CMU studerende. Hvad fangster på én gang i deres sind og deres hjerter er sammenhæng og konsekvens mellem det, professorerne underviser i klassen, og hvordan disse "lærere i livet" gå om hverdagen. Stærke overbevisninger retning forsoning og integritet i livet og troen var på forkant med fremkomsten af ​​anabaptisterne i det sekstende århundrede. Integrationen af ​​handling og bekendelse fortsat være afgørende i dag, som gør praksis fællesskabet dømmekraft i pågribe hvad der er sandt. Disse overbevisninger foreslå en dristig sårbarhed og et dynamisk frihed, og disse form, dybt og kun gennem tillidsforhold. Det er inden for tillidsforhold og fællesskab dømmekraft, at CMU forstår sig at være en kirke-relateret universitet, der giver et forum for løbende dialog om, hvordan vi sammen er kaldet til at tale nåde og vedtage forsoning i kirken, i samfundet og i verden som vi kender det.

Fra strømmen af ​​denne mission, CMU har etableret fire forpligtelser, som kendetegner arbejdet på tværs af alle sine programmer og aktiviteter:

Uddannelse for fred og retfærdighed

En forpligtelse til at uddanne til fred og retfærdighed farver alle vores programmer, og vores institutionelle liv som helhed og er udtrykkeligt repræsenteret i nogle signatur programmer og i arbejdet i flere af vores institutter (f.eks canadisk School of fredsopbygning).

Læring gennem tænkning og gøre

Akademisk analyse er suppleret med erfaringsbaseret læring på en måde, som former både tænkning og levende, især gennem vores practica, Outtatown, co-op, og praktik programmer.

Generøse gæstfrihed ... Radikal Dialog

CMU hilser alle, da det fremmer dialog på tværs religiøse, økonomiske, sociale, politiske, etniske, nationale og kulturelle kløfter, der deler menneskeheden, inden Nordamerika og internationalt.

Modellering Invitational Fællesskab

CMU temperament individualisme af vores tid ved at modellere og pleje Invitational samfund, som er forskelligartede endnu lære sammen, hvor folk støtter hinanden, og som fremmer medfølelse og repræsenterer håb til dem i dem og videre.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Canadian Mennonite University

Bibelske og teologiske studier (BTS) inviterer studerende til at disciplineret, tankevækkende overvejelser om Bibelen, om de teologiske traditioner og Kirkens historie, o ... [+]

Bibelske og teologiske studier (BTS) opfordrer de studerende til disciplineret, tankevækkende overvejelser om Bibelen, om de teologiske traditioner og Kirkens historie, og om de erfaringer og praksis i kristne samfund rundt omkring i verden. Både den treårige og fireårige Bachelor of Arts med en større i BTS giver en bredde af udsættelse for humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab, og betydelig dybde i bibelsk og teologiske studier. Disse grader forberede de studerende godt for ethvert område af beskæftigelse eller kald med værdifulde færdigheder-kommunikation, skrivning, analytisk, kritisk tænkning, og organisering. En tre- eller en fire-årig BA i BTS fungerer også som et godt grundlag for at lancere i professionelle studier, såsom socialt arbejde, jura, og så videre.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian Mennonite University

Den Redekop School of Business udvikler potentialet i fremtidens erhvervsledere til at samle godt købmandskab med tilsagn om tro, generøsitet, og service. ... [+]

Den Redekop School of Business udvikler potentialet i fremtidens erhvervsledere til at samle godt købmandskab med tilsagn om tro, generøsitet, og service.

Gain Perspektiv

I og uden for klasseværelset, de studerende udforske kompleksiteten af ​​at gøre klog forretning og etiske beslutninger. Undervisning og vejledning af professorer, virksomhedsejere, og ikke-for profit ledere sammen med en iværksætter-in-residence-programmet, practicum placeringer, en on-campus business klub, internationale studiemuligheder, og muligheden for co-op-erfaringer, opbygge en beriget læring fundament.

Studerende er forberedt til en karriere i et globalt erhvervsmiljø, som de lærer i et tværfagligt business program. De har mulighed for at deltage i forskellige internationale rejse studieforløb, der spænder fra mikrofinansiering og udvikling i Latinamerika til erhvervslivet i EU. Studerende vil også drage fordel af et omfattende netværk af internationale organisationer, som CMU partnere med hele verden for at skabe praktikpladser eller karrieremuligheder.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
120 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian Mennonite University

Internationale Udviklingsstudier (IDS) er studiet af fattigdom, ulighed og hvordan man skaber forandring og gøre verden til et bedre sted at leve. Studerende udforske eti ... [+]

Internationale udviklingsstudier (IDS) er studiet af fattigdom, ulighed og hvordan man skaber forandring og gøre verden til et bedre sted at leve. Studerende udforske etikken omkring, hvad det egentlig betyder at yde hjælp til en person der lever i fattigdom, samt bedste praksis i fattigdomsbekæmpelse og gøre en langsigtet forskel i folks liv.

Mad retfærdighed, katastrofeberedskab, canadisk bistandspolitik, miljømæssig bæredygtighed, væbnet konflikt, sygdom og uddannelse er eksempler på emner, som IDS berører. Både den treårige og fireårige Bachelor of Arts med en større i Internationale Udviklingsstudier giver en bredde af udsættelse for humaniora, videnskab og samfundsvidenskab, og omfatter betydelig dybde i IDS. Denne større er designet til studerende interesseret i global retfærdighed, statsborgerskab, og bæredygtig udvikling. Disse grader forberede de studerende godt for ethvert område af beskæftigelse eller kald med værdifulde færdigheder, kommunikation, skrivning, analytisk, kritisk tænkning og organisering. En tre- eller en fire-årig BA i IDS fungerer også som et godt grundlag for at lancere i professionelle studier, såsom udvikling af lokalsamfundet, den offentlige orden, socialt arbejde, jura, og så videre.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian Mennonite University

Hvordan kan mennesker bruger symboler, billeder og lyde til at skabe mening, der kan deles mellem grupper og enkeltpersoner? På hvilket tidspunkt gør overbevisende publik ... [+]

Hvordan kan mennesker bruger symboler, billeder og lyde til at skabe mening, der kan deles mellem grupper og enkeltpersoner? På hvilket tidspunkt gør overbevisende publikationer bliver propaganda? Hvordan nye sociale medier påvirker familiens dynamik i Nordamerika? Hvorfor vil folk deler deres privatliv med fremmede, på betingelse af, at den fremmede holder en mikrofon?

I Kommunikation og Medievidenskab, vil de studerende blive givet en baggrund i kommunikation teori, såvel som de praktiske færdigheder, de behøver at være effektiv på arbejdspladsen. I hele denne proces, vil de studerende blive opfordret til at konfrontere feltets store spørgsmål om mening, udbrede information og ideer, magt stemme og interaktioner mellem tro og professionel praksis.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian Mennonite University

Kan du forestille dig, hvordan musik kan tilbyde en vision om skønhed i en brudt verden, hjælpe os med at høre stemmerne fra dem forskellige fra os selv, forvandle os, og ... [+]

Kan du forestille dig, hvordan musik kan tilbyde en vision om skønhed i en brudt verden, hjælpe os med at høre stemmerne fra dem forskellige fra os selv, forvandle os, og ses som en gave fra Gud? Musik undersøgelser saldo streng disciplin sammen kreative fantasi, og trangen til kunstnerisk ekspertise og lidenskab sammen medfølelse og følsomhed over for menneskelige behov. Koncentrationerne omfatter performance, musik uddannelse, musikvidenskab, musik ministerium, og omfattende undersøgelser.

Den Bachelor of Music er et professionelt program, der tilbyder følgende koncentrationer: musik uddannelse, musik ministerium, musikvidenskab, ydeevne, og omfattende. Studerende er i stand til at fuldføre en eller flere koncentrationer for deres grader. Kandidater fra disse koncentrationer ofte forfølge studier, før der iværksættes en professionel karriere i musik. Mens disse koncentrationer er identificeret som karriere spor, disse grader er også værdifulde som generelle kunst grader. B.Mus. kandidater ofte anerkendt som godt disciplineret, veluddannede, og fantasifulde mennesker, med kompetence til at tjene samfundet godt i en lang række forskellige områder.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian Mennonite University

Kan synge "Dette lille lys i Mine" virkelig hjælpe nogen genlære at tale, efter at være blevet skudt i hovedet gennem Brocas område? Hvordan kan musik-baserede interventi ... [+]

Kan synge "Dette lille lys i Mine" virkelig hjælpe nogen genlære at tale, efter at være blevet skudt i hovedet gennem Brocas område? Hvordan kan musik-baserede interventioner forbedrer Alzheimers patienter 'funktion og livskvalitet? Kunne musik være et levedygtigt alternativ til lægemidler eller andre former for terapi i behandling humørsvingninger? Hvordan musik påvirker udviklingen hos børn?

Hvis nogen af ​​disse spørgsmål interesserer dig, overveje at indskrive i CMU musik terapi program, akkrediteret af den canadiske forening for Musikterapi (CAMT).

Dette program er designet til studerende interesseret i en karriere i musikterapi. Musik terapeuter bruger musik i en dygtig, systematisk måde at fremme positive ændringer i det mentale, fysiske, følelsesmæssige, eller åndelig funktion af enkeltpersoner og grupper. Beskæftigelsesmuligheder for musikterapeuter eksisterer i mental sundhed faciliteter, plejehjem, hospitaler, skoler, bofællesskaber, og mange andre indstillinger. Samt mange musikterapeuter udvikle deres egne private praksis. Musikterapeuter forventes at være dygtige og alsidige musikere med en solid forankring i studiet af normal og unormal menneskelig udvikling ud over deres musik terapi færdigheder. Ud over de færdigheder og teknikker til musikterapi, studerende på CMU få en forståelse af spiritualitet, etik og rådgivning, uvurderlig til en karriere i enhver pleje erhverv.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business