Carleton University Undergraduate

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Carleton University, Canadas Capital University!

Carleton University, Canadas Capital University, er et dynamisk og innovativt universitet med et stærkt engagement i undervisning, forskning og læring. Vores akademiske programmer, campus samfund, kapitalplacering og globale muligheder giver utallige muligheder for at lære at ske både inden for og uden for klasseværelset.

Carleton University ligger i Ottawa, en G7-hovedstad, der tilbyder muligheder, du ikke finder andre steder. Ottawa er primært kendt som sæde for Canadas føderale regering, og så meget mere. Det er hjemsted for over 130 ambassader og høje kommissioner fra hele verden samt adskillige nationale organisationer og museer. En stor procentdel af Canadas største medicinske, kliniske og biovidenskabelige forskningscentre ligger i Ottawa-området samt en teknologiindustri bestående af over 1.900 virksomheder.

Ottawa er også en af de smukkeste hovedstæder i verden med et stort antal kvartersparker og rolige grønne områder, vandveje, der snor sig gennem byen og historiske og arkitektoniske vartegn. Den storslåede Gatineau Park, der har 165 km vandrestier, ligger i National Capital Region.

view from above campus with downtown in background

Carleton ligger på en smuk campus kun få minutter fra centrum og har fået et ry som et af de førende universiteter inden for internationale anliggender, handel, journalistik og højteknologi. Den brede vifte af nationalt og internationalt anerkendte programmer giver fleksibilitet til at vælge den grad, der passer til dine interesser.

Med over 100 hovedfag og specialiseringer at vælge imellem tilbyder Carleton 22 bacheloruddannelser på tværs af fakulteterne for kunst og samfundsvidenskab, forretning, teknik og design, videnskab og offentlige anliggender. Over 30.000 studerende nyder vores små og interaktive klasser, avanceret forskning, laboratorie- og atletiske faciliteter.

students

De bedste læringsmiljøer forener teori og praksis. Forskning viser, at oplevelsesmæssig læring bidrager til studerendes engagement, dybere læring, forbedrede akademiske resultater og forbedrede arbejds- og livsfærdigheder. Hos Carleton stræber vi efter at give alt = "studerende oplevelser i det virkelige liv, der bringer klasseværelset til verden og verden til klasseværelset. Vi lægger vægt på praktisk forskning, samfundsengagement, erhvervserfaring og fordybende læring.

Mange af vores programmer har co-op eller practicum-muligheder, der giver alt = "studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder i et arbejdsmiljø. Vi opfordrer også bachelorforskning, iværksætterinitiativer og samfundstjenestelæring. At have den betalte" virkelige "erfaring tjener til supplerer alt, hvad der undervises i klasseværelset og åbner døre til muligheder, når kandidatuddannelsen er afsluttet.

Carleton har en lang historie med at tiltrække internationale alt = "studerende til vores indbydende og inkluderende campus. I dag har universitetet cirka 4.500 internationale alt =" studerende fra 150 lande, hvilket skaber et forskelligt og støttende akademisk samfund. Vi er forpligtet til at give tilbage gennem uddannelse, mens vi forfølger bidrag til det fælles bedste. Disse grundlæggende værdier er kernen i universitetets fokus på forskning, samfundspartnerskaber og undervisningskompetence.

Placeringer

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig