Læs den officielle beskrivelse

historie

I slutningen af ​​1940'erne, blev FN Baptist Convention bekymret over de unge, der var forlader Atlantic Canada for en bibel college uddannelse. På trods af det faktum, at den pålydende værdi havde et universitet i Wolfville, NS, der var et område med kristen uddannelse, der ikke blev dækket. I 1949 blev Det Forenede Baptist Bible Training School grundlagt i Moncton som både Bibel college og et gymnasium. For de næste to årtier, unge kom fra hele Atlantic Canada for at studere i en kristen kontekst og til at leve i et kristent fællesskab.

Akademisk ekspertise blev meget hurtigt et kendetegn for den nye skole, og mange mennesker gav sacrificially at udvide faciliteterne og programmerne. Dr. Myron Brinton forlod en succesfuld Pastorat at guide spæde institution for de fleste af sine første ti år. Hans sans for familie og Christian engagement satte scenen for meget af sin tradition.

I 1968, den Skole var i overgang som vægten skiftede til en stilling gymnasium program. Det blev en bibel College og en kristen Junior Liberal Arts College. I 1970 blev navnet ændret til Atlantic Baptist College for at afspejle de nye programmer. I hele denne periode, formanden, Dr. Stuart E. Murray, søgt at opbygge en stærk fakultet og give et bredere udvalg af kurser.

I 1983 New Brunswick lovgivende bestået et charter ydelse Atlantic Baptist College, retten til at tilbyde studentereksamen grader. Over et årti senere, i 1996, blev den oprindelige lov af den lovgivende ændret for at ændre navnet på Baptist University Atlantic. Dette blev gjort for at afspejle den fortsatte vækst og udvikling af universitetet som det fremgår af tildeling af grader i en række forskellige discipliner, herunder Arts, videnskab, erhvervsliv og uddannelse.

I 2008 og i 2010 blev der foretaget mindre ændringer af loven, først at udvide bestemmelsen af ​​grader ud over studentereksamen niveau, og for det andet at ændre navnet til Crandall University til ære for Joseph Crandall, der grundlagde adskillige baptistkirker i den større Moncton område i slutningen af ​​1800-tallet. Denne nye navn blev også præsenteret som en vej til mere klart tilbyde en invititation til kristne studerende og tilhængere, som ikke var fra en Baptist tradition.

Mission Statement

Mission Crandall Universitet er at omdanne lever gennem kvalitet universitetsuddannelserne fast forankret i den kristne tro. Denne mission opnås gennem:

Undervisningen af ​​de liberale kunst, videnskab og professionelle studier, der omfatter: En elevcentreret tilgang, der fokuserer på læring frem for levering af kun information; En forpligtelse til holistisk vækst på den person: åndelige, intellektuelle, personlige / sociale og fysiske velbefindende; Den teamwork af enestående og engageret personale, fakultet, administratorer og bestyrelsesmedlemmer; Udviklingen af ​​en samlet og omsorgsfuld samfund, hvor deltagerne er følsomme over for de behov, hinanden, opmuntre hinanden i formation karakter, lederevner og integration af tro og læring, hvorved de er forberedt til fremtidige stillinger indflydelse og ledelse til gavn for Guds rige; Åbenhed over for personer af enhver race, farve, køn og tro, der vælger at blive en del af fællesskabet af Crandall University. Forskning ved fakultet, der omfatter, men er ikke begrænset til: Udvidelse af viden inden for lærd disciplin; En standard of excellence, der bekræfter universitetets engagement i akademiske integritet; Fremme integrationen af ​​tro og læring gennem stipendium og publikation, vurdere teorier / konklusioner i lyset af en kristen verdenssyn.

Trosbekendelse

Gud: Der er én Gud, evigt eksisterende i tre personer: Faderen, Sønnen og Helligånden. I Guddommen disse tre personer er lige, og forenet i det væsentlige og perfektion. De udfører særskilte, men harmoniske kontorer i det store arbejde forløsning. Gud er Fader til alle mennesker i generel følelse af Skaberen og Opretholder af universet. Han har faderlig medfølelse for hele menneskeheden. Gud er Fader, i en personlig forstand, at alle, der bekender tro på hans enbårne og unikke Søn, Jesus Kristus. Jesus Kristus er Gud åbenbaret i kødet; vi bekræfter hans jomfrufødsel, syndfri menneskeheden, guddommelige mirakler, stedfortrædende død én gang for alle, legemlige opstandelse og himmelfart, midlergerning arbejde for Faderen, og den velsignede håb om Hans personlige afkast i magt og herlighed. Helligånden er den tredje person i Guddommen, der udgår fra Faderen og Sønnen. Helligånden overbeviser menneskeheden om synd, retfærdighed og Guds dom; kalder mennesker til omvendelse og tro på Jesus Kristus, bebor og gør det muligt for troende at leve et helligt liv; og giver den troende til at vidne og arbejde for Herren Jesus Kristus.

Skrifterne: De hellige skrifter i Det Gamle og Det Nye Testamente har deres myndighed fra Gud alene og er givet til os af guddommelig inspiration. De er den eneste perfekt, øverste, ufejlbarlige, og tilstrækkelig standard for alle spørgsmål om tro og adfærd. De er blevet omhyggeligt bevaret af Guds forsyn gennem arbejdet i trofaste troende.

Menneskeheden: Menneskeheden blev skabt syndfri. Ved ulydighed af den første mand og kvinde, synden indtastet den menneskelige race. Gennem denne ulydighed hele menneskeheden er født syndige, under forbandelse fordømmelse og død, brug for omvendelse og tilgivelse.

Salvation: Den frelse fortabte og syndige menneskehed er kun mulig gennem berettigelsen af ​​Jesus Kristus og hans stedfortrædende død på vores vegne. Frelse skal være modtaget ved omvendelse og tro, og det er udover værker. Det er kendetegnet ved regenerering af Helligånden.

Kirken: Kirken består af alle sande troende på Herren Jesus Kristus. Bibelen identificerer også den lokale kirke som en samling af døbte troende organiseret for tilbedelse, discipelskab, opsøgende, og service til andre for Gud.

Opstandelsen og Dom: Der vil være en generel opstandelse organer i retfærdige og uretfærdige. Gud vil dømme hele menneskeheden. De, der er gemt, vil leve evigt i Guds nærhed. De, der går tabt i synden vil modtage evig fordømmelse.

Denne skole tilbyder også:

BA

Crandall University

En bachelorgrad fra Crandall University udstyrer dig med de analytiske redskaber og skrivefærdigheder er nødvendige for at lykkes i videregående studier eller en professi ... [+]

En Liberal Arts Education Fit for nutidens udfordringer

En bachelorgrad fra Crandall University udstyrer dig med de analytiske redskaber og skrivefærdigheder er nødvendige for at lykkes i videregående studier eller en professionel karriere. En Crandall bachelorgrad giver dig også med meget mere. Du vil også få åndelig viden, som vil støtte og styrke din tro og forberede dig godt at møde livets udfordringer.

Tag et øjeblik til at kigge over vores udvalg af Bachelor of Arts majors. Se hvorfor vores studerende overveje en Crandall Universitetsuddannelse at være en enestående værdi i de videregående uddannelser. Det er fire år, der forbereder dig til hvad livet bringer din måde.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

Crandall University

Crandall Business School tilbyder også BBA Cooperative Education grad, gennem on-the-job erfaring, giver de studerende mulighed for at sætte læring i praksis og samtidig ... [+]

Forbered dig på en udfordrende karriere i Business på Crandall Business School

At studere Business Administration forbereder dig til et væld af karrieremuligheder. På Crandall Business School, business-studerende har mulighed for at koncentrere deres business undersøgelser i Regnskab, Marketing eller Business Management. Gennem programmet vil du lære at kommunikere klart, analysere organisatoriske problemstillinger, løse forretningsmæssige udfordringer og identificere bedste forretningspraksis.

Forretning i dag er utrolig kompleks. De redskaber og færdigheder, du får på Crandall Business School vil udstyre dig til at lykkes i en krævende karriere eller til at forfølge en kandidatgrad i Business Administration.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Crandall University

En uddannelse i biologi fra Crandall Universitet vil hjælpe dig med at få de analyse, fortolkning og kommunikationsevner er nødvendige for at begynde din karriere inden f ... [+]

Undersøgelse verdens Amazing Life Forms

Biologi udforsker verden af ​​levende organismer. Resultaterne på dette område er afgørende for fremskridt inden for landbrug, medicin, bioteknologi og økologi. En uddannelse i biologi fra Crandall Universitet vil hjælpe dig med at få de analyse, fortolkning og kommunikationsevner er nødvendige for at begynde din karriere inden for videnskab eller fortsætte den avancerede pædagogiske studier.

Sammen med dine lærere og klassekammerater, vil du studere de funktioner og interaktioner af levende organismer ved at undersøge deres struktur, adfærd og livsprocesser. Derudover vil du have mulighed for at udvikle færdigheder, der forbedrer din forståelse af verden ved at udfylde universitetets holistiske liberale kunst pensum.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Crandall University

Den Bachelor of Education program på Crandall University er en af ​​de mest respekterede lærer forberedelse programmer i det østlige Canada. En Crandall Education grad fo ... [+]

Uddannelse på Crandall

Den Bachelor of Education program på Crandall University er en af ​​de mest respekterede lærer forberedelse programmer i det østlige Canada. En Crandall Education grad forbereder dig til at undervise i stort set enhver klasseværelse, hvor som helst.

Målet med vores Bachelor of Education program er at opgradere lærere, som bliver til elev-centreret pædagogiske ledere med en forpligtelse til den vigtige mission at uddanne generationsto komme.

Efter en vellykket afslutning af Bachelor of Education grad, vil du være godt forberedt til at påtage sig undervisning udfordringer i en bred vifte af indstillinger klasselærere. Du vil også være berettiget til at ansøge om en New Brunswick Level 5 undervisning certifikat, som ruster dig til at undervise i det elementære eller sekundær skole klasseværelse.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Crandall University

Vores Bachelor of Technical Education kandidater har en stærk ry rundt om i verden. Ofte er specifikt anmodet om praktik placering på steder som Kina og Australien. ... [+]

Teknisk Uddannelse på Crandall

Den Bachelor of Technical Education Degree (BTEd.) Er et innovativt program designet til at kombinere dine tidligere tekniske færdigheder og uddannelse med det 21. århundredes læreruddannelse. Hvis du har en baggrund inden for områder som Business Technology, IKT, Culinary Arts, Boligindretning, Handel, eller gæstfrihed og ønsker at arbejde i en skole indstilling, så er dette program for dig.

Efter en vellykket afslutning af Bachelor of Technical Education grad, vil du være berettiget til at ansøge om en niveau 4 undervisning certifikat fra New Brunswick Department of Education.

Særlig Program Højdepunkter for en Bachelor of Technical Education... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Crandall University

Denne unikke partnerskab giver Crandall studerende mulighed for at tage en grad fra Acadia University (gennem Acadia Divinity College) sideløbende med deres Crandall grad ... [+]

Den Crandall-Acadia Bachelor of Theology partnerskab

Denne unikke partnerskab giver Crandall studerende mulighed for at tage en grad fra Acadia University (gennem Acadia Divinity College) sideløbende med deres Crandall grad. I Acadia Bachelor of Theology program, vil de studerende tage specialiserede kurser, der fokuserer på personlig discipelskab, Christian tjeneste i kirken og samfundet, samt kurser i bibelske studier og teologi. Praktiske elementer i programmet vil give de studerende mulighed for at tjene og lede lokalt og internationalt.

Denne grad er designet specielt til de studerende, der har en passion for at tjene Gud og udvikle et stærkere forhold til Ham. Det giver et solidt fundament for førende i kirke og samfund ministerier.... [-]

Canada Moncton
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk