Faculty of Management - Laurentian University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Laurentian University er beliggende i en uberørt 765 hektar store halvø i Sudbury - mindre end fire timer nord for Toronto.

Vi er en af ​​de hurtigst voksende universiteter i Canada i de seneste ti år, nu tjener tæt på 9.500 studerende. Vores vigtigste campus er i Sudbury, og vi nu tilbyde et stigende antal programmer i Barrie til de 1.000 studerende, der studerer på denne campus. Vi har den højeste post-eksamen beskæftigelsesfrekvensen i Ontario efter 6 måneder ved 93% og 95% efter to år. Vi modtager høj anerkendelse for vores misundelsesværdige klassestørrelser, har en af ​​de laveste gennemsnitlige klassestørrelser i Canada.

Vores to hjem byer er ens i mange vigtige henseender: de er både levende, sikker, økonomisk overkommelige mellemstore byer med alle de bymæssige faciliteter, hver med en ægte følelse af fællesskab, og begge ligger inden for den berømte naturlige indstilling af Muskoka-regionen . Ud over den travle liv på campus, vil du finde masser at gøre og nyde i begge vores Laurentian værtsbyer. Begge samfund har effektiv og økonomisk offentlig transport og er relativt let at navigere i bil eller til fods.

FAKULTET MANAGEMENT

Den FAKULTET MANAGEMENT omfatter programmer, der forbereder de studerende til dynamiske karriere i business administration og sport administration. Vores kandidater er ansat på tværs af alle økonomiske sektorer. Studerende udvikle indgående kendskab til alle aspekter af erhvervslivet, herunder regnskab, finansiering, markedsføring, human resource management og strategisk planlægning. Utallige praktik og co-op placeringsmuligheder venter eleverne søger at forfølge en karriere i erhvervslivet.

Hvad vores elever siger: "The MBA-grad givet mig den viden og færdigheder, der kræves for at starte min karriere. Med flere jobtilbud, var jeg i stand til at vælge en, der var den rigtige pasform til mig. "Anthony Ward, MBA Graduate, Efterår 2014.

Laurentian DAG

I dag, University tæller mere end 52.000 alumner med mange internationale alumni kapitler, herunder den senest blev grundlagt i Kina. Stærk i sine tosprogede og tricultural traditioner og med et globalt perspektiv, Laurentinske Universitet fortsætter med at udvide sit program offerings, forskningsaktiviteter og partnerskaber i Canada og i udlandet.

FAKTA & TAL

Grundlagt: 1960 INDSKRIVNING: 9.500 PROGRAMMER

Undergraduate: 94 Certifikater og Diplomer: 22 Masters: 18 Ph.d.: 6 Professionel Degree (Medicin): 1

GRADUATE PLACERING RATE: 92,6% FAKULTET: 355 fuldtidsansatte campusser: Sudbury & Barrie

Placeringer

Sudbury

Laurentian University Bookstore

Address
Sudbury Campus
935 Ramsey Lake Road

P3E 2C6 Sudbury, Ontario, Canada
Telefonnummer
+1 705-675-1151

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig